Preco je tazke vobec sniekym nadviazat kontakt? Ci je tu alebo inde.....To tak zalezi na tom aky je clovek? Som odlisna brutalne odlisna ale to neznamena ze som vyvrhel spolocnosti a ze sa tak ku mne budu chovat. Kazdy si zasluzi mat kamaratov co ho maju
Podľa mňa to netreba brať ako zápor keď je niekto odlišný - v dobrom slvoa zmysle. Veď je lepšie byť zaujímavý ,,útvar,, ako tuctový človek. A prečo musí byť všetko komplikované?? Skús si predtaviť čo by bolo keby na svete nevznikali problémy....
To vies, ked nad tym budes stale lamentovat, tak sa nic nezmeni. Treba pre to aj nieco spravit a nie len sa pozerat.... Chces kamaratov, mas nejake zaujimy a hobby tak tam najlahsie najdes kamaratov a lasku nuz to je na tebe diskoteky, cajovne, skola, hobby, sport, koncert....
mat jednu kamaratku a ze snou mozem kecat a tak ako vidim ine baby co sa smeju a su spolu a vyvadzaju kraviny tak by som bola stastna no ja nemam ani to mna zachrbtom ohovaraju alebo sa smeju do tvare
lenze ja dlhe vlasy nemam a ani nebudem mat....sukne nenosim niesom nato koralky nenosim to nieje pre mna ja som odlisna vo vsetkom ja mam svoj vlastny styl a nikdy nemam na sebe cosi co je moderne
Nie je dolezite ci mas dlhe vlasy, ci nosis goralky a sukne, niekde po svete chodi clovek, ktory sa do teba zamiluje aj ked nie si dokonala a bude ta povazovat za najkrajsiu zenu, a to ze to ini nevidia? je to ich strata
a mas cloveka ktoremu mozes povedat vsetko- najlepsiu kamosku, ? vies, vela ludi si mysli ze su divni (aj ja som) ale hlavne je aby si sa na nikoho nehrala nikoho nenapodobnovala, si original, jedinecna
Myrush ---nie taku nemam mala som no ona to povedala svojej naj kamaratke a potom sa to zvrtlo a teraz sa nebavime uz druhy rok vlastne ako sme vysli z deviny
ludiaa notaak vska zivot je nadhernyy obcas amme zakopnutia a sklanie ale to patri k tomu ... co bolo bolo a nebude uz ,,, tka to hodte za hlavu a zite tka ak chcete zit a nikomu endovolte aby vam rozkazovval vsak ej to vas zivot ...
no ja tiez viem co je to byt sama ako prst, mam kamosku s ktorou sa vidim raz za sto rokov a nie je to uz zdaleka ono...no viem ze nie som sama, som krestanka a mozem povedat ze nie vzdy som si bola Bohom ista, ale teraz viem ze On moze byt tym najlepsim priatelom ak o to budes stat
ja viem ze nie vsetci vidia svet ruzovy .. ja ho tka nevidima le proste nechapem to ze vsetci iba lamentujua stazuju sa na vsetko a preoc si enuvedomia to krasne v ich zivote????
nie, nadherne su vychody slnka, laska, okamihy, sumenie vetra, burky, pizza s hranolkami, fialky, pohlady..... festne vela krasy je na tomto svete, len ju chci vidiet
dobre su aj zle veci ot neberiem ej to jasnee ... sklamanie z lasky to proste patri k zivotu nemoze byt kazdy stastnyy to by nebolo ono .. prekazky v zivote su a nikto nema jednoduchy ziuvot ......je tu aj vela zlyych vecii ale neiktorry s aich ensnazia ani nijako napravit a iba and tym lamentujua ot nikomu nepomoze... tka anco je to dobree???
podla mna krasa zivota je laska dvoch ludi ....ktoru ja nebudem mat viem to moja laska je davno fus chodi s inu a mne furt nadava nic som mu pritom neurobila...a este ked sa narodi novy zivot
ja som tiez napr odlisnaa .. podl amna nikto nieje nejakou kopiou niekoho kazdy sme iny a nehcapem ludi ktory sa pirsposobuju a enchaju si rozkazovat inym ludom su slabyy ... aj t ysi odlisnaa tka takou ostat a najdes koho hladas
ale prestaan .. dobre sklamala si sa v laske ale zase ot nieej take zlee .. vidisohurila si jeho a ekd bol taky debila nevazil si ta ty s tmy nic nepsravis len sa s tmy zmier a zi dalej ... podla mna to ze ta nik enma rad nieje rpavda .. mozna niekto v kuse na teba ymsli a chce byt s tbeou len nevie kao sa ma k tebe dostat co ty vies?...
nebud pesimista, kym pride ta prava laska cakaj s usmevom na tvari, nema zmysel chodit po svete stym, ze dajte mi vsetci pokoj, aj tak ma nikto nechce.. zmier sa s tym kde sa prave nachadzas a nauc sa vychutnavat male drobne radosti
venuj sa tomu co ta bavi - rada citas? chodis sa bicyklovat? to su pre mna male radosti, a aj usmev starkeho pri pokladni alebo mily pohlad, ked sa strapnim na verejnosti, ... hladaj sa co ta robi stastnou
Co ti pomoze stale sa lutovat? Myslis, ze tak nieco dosiahnes? Hovno zlata rybka, ostanes tam kde si, pokial sa nespamatas.
