PRECO KED VRAVIA CHALANI ZE LUBIA...TAKSA NEVEDIA ROZHODNUT?? :(
mam chlapca..teda zatial je to chlapec..a vyskitolsa mensi problem..a teraz sa nevie rozhodnut ci somnou ostane alebo nie...ale vvravi zema velmi miluje avzdy bude,.tak ptm preco neostane somnou?? tam podl mna nieje o com rozmyslat..hM??
... a toto sa tyka nie len chalanov ale oboch pohlavi mila dievka vies? ... takze ak mas daky problem tak sa ho opytaj jeho preco? a nie nas. lebo ja konkretne envidim do jeho mysli o co mu ide. dakujem za pochopenie
pretoze si neuvedomuju vahu slov... nie su dolezite slova,ale skutky a preto ak aj hovoria nieco a skutky to nedokazuju,aspon vidis,ze to nemysleli vazne...
Neobhajujem chalanov ale toto je vseobecne problem oboch pohlaví...
to Small angel: Co dodat. Suhlasim s tebou! Sice dalo by sa polemizovat a hladat dovod ale to by boli len typovacky pretoze dotycneho z nas naozaj nikto nepozna az na jednu osobu.
hmm toto je dost subjektivne podla mna.. ludske spravanie, jeho prejavy su velmi zlozite a je to maximalne neadekvatne niekam skatulkovat muzske pohlavie... aj ked musim uznat ze najdu sa aj "kolegovia" ktorych nezaujimaju city atd. v tvojom pripade si neopisala dost jasne situaciu.. tj. nemozno z nej usudit ci je nerozhodny, ci je to len nejaky "lovec" ktory ta ma za korist alebo len typek ktory ta nechce zranit ... skus sa s nim priamo porozpravat o vasom vztahu...
Mne len nie je jasné, ako ti dáva najavo, že s tebou nechce byť. Hádam od neho nechceš prísľub manželstva, alebo niečo také.
Keby si od neho chcela nejaké sľuby, tak sa nečuduj, že ti ich nedá, ak má aký-taký rozum. Radšej zaradil spiatočku, aby z toho nemal potom problém.
Čo sa týka rád ako porozprávajte sa o vzťahu, tam som skeptický, lebo ak on o teba nestojí a nepovedal ti to na rovinu doteraz, tak ti to nepovie ani potom.
Možno tie reči o tom ako ťa miluje použil len na to, aby ti zapchal ústa a bola si ticho.
speial p proste je to o tom..ze chodime spolu do skoly..a ja za nim cez perstavky chodim.. do triedy.. a tam sme spolu sem tam niaka pusa aobimame sa...a to kvoli tomu tak malo lebo to vadi jeho triednej ucitelke..ktora to povedala jeho mame..a ona mu povedala nech to skonci..alebo take nieco....a on teraz nevie ci toma..alebo nema..pretoze vravi ze ma lubi!!!a ja somsa snim dohodla teda ze budeme dalej spolu..ale nebduem za nnim chodit do triedy cez prestavky abudeme spolu chodit op skole vona taq.. no...uz ej to jasnejsie??
SPEIAL P no..a podla mna nam vztah nemoze zakazat nikto!!! takze si myslim ze to dobre dopadne..ale problem je to ze on sa svojej mami boji..neviem preco..ale boji proste...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
... a toto sa tyka nie len chalanov ale oboch pohlavi mila dievka vies? ... takze ak mas daky problem tak sa ho opytaj jeho preco? a nie nas. lebo ja konkretne envidim do jeho mysli o co mu ide. dakujem za pochopenie
Neobhajujem chalanov ale toto je vseobecne problem oboch pohlaví...
miluje??...milovať znamená na celý život...to je moc silné slovo...keď podľa veku typujem koľko spolu ste...
Keby si od neho chcela nejaké sľuby, tak sa nečuduj, že ti ich nedá, ak má aký-taký rozum. Radšej zaradil spiatočku, aby z toho nemal potom problém.
Čo sa týka rád ako porozprávajte sa o vzťahu, tam som skeptický, lebo ak on o teba nestojí a nepovedal ti to na rovinu doteraz, tak ti to nepovie ani potom.
Možno tie reči o tom ako ťa miluje použil len na to, aby ti zapchal ústa a bola si ticho.