Načo je to dobré? Samé samovraždy, depresie... učiteľka nám o tom robí prednášky, že čo nás v budúcnosti čaká, a že je to normálne: "Depresia je dnes už svetová choroba..." Prečo? Prečo?! Prečo!!!
Aj tak nič nemá zmysel, otázka: Má tu niekto taký ži
treba si uvedomit ake je to vsetko absurdne a ako velmi je zbytocne sa kvoli tomu trapit a hlavne sa treba vediet prisposobit zmene nesediet na zadku ked sa nieco pokazi ale hladat nove prilezitosti tesit sa z kazdej drobnosti a vnimat hlavne to pekne.. je to na tebe ako sa rozhodnes mne pomohlo zasmiat sa samej sebe aka som uboha a uvedomenie si ze mozem cakat kolko chcem ze mi ostatni budu chodit za zadkom len aby ma mohli lutovat to nikto nerobi ludia ti mozu pomoct ale hlavne to musis chciet zmenit ty..
nemam zivotny ciel, dovolim si povedat ze zijem pre nic a nikoho = som tu nanic, depky mam stale.. ze preco? lebo mi nevyhovuje okolie kam som nezapadla a vsetci mi to davaju najavo.. lebo.. som ina? nebojim sa povedat co si myslim aj ked to mozno neni prijemne? poviem vsetko po lopate? a vela sa v spolocnosti smejem? preto ma kopa ludi nenavidi.. alebo.. zavidi? tazka otazka.. kazdopadne, nic sa mi nedari, kazdy sa mi snazi zneprijemnit zivot a mna to uz nebavi..
nastastie.. mam 2 kamaradky na ktore nedam dopustit
Fúúú, to je ťažké, práve nad týmto dosť premýšľam. No, v živote je kopa malých, každodenných radostí, z ktorých sa treba tešiť. Záchranou by mohlo byť spoznanie niekoho pre koho sa ti oplatí žiť a časom by sa zmyslom tvojho života mohli stať deti, ktoré ti síce život asi okorenia kopou starostí, ale i množstvom radosti. A ani nebudeš už mať čas premýšľať nad tým tak ako teraz.
@malapohroma ludia ti dnes zavidia aj nos medzi ocami.. hlavne ked vidia ze sa dokazes usmiat aj ked vsetko okolo teba nie je idealne.. a este ked mas odvahu povedatco si myslis?? tak to uz ich ide rozhodit od zlosti.. mala som a stale mam okolo seba kopu takych ludi.. netreba si nimi zbytocne nechat brat energiu.. ale trvalo mi dlho kym mi to doslo
život ani nemá byť ľahký..o čom by to potom celé bolo? musíš sa naučiť prekonávať prekážky po svojom. Kašľať na ľudí, o ktorých si myslíš, že ti ublížili, poďakovať im za to ísť ďalej.. Potom aj tie depky prestanú a budeš vyrovnaný človek
@Malapohroma nevieš prečo všetky baby v tvojom veku hovoria to isté?? smejú sa spoločnosti sú nepochopené a majú 2 extra kamošky...
@Rainorchid moje životné ciele si mením častejšie ako ponožky, poprípade si ich operatívne upravujem...zničenie sveta, rio, barcelona...sadni si vylož si nohy zapál si cígo a vypni...
alebo ako mi kamarát poradil vyzleč sa, sadni si nahá na balkón a popíjaj si červené vinko, popritom cígo...nepomáha to, ale zasmeješ sa sama nad sebou a šicko bude ok...
Na depresiu pomáha kontakt s blízkymi ľuďmi, priateľmi. Mať sa s kým porozprávať... Veď vlastne aj preto si zrejme tu, nie? - hoci, ťažko odhadnúť, či za monitorom zrovna sedí človek, ktorý by chcel byť priateľom. Treba jednoducho vypadnúť zo samoty. Samota dolieha.
Neviem, či sa dá nájsť šťastie či zmysel v inom človeku. Pre človeka sú typické bolestivé odchody od druhého. Či už je to odchod dieťaťa od matky, či priateľa alebo priateľky od svojho partnera. Človek má zase šancu dostať sa späť na začiatok a riešiť opäť tú svoju "samotu". Akurát čím je starší, tým je všetko akési ťažšie. Nájsť priateľa, ktorý nie je rozlietaný na milión strán a je ochotný sa o seba podeliť. Myslím že najkrajšie priateľstvá sú priateľstvá z detstva a mladosti. Neskôr to už často skĺza len na praktickú úroveň...
Hľadaj kamarátky, kamarátov s rovnakými či podobnými záľubami, začni sa venovať niečomu, športuj alebo niečo chovaj, organizuj, možno niekoho obohatí venovať sa dobročinnosti, alebo spoločenským aktivitám, hudbe, poézii, cestovaniu. Hlavne nájsť ľudí, s ktorými je o čom....!