Ked si myslis, ze si skareda, tak aj ostatni ta tak budu brat. Ked si myslis, ze si nula a spravas sa tak, tak ta budu brat aj ini.
Sa vzchop a nehovor, ze nic pekne si nezazila sama si povedala, ze si priatela mala.
Zivot bez problemov nie je zivot. Vzchop sa a bojuj, lebo zivot je boj a uziju si ho jedine ti, co bojuju.
Nie si jedina co ma problemy a blbe obdobie, takych ludi je plna prdel. Rozdiel je, ze zatial co ti ostatni sa oprasili a idu dalej, ti lezis na zemi a nerobis nic.
dolezite je v zivote sa povznieeeeeest, nemat myslienky, toto hento, vymyslat, prist, prihovorit sa, kecat so vsetkymi, smiat sa... mat v prdeli ludi, co na teba zizaju len preto, ze su blbi a plni predsudkov a zavisti, ze on taki nedokazu byt
sranda su stari ludia a tiez vojaci, ti pridu rehnia sa jak nadrzanci, a kecaju, su uzasne zhovorcivi, ako aj dnes, po sto rokoch som videla skupinu pravych vojakov, cha! bohovsky pohlad
Luciamicu...ja mam tiez niekedy pocit ze som genialne mimo tohto sveta...no vies, dolezite je to,co si o sebe myslis Ty.Ked sa budes mat rada,ludia to budu citit a budu s tebou radi.Neboj,na svete je kopa uzasnych ludi,a kazdy z nas je iny ,niecim vynimocny a zaujimavy...kazdy mame obcas pocit neistoty..a depku..ale po burke vzdy vyjde slnko..neboj sa najst tu krasu zivota v sebe...urcite si super baba
a..dolezite v zivote je najst sebadoveru a lasku v sebe...a tesit sa zo zivota..a..nevzdavat sa ...jj,je to tu obcas brutalne tazke,ale na druhej strane je zivot nadherny..
Niekedy je dobré skúsiť niečo nové, iné ...a keď sa ti nebude páčiť, tak to predýchať ...keď sa budeš vyhýbať zmenám, tak nemôžeš vedieť či sa ti to nezapáči viac ako to, čo si uprednostňovala predtým ...to, že s toho môžeš byť aj sklamaná sa musíš naučiť niekedy brať s rezervou ...ako niečo, čo patrí do života bez ohľadu na to, či riskujesš, alebo nie.
každý má občas pocit že nie je taký ako ostatní. Možno by si si to mohla prestať hovoriť a byť normálne sama sebou. Lebo vidieť, že si nespokojná. Priateľov a ani lásku nezískaš lúsknutím prstov si zapamätaj... a rodina ťa berie takú aká si... je tu internet a iná forma, kde sa dá zblížiť s nejakým človekom.... ak si nespokojná po výzorovej stránke, tak na sebe popracuj...ak po psychickej, hlavne veľa rozprávaj...
