Prečo láska bolí? Prečo láska vlasten exzistuje?? Prečo sem stvorení na to, ab ysme kvoli láske len trpeli tak silno....... ale pri láske sa zažívajú tie najkrajšie veci........
..Láska je klam.. a my sme len hračkami v jej krvavých rukách...
Ach, ked sa ti nelubi tak sa na to vyser. Jak sa hovori "kto sa boji nech nechodi do lesa" moze ta tam selico stretnut a aj stretne a je na tebe ci tam vlezes
dakujem ale nefetujem.. zatial som si toho nie vedoma.......
lae suhlasim so vsetkym co tu bolo povedane.. je pravda, ze lasku si vyberame my, je pravda, ze vacsina zavisi od nas, ale preco??? Preco my si mame vyberat??
Nie kazda laska ma dovod byt .... a laska je pre kazdeho dolezite, preto na jednej strane spposobuje bolest ....
@0 NEBOJ ,..TO CHCE LEN CAS ver mi ze ras to bude krasne ,..laska musi boliet lebo keby nebolela ,ludia by to zneuzivali a nebolo by to tak ktasne a tak vzacne keby sa ludia netrapili koli laske ,..tak nevazili by si tych chvilok ked su napriklad len 2 ja ludia a pacia sa sebe navzajom a nevedia to alebo to ked si s osobov ktoru milujes,..bes toho by si to podla mna malo kto vazil, ...poviem to mozno kruto aj ked nejsom bescitny ale bolest k laske patrii .....tak vela stastia
vyzniem blbo ale možno to bereš moc emotívne ak ti niekto ublíži neukáž mu že ťa to bolí ale vráť mu to aspoň zpola tak silno a už to nespraví pomôžeš tak ďalšej v poradí
a hlavne sa pre lásku nedeptaj je to zbytočné naozaj sa človek zamiluje len raz tak prečo veriť že sa už nezamiluješ v 18tke ????
tvoj nazor je velmi zaujimavy........ nieco na tom bude ael ja nerada ublizujem uz som ublizila mnohym ..... a som si ista ze som sa nezalubila nijak extra je to kazdy tyzden
.. ale nie teraz vazne... urcite som sa nezalubila vazne tzv. na cely zivot a tu bolest,ktora uz pominula je zasluzena
14michelle03 :
a stebou suhlasim uplne.. az na tu lasku, laska nie je blbost, je to dolezita sucast ludskeho zivota, aj ked sa to nezda. ja velmi dolezita...
Laska nie je na nic??? To sa mi nezda. Podla mna je laska dost dolezita. AKo by svet vyzeral bez lasky? BEz vasen? Neviem ci by sa ti pacilo vo svete, kde nikto nie je stastny, nikto zalubeni... podla mna bysme trpeli viac, ako ked mame lasku....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
ti ktori maju stastie v laske su najstastnejsi ludia.... a dufam, ze si to vedia vazit_D
oinak to nema ziadnu rovnovahu
ale to nie je take lahke,....... aspon nie u mna
Боль это любовь.
matthew322:
na co som mala prist??
@sisuska001 Smútok, utrpenie, bolesť potom vzdiaľovanie..
Láska je bolesť..
aby ked stretnes niekoho, kto ti nijako neublizi a bude ta naozaj milovat, si si to vedela vazit...
bez "nelásky" nespoznas lasku,,
bez nestastia stastie...
simple
dakujem ale nefetujem.. zatial som si toho nie vedoma.......
lae suhlasim so vsetkym co tu bolo povedane.. je pravda, ze lasku si vyberame my, je pravda, ze vacsina zavisi od nas, ale preco??? Preco my si mame vyberat??
Nie kazda laska ma dovod byt .... a laska je pre kazdeho dolezite, preto na jednej strane spposobuje bolest ....
Som na tom pdobne, lenze ja co som zamilovana do chalana je zamilovany do mna, apson mi to povedal.. len ci je to pravda to je ine...
.. ale spolu nemozeme byt...... je to strasne..
Preco zle. tomu som nechapla
Levicok"
myslim, ze mas pravdu--- nieco na tom bude.......................
a hlavne sa pre lásku nedeptaj je to zbytočné naozaj sa človek zamiluje len raz tak prečo veriť že sa už nezamiluješ v 18tke ????
tvoj nazor je velmi zaujimavy........ nieco na tom bude ael ja nerada ublizujem uz som ublizila mnohym ..... a som si ista ze som sa nezalubila nijak extra je to kazdy tyzden
.. ale nie teraz vazne... urcite som sa nezalubila vazne tzv. na cely zivot a tu bolest,ktora uz pominula je zasluzena
14michelle03 :
a stebou suhlasim uplne.. az na tu lasku, laska nie je blbost, je to dolezita sucast ludskeho zivota, aj ked sa to nezda. ja velmi dolezita...
Nielen samotna laska ale lasku davame inym a ty nam ju opetuju aj to je laska a rozhodne neni na nic Tomu ver!
Laska nie je na nic??? To sa mi nezda. Podla mna je laska dost dolezita. AKo by svet vyzeral bez lasky? BEz vasen? Neviem ci by sa ti pacilo vo svete, kde nikto nie je stastny, nikto zalubeni... podla mna bysme trpeli viac, ako ked mame lasku....
No je mozne, ze sa mylim a mas pravdu...
pekna pesnicka .....