...chcem uz 3 roky jedneho chalana, ktory ma ale 24 rokov a ja 15 ...rozpravala oms a s nim dokopy raz byvame v tej istej dedine strasne ho lubim ale on ma ma v p..ci...co mam robit.? len mi nevravte ze mam na neho zabudnut lebo to nedokazem.. (
aby si nanho zabudla tak sa skus nieci zamestnat...ako napr...skus nejaky novy sport ci si najdi nove zaujmy... uvidis ze casom stretnes niekoho lepsieho a hlavne vhodnejsieho pre teba
Ani nie že zabudnúť, ale uvedomiť si že taký "vzťah" nemá budúcnosť, ako tu už bolo spomenuté on je MUŽ a ty si dieťa, nerozumeli by ste si, neuraz sa ale on už inak premýšla!!!
Azel: Ako to že nie, veď 24 ročný chlap ma iné povinnosti, starosti, myslenie, ten si pomaly môže budovať rodinu, kariéru.... A čo ona? Má "len" 15 rokov, pravdepodobne končí základnú školu, pri najhoršom začala na strednej a to on má už všetko za sebou, možno už aj výšku.... Tak mi povedz o čom by sa mohli normálne rozprávať? Obaja sú rozumovo niekde inde! Ale toto je len môj názor, je to individuálne!
Citujem: "Zalubena zaba si este prilis mlada. Viem, ze je ti to luto ver, ze mne tiez....... sprav na mna nezny utok, KED VYRASTIES!!!!
Tym som ti len chcela povedat.... 9 rokov nie je az taky velky rozdiel, ked su obaja dospely. Ale v tvojom pripade je to zatial bez sance. On ma ine priority ako ty... Nateraz to vzdaj... a skus stastie o par rokov, teda ak este nebude mat zenu a deti....
Aj medzi mnou a mojim priatelom je rozdiel 9 rokov.... Keby mu pred par rokmi niekto povedal, ze v tridsiatke bude zit s 21 rocnou tak by sa akurat tak zasmial.... no vidis a navyse cakame aj babatko. Zivot je nevyspytatelny...
ked ti mozem ja poradit....viem ze je to tazke nanho zabudnut ked si do nho zalubena ale nesmies nikdy zabudnut na to kolko ma on rokov....snaz sa vyhodit si ho z hlavy a vsimaj si chlapcov v tvojom veku.....ked si sama povedala ze ta ma v p..i tak nahno zabudni prosto nevsimaj si ho
Raddus: Skôr som myslel na to, že sa môžu kľudne porozprávať o hocičom a budú si rozumieť, to nie je rozdiel ako medzi otcom a dcérou, to vôbec nevadí. Ale na nejaký vážnejší vzťah môžu pomýšľať, až keď budú mať 18-27.
A s tým, že sú rozumovo niekde inde, tiež nesúhlasím.
fakt...taky chalan nebude mat nikdy zaujem, ma ine hodnoty, ine zaujmy, a pre neho si dieta..sestra...hocico ine len nie baba na chodenie..bohuzial..ale s tym sa naucis zit, neboj
ludia ale to sa neda zabudnut... ja si vsetko uvedomujem ale neda sa to keby mi aspon do oci povedal ze detsko sproste ale on este aj nadeje dava idiot...a potom vsetko zbytocne... ((
zlato ja som dokoca chodila so starsim a o dost a ver mi ze aj ked zozacatku je to mozno secko ruzovucke postupom casu by ste sa aj tak rozisli lebo by ste si fakt jednoducho nerozumeli...je to uplne ine rozpravat sa so starsim chalanom a so seberovnym...a ece jedna vec -starsi chalan si vacsinou od toho slubuje len sex nie nejaky "vztah"...takze mozes byt ece rada ze ta ma v peeecku a netaha ta za nos len aby ta dostal do postele a pak sa na teba vysral...tot vsi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
..ved ma 24 ..je to muz.. ty si este dieta.. Ani sa necudujem, ze sa o teba nezaujima...
Ma 24, od zivota ocakava uplne nieco ine ako ty, on si uziva, pracuje.. kludne by mohol amt rodinu.. a vyhladava spolocnost zien.. a nie dievcat .
Ty si 15 rocna holka, zaslepena "láskou" ..si naivná ...
Radsej s tym skonci hned ako keby si si robila zbytocne nadeje
ja viem ze to nechces pocut ale kasli nanho...
aby si nanho zabudla tak sa skus nieci zamestnat...ako napr...skus nejaky novy sport ci si najdi nove zaujmy... uvidis ze casom stretnes niekoho lepsieho a hlavne vhodnejsieho pre teba
Tym som ti len chcela povedat.... 9 rokov nie je az taky velky rozdiel, ked su obaja dospely. Ale v tvojom pripade je to zatial bez sance. On ma ine priority ako ty... Nateraz to vzdaj... a skus stastie o par rokov, teda ak este nebude mat zenu a deti....
Aj medzi mnou a mojim priatelom je rozdiel 9 rokov.... Keby mu pred par rokmi niekto povedal, ze v tridsiatke bude zit s 21 rocnou tak by sa akurat tak zasmial.... no vidis a navyse cakame aj babatko. Zivot je nevyspytatelny...
A s tým, že sú rozumovo niekde inde, tiež nesúhlasím.
pochubujem, s prepacenim, ze sa 24 rocny chlap bude zahadzovat s takou 15 rocnou pipinou
ako sory za vyraz ale je to tak, nemas najmensiu sancu
(Recesia)