Ahoj,no presne viem o čom hovoríš.Ak sa ťa ľudia snažia pochopiť,tak to nikdy nedokážu pokiaľ si tým neprešli sami.Ja sám som mal depresiu 2 roky,no a teraz mám pocit,že sa z toho dostávam.Môžeš by veriť,že som mal rôzne nápady ako to vyriešiť /si prečítaj môj blog,že aký som bol magor/. Neviem presne čo by som ti mal poradiť,na každého zaberie niečo iné.Vraví sa ,že pokiaľ človek zasadili počas života aspoň jeden strom,nežil nadarmo.Povedať ti môžem,že se rád ,že v tomto období som nespravil to na čo som myslel tak často.Samovražda.Už ti poviem len jednu vec.Konfucius povedal:,,Nájs´t pokoj znamená vydržať" Tak ti prajem vydrž a nájdi šťastie,pretože cesta ku šťastiu neexistuje,šťastie je cesta.
vieš ide o to, že počas môjho pôsobenia na tomto serveri, podobné žvásty písala každá tvoja rovesníčka...chápem, ste štence nevyprofilované, aj ja som bol, ale kua, toto u nás nebolo, každý bol nevyprofilovaný svojím smerom, čilek detská strácajú vlastnú originalitu, nič proti tebe, len, sa tvoja vlastná originalita utápa v dave podobných prípadov....
obdivujem ludi ktori ma na zaklade jedneho komentara celu poznaju. a rovnako teda aj tie moje rovesnicky, ktore vsetky pisali to iste. ked si myslis ze nie som originalna, mysli si, ja si o tebe tiez nieco myslim a pozitivne to nie je. skus sa prestat hrat na filozofa ktory do vsetkeho vidi, neurazaj male tuctove teenagerky ako ja a uraz si radsej niekoho koho sa to dotkne.. alebo, zeby si na to v reali nemal tak tu urazas male dievcatka? tss, to je teda uz nieco..
(btw. vies ze inteligentni ludia neposudzuju iq na zaklade farby vlasov a blbych vtipoch o blondinach?)
útočný štýl, čiže asi sekám do živého...noo. keďže takto reaguješ tak sa ťa to dotklo
ďakujem, že na mňa myslíš, človeka to poteší aj keď je to v negatívnom zmysle...jediný čas, čo som si o tebe niečo pomyslel bolo písanie toho prvého komentáru...inak si pre mňa anonymný user, jasný člen svojej generácie, ktorá svoju originalitu premieňa na niečo vyslovene tuctové, nevadí, vyrastiete vyprofilujete sa...
v reály, mi za povšimnutie stoja trošku staršie osoby a ako vidím, nič na tom nemení ani táto konfrontácia...
inak neviem prečo štekáš keď ten koment nebol namierený proti tebe, som sa pýtal to, že prečo sú všetky "malé dievčatká" (tvoj výraz) nepochopené, smejú sa spoločnosti a majú 2 extra kamarátky...nič viac...
vieš, že inteligentný ľudia dokážu chápať písaný text?? IQ, nebolo spomenuté, lebo s tým nemá nič spoločné...
@Tesfaye myslim na teba? jednoducho sa tu nusim a hadanie ma bavi, neboj sa, ked vecer zaspavam ani si na teba nespomeniem a ja som sa ta pytala ci ti stoja za povsimnutie starsie osoby? nijako sa ma nedotyka ze si ma ani nevsimnes
Zacala by som tym ze neodpovedam preto lebo tvoja otazka je nespravna. Vobec nie vsetky baby v tomto veku su take, preto nemozem odpovedat preco vsetky. Preco ja? Ja neviem, preco ma okolie nechape..
Hovoril niekto o nejakom smiati sa spolocnosti? Ja sa smejem ked som V spolocnosti..
Preco mam 2 kamosky? Asi, lebo sa so mnou jedna zacala bavit a cez nu som si nasla cestu aj k tej druhej.
Mam 2 najlepsie kamaratky, inak kamaratok mam viacej ale nie su to moje "prave ruky". A zalezi mi na viacerych ludoch, iba keby to bolo obojstranne..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
a na zaver rada z filmu enjoy the little things:p
A môj cieľ, alebo sen je na prvý pohľad jednoduchý, ale skrýva sa za ním viac. No neprezradím, moje malé tajomstvo .
A áno, tento svet je na figu, ale ak máš tých správnych ľudí tak ti ho urobia krajším.
Úsmev
nastastie.. mam 2 kamaradky na ktore nedam dopustit
Riesenie nehladat v ludoch okolo ale v sebe.