z mojim ksichtom nic nespravim nic sa na mne nezmeni viem to som tvrdohlava....chcela som byt taka ake su teraz baby no lenze to ja niesom....a ked som sama sebou co som stale tak som iba sikanovana ohovarana alebo nenavidena....a tu znikym sa neda zblizit ....mne sa to nedari a ani nebude ....som pesimista a nim aj ostanem naucil ma to zivot
Vidis, ja mam podobny problem az na to ze som prilis velky flegmatik a hlavu si z toho nerobim...A chodim raz za cas vonku s kamaratkami, obcas sa ludia prihovoria aj sami
Luciamicu: Na jednej strane mam pocit, ze tvoj postoj k zivotu je velmi zly, na druhej strane ta chapem. A asi lepsie nez si myslis. Ja som bola vzdy ina, viac samotarska, nikdy som sa nedokazala prirodzene zaclenit do nejakej oblubenej partie dievcat. Ale zase som videla aj tu neuveritelnu povrchnost, to ako sa same navzajom ohovarali, ako sa spolu smiali, no v skutocnosti by jedna druhu nikdy nepodrzali...to nie su skotocne priatelstva...to je obycajna povrchnost. A ja som k nim vzdy bola mila, normalne som sa s nimi bavila, no nedokazala som sa pretvarovat tak ako ony... Nasla som si uzasne priatelky. Aj ked ich je malo...no a co. Proste ja som taka, ze mozno malo ludom doverujem a stale si udrziavam isty odstup. Napriek vsetkemu sa snazim byt mila a vesela, no nedokazem byt za par tyzdnov ci mesiacov s niekym najlepsia kamoska, tvarit sa, ze je mi neviem ako blizky...udrziavam radsej odstup...a ak mi niekto naozaj stoji za to, tak si myslim ze sa zblizime aj cez to vsetko. Vravim, som mila a otvorena...len neznasam povrchne umele priatelstva. A ver mi, ze takych vidam velmi vela. Najma medzi mladsimi babami. Ked budes starsia aj ludia ta budu inak vnimat, neboj. Inak faktom je, ze decka byvaju zle, a to niekedy az moc. Videla som to na vlastne oci este na gymnaziu. Ked nemas dostatocnu davku nadhladu a humoru a im sa na tebe nieco nepaci, tak nedaju pokoj. Ale oni nie su vynimocni. Protivny dokaze byt hocikto, ale co z toho. Ja si ovela viac vazim ludi, ktori mozno nie su vobec oblubeni, nie su ani krasni, nemusia byt ani cool, nemusia chodit na diskoteky a ja neviem co este. Pre mna je ovela dolezitejsie to, aki su vo vnutri. A niekto, kto sa dokaze na inom vysmievat len povedzme kvoli stylu obliekania, ani tebe predsa nemoze stat za to aby si sa kvoli nemu trapila. Este raz opakujem, ze takych decak je kopu...a najdu sa dokonca aj dospeli. Ale na nich predsa nie je nic take uzasne, aby si stala o ich priatelstvo. Naopak je to ubohe... Musis len vydrzat, na vyske je vsetko inak.
A musis zmenit aj svoj postoj k zivotu. Uz len z toho vsetkeho co si tu napisala vidim, ze poznas samych hlupakov...lutujem ich. Teba nelutujem, ale naopak obdivujem. Ver mi, ze ludia ako ty su ovela vzacnejsi. Len si to musis uvedomit. Bud rada, ze ty si neklesla tak neuveritelne hlboko, aby si niekoho ponizovala a ublizovala mu. Vidis, o kolko si ty lepsi clovek? Len si to prosim uvedom. Ver sama sebe, v to, ze si silna osobnost a ze sa nad to ich ubohe detinske spravanie dokazes povzniest
Azizi---kiez by si mala pravdu.Nikdy som si nic nepripustila k telu ,uvedomit si to uvedomim no nikdy nepripustim....a na vysku heh to najprv by museli otvorit maturtny obor co neotvaraju takze musim hladat inde....zacala som nenavidiet zivot od 6rokov a neprestanem ho nenavidiet to sa uz u mna neda zo zivota sa nikdy tesit nebudem uz len preco co mi spravil
To je pravda, ja teda mám kamaratov, ale dosť casto mám pocit, ze na svete niet človeka, ktory by ma naozaj chápal a mal rád takú, aká som, ale hoci mám tak dve-tri dobré kamošky, predsa len by som od priateľstva čakala možno trochu viac, ja nevieem asi príliš čítam knihy ale no od priateľov by som očakávala vlastnosti ako schopnosť sa zastať a podobne, no ale to je na dlhú debatu..
Ak ťa ľudia s ktorými sa bavíš ako hovoríš ohovárajú - pre vzhľad? pre štýl?.. ak pre tieto dve veci, sú to povrchní magori a proste sa snaž nepripúšťať si ich slová veľmi k srdcu, hoci viem z vlastnej skúsenosti že takéto veci sa omnoho ľahšie povedia ako urobia..
V každom prípade poradím už otrepané..ver mi, že raz sa nájde niekto, kto ťa bude mať rád takú, aká si, pretože každý druhý človek tejto planéty už pomaly patrí k nejakému trápnemu štylu a navráva si,aký je originálny, ale nie je a ty si - tak si to vrav - pretože nesleduješ modu a máš vlastný štýl.
Ešte k tomu štýlu: ak sa ti to, ako sa obliekaš bezvýhradne páči,cítiš sa tak dobre a proste nemieniš to meniť,lebo je to časť tvojho ja, skrátka si posmešky nepripúšťaj,pretože TY s tým SI SPOKOJNA,predsa.
