...jako slečna ty tiež niesi nič moc ...si si radšej cvakla len pol ksichtu aby si nás ušetrila toho nelichotivého pohľadu? A načo to obtiahnuté tričko? Ukazuješ tie lentilky pod kobercom? Mmmmm a tie stonkové nohy - jak strača nôžka Nehovoriac o tom, že si si postla tú "najlepšiu" fotku a okrem toho drbleho grafu v albumoch si nezverejnila nič - za čo ti chceme všetci úprimne poďakovať, ušetrila si nás totiž od traumatického šoku
A to som sa ešte nezmienil o tom, že si FAKE a ak čírou náhodou niesi, tak si beztónová trúba...I LOVE YOU
...mimochodom za 10 centov si kúpim aspon kornútok na zmrzlinu...teba by nezobrali ani do zberných surovín - ocelová vodovodná trubka má väčšie IQ jak ty
aj ja to nemám rád, keď sa niekto vo fórach stále vyjadruje odveci a len poučuje alebo ešte lepšie, len stále do každého pičuje.. ale čo ti poviem, komplex menejcennosti
No sorry ale pri pohľade na tvoju fotku... prosím lavór budem grcať... a profil... dva lavóry... a táto anketa... od smiechu ma to aj prešlo... čo tu teda hľadáš ?
" aj tak vsetci co to pisete, ste len hnidy, co trpia pri pohlade do zrkadla a utocenie do ostatnych je len zufaly pokus upriamit na (udajne) chyby ostatnych, pripadne pokus byt vtipny kedze v realnom zivote sa na vasej "vtipnosti" nesmeje nikto.."
Teraz ti poviem niečo, čo si pravdepodobne nečakala. 100% s tebou súhlasím. A tento topic si trafila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
A to som sa ešte nezmienil o tom, že si FAKE a ak čírou náhodou niesi, tak si beztónová trúba...I LOVE YOU
Citujem z tvojho profilu:
" aj tak vsetci co to pisete, ste len hnidy, co trpia pri pohlade do zrkadla a utocenie do ostatnych je len zufaly pokus upriamit na (udajne) chyby ostatnych, pripadne pokus byt vtipny kedze v realnom zivote sa na vasej "vtipnosti" nesmeje nikto.."
Teraz ti poviem niečo, čo si pravdepodobne nečakala. 100% s tebou súhlasím. A tento topic si trafila