@Rainorchid moje životné ciele si mením častejšie ako ponožky, poprípade si ich operatívne upravujem...zničenie sveta, rio, barcelona...sadni si vylož si nohy zapál si cígo a vypni...
alebo ako mi kamarát poradil vyzleč sa, sadni si nahá na balkón a popíjaj si červené vinko, popritom cígo...nepomáha to, ale zasmeješ sa sama nad sebou a šicko bude ok...
Neviem, či sa dá nájsť šťastie či zmysel v inom človeku. Pre človeka sú typické bolestivé odchody od druhého. Či už je to odchod dieťaťa od matky, či priateľa alebo priateľky od svojho partnera. Človek má zase šancu dostať sa späť na začiatok a riešiť opäť tú svoju "samotu". Akurát čím je starší, tým je všetko akési ťažšie. Nájsť priateľa, ktorý nie je rozlietaný na milión strán a je ochotný sa o seba podeliť. Myslím že najkrajšie priateľstvá sú priateľstvá z detstva a mladosti. Neskôr to už často skĺza len na praktickú úroveň...
Hľadaj kamarátky, kamarátov s rovnakými či podobnými záľubami, začni sa venovať niečomu, športuj alebo niečo chovaj, organizuj, možno niekoho obohatí venovať sa dobročinnosti, alebo spoločenským aktivitám, hudbe, poézii, cestovaniu. Hlavne nájsť ľudí, s ktorými je o čom....!
sex, dogs and rock n roll!
nie si náhodou blondína??
nie si nahodou idiot? tmave vlasy a aj tak spravis v 4slovnej vete chybu
a co ked som? zavidis lebo je to mozno nie az tak obvykla farba ako tvoja?
vieš ide o to, že počas môjho pôsobenia na tomto serveri, podobné žvásty písala každá tvoja rovesníčka...chápem, ste štence nevyprofilované, aj ja som bol, ale kua, toto u nás nebolo, každý bol nevyprofilovaný svojím smerom, čilek detská strácajú vlastnú originalitu, nič proti tebe, len, sa tvoja vlastná originalita utápa v dave podobných prípadov....
obdivujem ludi ktori ma na zaklade jedneho komentara celu poznaju. a rovnako teda aj tie moje rovesnicky, ktore vsetky pisali to iste. ked si myslis ze nie som originalna, mysli si, ja si o tebe tiez nieco myslim a pozitivne to nie je. skus sa prestat hrat na filozofa ktory do vsetkeho vidi, neurazaj male tuctove teenagerky ako ja a uraz si radsej niekoho koho sa to dotkne.. alebo, zeby si na to v reali nemal tak tu urazas male dievcatka? tss, to je teda uz nieco..
(btw. vies ze inteligentni ludia neposudzuju iq na zaklade farby vlasov a blbych vtipoch o blondinach?)
útočný štýl, čiže asi sekám do živého...noo. keďže takto reaguješ tak sa ťa to dotklo
ďakujem, že na mňa myslíš, človeka to poteší aj keď je to v negatívnom zmysle...jediný čas, čo som si o tebe niečo pomyslel bolo písanie toho prvého komentáru...inak si pre mňa anonymný user, jasný člen svojej generácie, ktorá svoju originalitu premieňa na niečo vyslovene tuctové, nevadí, vyrastiete vyprofilujete sa...
v reály, mi za povšimnutie stoja trošku staršie osoby a ako vidím, nič na tom nemení ani táto konfrontácia...
inak neviem prečo štekáš keď ten koment nebol namierený proti tebe, som sa pýtal to, že prečo sú všetky "malé dievčatká" (tvoj výraz) nepochopené, smejú sa spoločnosti a majú 2 extra kamarátky...nič viac...
vieš, že inteligentný ľudia dokážu chápať písaný text?? IQ, nebolo spomenuté, lebo s tým nemá nič spoločné...
na každom vtipe je kúsok pravdy
"vyrasties, vyprofilujes sa?"
budem sa opakovat, hlavne ze ma poznas
myslíš si že sa nezmeníš???
ešte stále si mi nedala odpoveď na tú prvú otázku, a asi sa jej ani nedočkám no nič...
Na aku? A ty sa este stale tvaris ze do mna vidis
inak fakt ti záleží na 2 ľuďoch, resp. máš iba 2 kamarátky?
Zacala by som tym ze neodpovedam preto lebo tvoja otazka je nespravna. Vobec nie vsetky baby v tomto veku su take, preto nemozem odpovedat preco vsetky. Preco ja? Ja neviem, preco ma okolie nechape..
Hovoril niekto o nejakom smiati sa spolocnosti? Ja sa smejem ked som V spolocnosti..
Preco mam 2 kamosky? Asi, lebo sa so mnou jedna zacala bavit a cez nu som si nasla cestu aj k tej druhej.
Mam 2 najlepsie kamaratky, inak kamaratok mam viacej ale nie su to moje "prave ruky". A zalezi mi na viacerych ludoch, iba keby to bolo obojstranne..
Spokojny?