A skús sa snažiť možno brať veci pozitívnejšie, ľudia to ocenia . Prijemny, dobre naladený spoločník je lákavejší a oblubenejši ako zachmúrený. Ak budeš priateľská a milá a stále ta budú odsudzovať......vtedy na nich radšej rovno zabudni,lebo je to určite banda povrchnych hlupákov=P
obliekam sa ako chcem no niecitim sa v tom niak esxtra dobre lebo ma kazdy sa na man diva ako na naj debilka na svete a aj kvoli inym veciam sa necitim v tom ok........a ja sa viem cloveka zastat ak ho mam rada tak ano inak mu poviem svoje hehe ako dnes profesorke....ze umre hehe
chcem iba jedine mat kaamratov ktory by ma vitiahli von a bavili sem sa spolu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
A odpoved na tvoje otazky netusim...ale aspon vies, ze nie si sama
Vsetky moje ostatne kamaratstva su take...povrchne...same kecy o skole, o obleceni a blablabla.
A o to ja nestojim...
A skus s tym nieco urobit...oblec si suknu, daj si nejake koralky, rozpust si vlasy.
Moja sestra je tiez chlapcensky typ, ale ona je vo veku, ze jej to vobec nevadi, prave naopak.
No clovek si zvykne sa vsetko
Raz sa najde niekto komu sa budes pacit taka aka si.
A bud hrda na to, ze nie si otrokom mody.
Ja nosim aj veci z babkinej skrine ked sa mi zapacia =D
Co ti pomoze stale sa lutovat? Myslis, ze tak nieco dosiahnes? Hovno zlata rybka, ostanes tam kde si, pokial sa nespamatas.
Ked si myslis, ze si skareda, tak aj ostatni ta tak budu brat. Ked si myslis, ze si nula a spravas sa tak, tak ta budu brat aj ini.
Sa vzchop a nehovor, ze nic pekne si nezazila sama si povedala, ze si priatela mala.
Zivot bez problemov nie je zivot. Vzchop sa a bojuj, lebo zivot je boj a uziju si ho jedine ti, co bojuju.
Nie si jedina co ma problemy a blbe obdobie, takych ludi je plna prdel. Rozdiel je, ze zatial co ti ostatni sa oprasili a idu dalej, ti lezis na zemi a nerobis nic.
Nie je hanbou spadnut, ale nepostavit sa.
sranda su stari ludia a tiez vojaci, ti pridu rehnia sa jak nadrzanci, a kecaju, su uzasne zhovorcivi, ako aj dnes, po sto rokoch som videla skupinu pravych vojakov, cha! bohovsky pohlad
A musis zmenit aj svoj postoj k zivotu. Uz len z toho vsetkeho co si tu napisala vidim, ze poznas samych hlupakov...lutujem ich. Teba nelutujem, ale naopak obdivujem. Ver mi, ze ludia ako ty su ovela vzacnejsi. Len si to musis uvedomit. Bud rada, ze ty si neklesla tak neuveritelne hlboko, aby si niekoho ponizovala a ublizovala mu. Vidis, o kolko si ty lepsi clovek? Len si to prosim uvedom. Ver sama sebe, v to, ze si silna osobnost a ze sa nad to ich ubohe detinske spravanie dokazes povzniest
Ak ťa ľudia s ktorými sa bavíš ako hovoríš ohovárajú - pre vzhľad? pre štýl?.. ak pre tieto dve veci, sú to povrchní magori a proste sa snaž nepripúšťať si ich slová veľmi k srdcu, hoci viem z vlastnej skúsenosti že takéto veci sa omnoho ľahšie povedia ako urobia..
V každom prípade poradím už otrepané..ver mi, že raz sa nájde niekto, kto ťa bude mať rád takú, aká si, pretože každý druhý človek tejto planéty už pomaly patrí k nejakému trápnemu štylu a navráva si,aký je originálny, ale nie je a ty si - tak si to vrav - pretože nesleduješ modu a máš vlastný štýl.
Ešte k tomu štýlu: ak sa ti to, ako sa obliekaš bezvýhradne páči,cítiš sa tak dobre a proste nemieniš to meniť,lebo je to časť tvojho ja, skrátka si posmešky nepripúšťaj,pretože TY s tým SI SPOKOJNA,predsa.
A skús sa snažiť možno brať veci pozitívnejšie, ľudia to ocenia . Prijemny, dobre naladený spoločník je lákavejší a oblubenejši ako zachmúrený. Ak budeš priateľská a milá a stále ta budú odsudzovať......vtedy na nich radšej rovno zabudni,lebo je to určite banda povrchnych hlupákov=P
chcem iba jedine mat kaamratov ktory by ma vitiahli von a bavili sem sa spolu
Rovesníci ma neberú, vraj im pripadám iná...divná...staršia.
Tí starší ma neberú lebo som len decko...
Nepatrím nikam, pre každého som iná...
No a čo... vôbec ma to netrápi.
Mám ťa rada ty šibnutá dora...