Preco ked si holka najde chalana sa vy...e na kamosky?
no tak toto je uplne ujete, kazda kamoska co si nasla chalana sa prilepila len na neho a kasle na mna, uz jej ani nevadi ze sme sa stvrt roka nevideli pritom inokedy sme boli vonku kazdy tyzden....nepochopim, toto chalani nerobia, vzdy si najdu cas aj na
ale robia to aj chalani...mam kamosa, ktory spravil to iste...hm a nie je to dobre treba mat cas aj na kamosov lebo vztah raz skonci a ked clovek nebude mat kamosov tak bude sam ako prst...
12. tu nejde ani tak o rozum... imho je to o tom ze chalan sa vo vacsine pripadov na holku az tak moc citovo nenaviaze ako prave holka na neho... preto si vie najst cas aj na kamaratov, lebo holka u neho nestoji na uplne prvom mieste... i think...
Dobre, ešte pokiaľ toho chalana uprednostňujú, fajn, ale už pokiaľ by sa na mňa úplne vykašľali... (Vcelku sa teším že mi to zatiaľ žiadna kamarátka neurobila... Síce som raz mala kvôli kamarátke problém s jej chalanom, ale myslím že to sa vtedy celkom slušne vyriešilo, aj keď ho odvtedy veľmi nemusím...)
Ak sú ti naozajstné kamarátky, tak je to len dočasný stav, kým sú v stave prvotného zamilovania a nevidia nič okrem svojho nového objavu. Potom si nájdu čas aj na teba...ale ak sú to len pseudokamošky, tak hľadaj iné...
Ja som si tak vytriedila okruh kamarátov a teraz s tým nemám už problém
Je to pre nu nieco nove, s kamaradkami je stale, tak ked ma novu znamost tak s nim travi viac casu, niekedy az tolko, ze na kamaradky si ani nezmysli. Ale za nejaky ten cas sa vrati, neboj sa inak poznam aj takych chalanov, nerobia to len baby...aj ked to su skor vynimky
napis mu alebo ja neviem. PO vadsinou kamarati kazia aj vstahy takze .... asi tak dako. Takze staci tej osobe iba napisat alebo zavolat a stretnut sa ak sa da. ktovie mozno caka len na to, aby si zavolala
ak sa na teba vykasle len preto ze ma niekoho tak uz to kamaratka asi moc nieje ale na druhu stranu skus sa jej ohlasit,urcite uz ho ma plne zuby a nemoze byt stale s nim
Nuz niekto to uz predo mnou povedal, ono podla mna to je skor take obdobie ze chce byt stale s nim a preto na ostatne kamosky kasle... popriapde to moze byt "hluche obdobie" co mna obcas chyti ze si nejaky cas prosto s ludmi nepisem a nie preto ze by som na nich dlabal ale prosto jaksi "nestiham" po case to prejde a je to zas v normale...
Ja som sa s niecim takym nestretla ale tak je prirodzene ze ked s niekym chodi tak sa venuje prioritne jemu. pretoze neviem ci tvoj problem je ze na teba kamoska sere uplne alebo len na tebe neni prilepena ako cecek.
hm, typicky problem, ked spolu chodia ludia, kym by mali byt len kamosi, heh, jeden vztah vytlaci ostatne a ked skonci, tak ten clovek nema ziadne, oooo chvalabohu, ze sa mi to este nestalo
toto sa stalo aj mne s jednou "kamoskou"..zaujimave ze kazdy iny normalny clovek si dokaze najst cas aj na priatela/lku aj na kamosov..ja som taky problem nikdy nemala,tiez to nechapem.
sku im to povedat....ze si si vsimla ze spolu uz nieste tak casto alebo tak....alebo im povedz nech idete niekam niekedy spolu.....alebo si najdi ine kamosky.......alebo si najdi chalana apotom povedz nejakej kamoske ze ci by ste si nedali dvojite rande ona so svojim a ty so svojim ...budes s frajerom aj kamoskou
Avra ano ano problem je v tebe, som bol slepy ze som to nevidel... ty jej to vlastne nedoprajes, ty si ta zla a neprajna kamaratka
(dobre a koncime ironiou)
Nuz tak ked je to rok tak skus jej napisat ty (ak si to este nespravila) a vytiahnut ju von. Ak to nezaberie asi sa ti ostava len s tym zmierit a cakat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Dobre, ešte pokiaľ toho chalana uprednostňujú, fajn, ale už pokiaľ by sa na mňa úplne vykašľali... (Vcelku sa teším že mi to zatiaľ žiadna kamarátka neurobila... Síce som raz mala kvôli kamarátke problém s jej chalanom, ale myslím že to sa vtedy celkom slušne vyriešilo, aj keď ho odvtedy veľmi nemusím...)
Ja som si tak vytriedila okruh kamarátov a teraz s tým nemám už problém
(dobre a koncime ironiou)
Nuz tak ked je to rok tak skus jej napisat ty (ak si to este nespravila) a vytiahnut ju von. Ak to nezaberie asi sa ti ostava len s tym zmierit a cakat.