Neviem prečo to je tak Ale sa s tým ani nejako nezaoberám, mam v pi.i ... a nikto nemá odkiaľ vedieť že s koľkými si spala alebo nie... jedine že by si mu to z nepochopiteľných príčin sama povedala
Ale co sa tyka mna tak chalan ktory sa vyspi z viacerimi pre mna hrdina rozhodne nie je A tiez neodsudzujem babu ktora dost casto strieda partnerov. Jednoducho má rada sex (asi som moc moderný )
hmmm taku temu sme minule rozoberali s profakom na romistike tam bola taka super scenka...profak:viete ja sa so zenou 3 krat vyspim a uz ma to nebavi uz chcem novu...spoluziacka:pan ucitel vy ste strasny hajzel...profak:ANO!
ja baby hodnotim tak : ked sa baba vyspi s dvomi chalanmi za jeden vecer je mega kurva, ked za tyzden je kurva, ked za mesiac rada si uziva co uz...
tak ale aby mali niektore 14-stky na svojom konte uz 3 a viac sex. partnerov je chore, take by este nemali co jebat...ked ma baba nad 18 prosim nech si jebe furt sak je dospela...
a k chalanom s tym kolko bab pojebali sa chvalia iba trapny pubertiaci, presne tie typy kokotkov co vedia babu ozrat na nejakej trapnej chate ci diske a ked uz ledva chodi ju pojebu...
v zivote by som nejbal s ozratou....neznasam baby co si musia vypit aby mohla mat nezavazny sex...
podla mna ani nejde ze aky je casovy rozdiel , alebo ze s kolkymi ale po jakej dobe, ked nejaka da hned po par dnoch,....hmmm ako uvazujem tak uvazujem stale sa dopracujem k jednemu vysledku a ku chalanom, ak si to mysli, tak to musela zdakadial pocut a tipujem, ze od chalanov a ked sa pohybuje v takejto partii, tak necudo ze ma s takymi muzmi problemy...aspon vie o co im ide...mozno sa milim
LOl ludia už nieje moderná byť pannicom do svadby pítal soms a oca že kolko mal žien v postely povedal že 4 a s mamou chodí od 16 rokov a su stastne ženatý to site som sa pítal mamy troška neskor a povedala že s 3ma a s ocom chodila od 18 rokov to bolo prosím zobraly pred 16 rokmi oco mal vtedy 18 alebo 19
cccatka: preco nie is feministka? nechapem... to akoze tebe sa paci ked si menej nez muzi?ja si osobne mylsim ze kazda zena ktorej nevyhovuje ze je menej ako muzi je feministka
podla mna taky chlap hrdina vobec neni...kde si na taku blbost vlastne prisla? skor opacne to je kurva je podla mna ta,co ide jebat s hocikym za prachy,alebo len preto aby si z nudy len tak s niekym zajebala a je jej uplne jedno s kym to robi...normalna baba,ak mala aj 20 chlapov tak to je iba jej vec,ak niekto nazve niekoho bezdovodne kurva len z nejakej zavisti alebo svojich komplexov je fakt bezpredmetne riesit...
hrdina?kus vola je to a nie hrdina!!!teda keby chlap mne osobne povedal ze som kurva ked sa vyspim s viac chlapmi a ten chlap by urobil to iste(prirodzene s holkami)a vyhlasoval by sa za hrdinu,dostal by cez face
Baba ak sa vyspi s viacerymi chalanmi a chalan ked sa vyspi s viacerymi babami su obaja hrdinovia iba medzi rovesnikmi, alebo v partii kde potrebuju s tym machrovat...
su to len predsudky...zeny vzdy museli byt tie ciste...a od muzov sa to nevyzadovalo... ide o to ci to robis naschval alebo fakt si len proste nahodou mala viac sexualnych partnerov...je to kazdeho osobna vec v dnesnej dobe uz viac akceptovana aj ked babky klebetnice sa stale najdu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
chalan ked sa vyspi s viacerimi (alebo hoci aj s jednou) holkou/ami za ucelom uspokojenia, je pre mna ku*evnik...
daký si chytrý,s tím facom
@7 začíname
@10 pre mna je skor frajerina najst si zensku a byt s nou cely zivot
tak ale aby mali niektore 14-stky na svojom konte uz 3 a viac sex. partnerov je chore, take by este nemali co jebat...ked ma baba nad 18 prosim nech si jebe furt sak je dospela...
a k chalanom s tym kolko bab pojebali sa chvalia iba trapny pubertiaci, presne tie typy kokotkov co vedia babu ozrat na nejakej trapnej chate ci diske a ked uz ledva chodi ju pojebu...
v zivote by som nejbal s ozratou....neznasam baby co si musia vypit aby mohla mat nezavazny sex...
Kto sa vyspí s viacerými babami je debil?
No dobre teda
Dievča má inú rolu ako chalan. Ja to neriešim.
Ach čo už narobíme zmena raz musí prísť nie?
Sex možno o 20 rokov z viacerými partnermi bude normálna prax.
@29 asi tak nejak
@0 taak to je spravna otazka, ale to sa pytaj tych, ktory takto rozmyslaju!
Vies ten dotycny nebude uz ten ,,prvy,, ale moze byt posledny
Kazdy mame ine hodnoty a nazyvat dotycnych tymi expresivnymi slovami je envhodne,pokial nepozname okolnosti.
Teda každá feministka si myslí, že je menej než muži?
No fajn
Inac su z moralneho hladiska kurevnik/kurva...
Každý kto mal viac sexuálnych partnerov je teda ku*evník/ku*rva?
Ľudia, kde na to chodíte?
Mal by si zostaviť ku*evské tabuľky, dobrý nápad, nie?
... ...
Podľa mňa skôr záleží od toho akú má hodnotiaci jedinec potrebu nazývať niekoho ku*vou, či už len tak z pasie, alebo možno zo sexuálnej frustrácie ...
No ale napriek tomu ma to zaujíma ...
Nikdy som z teba nemal dojem, že by si sa v 18ke babám bránil ... Teda keby ich pár prišlo tak už by si bol ku*evník?
Su len mile stedre pritulne dievcatka a este milsi stedrejsi a pritulnejsi chalani