človek sa narodil nahý, tak prečo sa ľudia pohoršujú nad nahým telom? je to predsa prirodzené ! je normálne, že človek PRDÍ, GRGÁ a veci tomu podobné, tak prečo keď si niekto napríklad grgne v spoločnosti ľudí, považujú ho za nevychovaného?!
čo myslíš, aké by to bolo, keby kamkoľvek, kam sa pohneš, davy ľudí okolo teba prdeli, grgali, atď.? Ako by si sa cítil? Neliezlo by ti to na nervy, nešalel by si z toho?
začni prvá a napíš ako si dopadla ale nie ved raz kamarátka hovorila že bola v reštike a tam si Ind na znak toho že sa dobre najedol grgol na celú sálu... vraj sa skoro povracala z neho... preto sme kultivovaný a nesprávame sa ako opice
hm, grgnutie sa podľa mňa ešte dá ospravedlniť, dokonca je to v istých krajinách považované za pochvalu a je pravda že sa to stane vtedy ak sa človek schuti naje, či po bublinkových nápojoch, alebo po pive...ale sorry prdy? 1. smrdí to (som desne alergická na smrad akéhokoľvek druhu), 2. je to neslušné, pretože to nesmrdí len tebe al aj tým naokolo, 3. je to horľavé, ak by sme si všetci prdli a náhodou preletí iskra, je to v háji!!!!
myslím si,že žijeme v civilizovanej spoločnosti,aj keď sa nájdu výnimky (ako ty), ale nebudem sa nad týmto pozastavovať,lebo je to úplne sprostá diskusia!!!!!!
no fujky fúúúúúúúúúúj....ako v ZOO medzi opicami sprostými, čo nevedia rozmýšľať a rozum používaju len na žranie, vyťahovanievvši z gebúľ smradľavých, trtkanie a to fujky fuj................filip
No povedala by som, ze.. dobre, nebudeme rozoberat traviaci trakt a jeho zdravy ci nezdravy chod . S teoriou o nahote suhlasim, s tezami o normalnosti naduvania nie.
ale ze preco to tak je ? aj ja chcem chodit nahy (aj ked teraz si nedam dole ani tricko lebo som prasa tlste) ale keby seci chodili nahy tak by som aj ja s tym prdenim je to asi trochu blbe ale nevadi ... dobra diskusia len sa mi nepaci ze nemas rad/a pivo
@stexia a vieš, čo je to byť človekom !? prdenie, grganie je ľudskosť, nie tie nezmyselné pravidlá ktoré vymyslel niaky kokotko... civilizovaní ľudia? cha cha chaaa... to už tak, je to tu jeden veľký bordel.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
.sme veľmi zaostalou kultúrou.