Mam jedneho velmi dobreho kamarata. A vzdy ked pride tak sa mi dokaze veli zmenit nalada. Vzdy sa nanho velmi tesim, ale ked pride tak ma to opusti a zacnem byt k nemu zla, chladnejsia. Uz velmi vela krat stalo ze povedal ze pride, a neprisiel. A ked pov
mozno to bude aj tym ze uz ti je tak blizky priatel ze si myslis ze si mozes dovolit nanho vsetko a preto si k nemu zla lebo si myslis ze ti to aj tak prejde... ale ako vidis len ho od seba odhanas.. alebo mozno ste len casto spolu a chcelo by to pauzu... mozno mas ponorkac ako sa tomu hovori a nemusis byt donho buchnuta
jj aj mam nekedy taky pocit..a neznasam ked sa kamosky opitam ci by isla von a powe ze ano isla a ptm mi zavol,a ze nejde ze ide s niekym inym..to ma we dost nasrat...
nooo mne to robi jedna kamoska ,pise ,ze sa tesi kedy sa stretneme a ked sa stratneme je namna zla a pritom som jej nic nespravila.Ale to aj ja som obcas taka ...mozno to preto lebo nechces ukazat ako sa tesis.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
mozno to bude aj tym ze uz ti je tak blizky priatel ze si myslis ze si mozes dovolit nanho vsetko a preto si k nemu zla lebo si myslis ze ti to aj tak prejde... ale ako vidis len ho od seba odhanas.. alebo mozno ste len casto spolu a chcelo by to pauzu... mozno mas ponorkac ako sa tomu hovori a nemusis byt donho buchnuta
a inak nemam rada telenovely