Prečo, keď sa konečne nehádajú moje kamošky so mnou, tak sa pohádajú aspoň medzi sebou?!
Mám skvelé kamarátky, ale problém je v tom, že furt sa pre niečo nájdu nejaké rozpory, a keď sa konečne netýkajú mňa, tak zase iných mojich kamošiek....veď je to choré, keď sa stále hádame!!!!!
Lebo ste baby a nedokazete vsetko co sa riesit obratit na srandu dam ti divny priklad ale ked sa chlapi pohadaju a daju si aj treba po papupli zajtra si podaju v klude ruky a problem je vyrieseni a robia si srandu piju pivko toto vy baby nedokazete ..sorry
4.-ka ma recht.som sice baba,ale asi preto mam viac kamaratov chalanov...Baby su vecsinou klebetne a setko moc riesia .aj ked som jedna z nich...zdaju sa mi baby okolo mna zbytocne zlozite,a to moc
zenske a tie ich kamaratstva su obcas smiesne...su napr. tri kamosky a ked su spolu len dve z nich spinia na tu tretiu a zas naopak a o tomto sa presviedcam stale
Zenske proste nevedia drzat hubu kedy treba a nevedia si kusnut dojazyka, pripadne ked uz sa nieco vyslovi, druha strana to nevie prijat, prilis si vsetko beru a este ked k tomu pridame vztahovacnost, tak so zenami je to tazke. My chlapi si nemame problem vynadat do kokotov, potom spravit si zo seba srandu a potom ist na pivo. Proste pokial nejde o zivot, tak nie je sanca aby sa kamarati rozkomtrili. Ale u vas zien to ide jaksi velmi lahko.
pozname...my sme taka parta a tam su 3 baby a 15 chalanov(stale len my 3 sa hadame a oni sa smeju ..a dnes som mala na sebe nove tricko a riso ze mas pekne tricko(bodaj by nie ked ho kupoval on)
a marge mi dala "za to" facku
tomu sa vravi psychopatka
potom sa este pohadala s agusu ja som uz radsej sla mimo...a zvalili to na mna
nájdi si lepšie KamošKy bože, ja praKticKy mám len jednu sKvelú KamošKu ale vždy v inej parte.. proste mám ich veľa ale nepoznajú sa medzi sebou a je mi najlepšie a chalani sú v tomto oveľa lepší, chcela by som veci riešiť aKo oni, občas neušKodí nieKomu prijebať a ísť na pivo
ach jaj....ale mňa už to tak sere....ja som totiž vždy tá nestranná.....mňa to nebaví už odjakživa....ale mam ich rada a bezomňaby sa spolu nebavili už vobec....inak je to dobrý trening trpezlivosti....a ano suhlasim so 4. aj s ostatnými....diki za názory fakt si to od vás vážim....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
zenske a tie ich kamaratstva su obcas smiesne...su napr. tri kamosky a ked su spolu len dve z nich spinia na tu tretiu a zas naopak a o tomto sa presviedcam stale
a marge mi dala "za to" facku
tomu sa vravi psychopatka
potom sa este pohadala s agusu ja som uz radsej sla mimo...a zvalili to na mna
a to takto stale..
male deti proste kks:´ smiley:..
nie na jednu na 3..ci teraz na 1 ..lebo oni dve su zdute..
jaj..ci hej..na teba som zduta ..
A vzdy to tak bolo...a preto sme neni muzi