METAL FEST UZ DNES NA STREDNOM SLOVENSKU v HLINIKU NAD HRONOM na LODENICI zacina sa to o 16.00 tak seci co to xete stihnut uz by ste mali teraz vyrazit!!!!!!!!!! kupanie zdarma... hraju VYRUS.... DEVIL HILL - Heavy metal.... DISASTER - DEATH a TRASH---- ART OF CREATION - PROG. A POWER metal... pridite VSTUP ZADARMO uz za 2 hodiny to zaciiina : je to do rana !!!
Rockastar No neviem co bolo na tom cerveniku uzasne, bol som minuly rok a musim povedat ze bieda.
Dnes som sa vratil z DUCHONKAFESTU, a mozem povedat ze to nemalo chybu. Fakt ze mrte mrte ludi som spoznal uz len kvoli tomu ze sme stanovali v kempe.
A oproti cerveniku tam bolo x krat viac znamych kapiel
Ja som si ho uzil do sita, aj ked som tam bol pracovne a staral sa o www.zoznam.sk stanok Ale to som len rozlozil kompi, zlozil a sem tam som tam dobehol ci neni problem
Kamilio No neviem na jakom festivale si bol, ale ja som bol az prekvapeny s tyxch ludi aky boli v pohode. Ani len na pohode som nespoznal tolko ludi ako tam.
Vsetci mi podavali flasky, ze seckymi chlastat, s nejakymi motorkarmi som sa stretol, typek mi dal v poho prevezt na motorke a poznal ma hodinu
Pivo Sak ked si kaar a kupujes si pivo v areali 5metrov za arealom capovali co len chces. Tj od stage boli rovnako vzdialene aj stanky mimo arealu.
To platenie to je preslap, to mas pravdu, ale tak mne je jedno mne to uz preplatili.
Co sa tyka kapiel, no tak to si si mal pozret ake tam budu pred tym nez si tam liezol
Luboso: Duchonka je neďaleko Topoľčian (pár km) ja som tam bola už dva roky po sebe a bolo super sice niesom tam z toho konca ale stojí za to tam ísť... teda musí sa zíjsť tá pravá patia
It: Bola som tam ale nie na tom festivale ale o dva týždne skôr, keď tam bola Koščová a spol s ale my vačšinou chodievame na tú hrádzu Sme ani nevedeli že sa tam niečo také chystá, by sme inak prišli v tedy... No škoda, možno na budúci rok....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Dnes som sa vratil z DUCHONKAFESTU, a mozem povedat ze to nemalo chybu. Fakt ze mrte mrte ludi som spoznal uz len kvoli tomu ze sme stanovali v kempe.
A oproti cerveniku tam bolo x krat viac znamych kapiel
Ja som si ho uzil do sita, aj ked som tam bol pracovne a staral sa o www.zoznam.sk stanok Ale to som len rozlozil kompi, zlozil a sem tam som tam dobehol ci neni problem
Nehovorím, že som sa nezabavil, ale všetci ľudia boli nejakí čudní. Nie takí v pohode ako sa na festivaloch patrí.
Kapely nekomentujem, neboli zlé, ale nie je to môj vkus. Aj keď David Koller...
Stanovanie sa platili, čo je podľa mňa veľký prešlap a aj parkovné. Pivo čapovali zlé Corgoň.
A celá tam tá atmosféra nebola taká mierumilovná fajná ako inde. Ale taká nejaká pochybná...
Druhý rok som tam, a stále tak isto zle. Dúfam, že to bude do budúceho roka lepšie...
Vsetci mi podavali flasky, ze seckymi chlastat, s nejakymi motorkarmi som sa stretol, typek mi dal v poho prevezt na motorke a poznal ma hodinu
Pivo Sak ked si kaar a kupujes si pivo v areali 5metrov za arealom capovali co len chces. Tj od stage boli rovnako vzdialene aj stanky mimo arealu.
To platenie to je preslap, to mas pravdu, ale tak mne je jedno mne to uz preplatili.
Co sa tyka kapiel, no tak to si si mal pozret ake tam budu pred tym nez si tam liezol
Inac mimochodom bol si v zoznam stane
sak RS to isti
raddus: a kde je duchonka??
Ked si tam bola aj tento rok, tak si si tam mozno vsymla stanok WWW.ZOZNAM.SK, tie PC sme tam doviezli, a aj sme sa o ne starali
A to máš tak presne vymerané???
Tak len preto