myslim ze ludia beru drogy preto lebo nevedia co zo sebou ...inak mysliaci ludia to beru z frajeriny....inak mysliaci ludia to beru z dovodu ze to beru aj ostatní...a zase inak mysliaci ludia to beru len tak lebo ich to láka.....moj osobny nazor na drogy je taky....myslim ze drogy su velka pi*ovina...zo skusenosti mojho priatela a z casti aj mna ostatným radim aby to ani neskusali a ak beru drogy nech s tym prestanu...myslim ze to vymýva mozog...citiš sa fajn pretoze si nikdy nieco take nezazil...ten pocit och je uzasny....lietam ....vsetko sa mi toci...a nic ma netrapi...zijem si bez problemov....pravdou je ze tym narobis viac problemov ze to vezmes ako si uvedomujes....narobis tym problemy hlavne osobam ktorych mas rad...rodiacia by neboli velmi nadsení keby zistili co maju doma zač..a priatelka alebo priatel???moze tym vztah ukoncit....a co kamosi ktorí drogy neberu?? odsudzia ta na fetaka alebo hulica....to nie je vsetko mozes si narobit zbytocne problemy z policiou....som za uzivanie si zivota ale sku*vena zavyslost mi nestoji za mojich priatelov,priatela a rodinu....preto sa snazim drzat priatela a sebe od toho co najdalej.... ....
dakujem za vase nazory sam som niečo uz poskusal ale len tak pre zaujimawost ale prieiel som na to ze je to picowina narobis si kopec problemow ale raz za cas si zapalit jointa w tom newidim problem
Pozeram ze este obrovske mnozstvo ludi si mysli, ze ludia beru drogy preto lebo chcu byt "cool". lol to vazne este zije taky nazor? By som im povinne strelil p do kabelaze nech sa spamataju z toho soku
a preco sa to pytas? opytaj sa tych, ktori ich beru. a zavisly sa mozes stat aj na inych veciach a nie len na drogach. je to ich vec, ich zivot ale kazdy ich zato odsudzuje. moj nazor_
@36 jasne ze je to ich vec, ale ked ti nejaky piker vykradne pivnicu alebo z tvojich dani prispievas takymto ludom na ich opakovanu neuspesnu liecbu tak to uz nie je tak uplne ich vec. nehovoriac o tom ze barzjaky vyklepany 5 kilovy chlapec ta vonku zapichne pre mobil aby si kupil davku...
je vela odpovedi ,napr :z nudy /to je asi najcastejsie/ chcu vsetko v zivote vyskusat ,proste chcu byt niecim odlisnym,alebo potom rieśia problemy tak ,alebo sa clovek ocitne v takej partii ,moznosti je velmi vela.A potom to cloveka uz tak dostane ,ze nedokaze prestat aj ked chce .... (
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Prečo si nedať cukor do kávy?
Cigaretu na ukľudnenie?
Čokoládu pre chuť?
bodka .
lebo sa bez niektorych neda zit?
ale kedze si asi myslel tie "drogy" tak:
Niektori z frajeriny, niktori lebo nevedia co chcu atd...
Na druhej strane su ludia, co potrebuju relax, obcas zabavu, pohlad zo svojho hlbsieho vnutra (svojej druhej strany) atd...
prečo sa pýtaš hovadiny?
je to každého osobná vec, či si púšťa žilou alebo robí to čo robí
ach jáj
ribo, pacia sa mi tvoje nazory, keby to kazdy bral takto tak by to bolo vsetko ok.
piko a herak a podobne co nemaju ziaden prinos by som hned zakazal.
a s tou poslednou vetou tiez suhlasim, ale dalo by sa tam pridat toho viac.