Lebo!
Zajtra idem skoro rano na zahradu a pridem az vecer.
V piatok je zatvorene
V sobotu bude zatvorene
V nedelu bude zatvorene
V pondelok bude zatvorene.
V utorok rano do prace
@efyks hej od 8-12, cize za hodinu, ktoru mam urcenu mam akoze nakupit? Fakt? V ten cas sa tam najebe tolko ludi , ze aj ked pojdem o 4-tej pred obchod, tak budem na kosik cakat do 9-tej a to ma uz bude jebat stara babka s bakulou, ze nech uz taham dopice spred obchodu
napr. ja som teraz spravila velky nakup (rozumej plny velky batoh a este salaty v latkovoej taske) lebo zajtra do obchodu ist nechcem lebo bude narvane a luia budu este menej dodrzovat odostupy + mam po praci virtualny kviz pracovny, pia-po zavrene a ja uz nemam cerstvu zeleninku vobec a 4 dni na trvanliviyhc potravinach a vajickach nechcem byt!
cize moj nakup poozostaval z 90% cerstva zelennia,salat a dva grepy(jablcka nemali baleneeeeeee zeleeee: disappointed: ) , 8% tvarooh/cottage a 2%tach bolo pivo na kviz a hubky na riad
Kvôli opatreniam ako to veľkonočné, kedy sa niektorí ľudia bývajúci v prímestskej dedine nemusia dostať do normálnych potravín v meste, lebo sa to ráta za iný okres. Takže ten kto tu hovorí niečo o ovciach je sám ovca.
chodíme nakupovať raz za týždeň už skoro mesiac, takže robíme väčší nákup
a zároveň rátam s možnosťou, že nám zo dňa na deň môžu dať zákaz vychádzania, takže som pokojnejšia, keď viem, že mám doma také potraviny, z ktorých by som prežila v pohode aj dva týždne (čo ale neznamená, že vykúpim dvadsať kíl múky a kilo droždia)...
Ked uz ludia vykupili cicer, uz viete ze je zle.... Neviem nechapem...obchody su otvorene. To len asi mija rodina kupi 2 toaletaky a len veci co potrebujeme. Plus, ja som vdy Vyknuta mat doma mrazenu zeleninu, zemaky, ryzu, cestoviny, bulgur, kuskus... Susene ovocie a zavaraniny...akoze celorocne, keby neco.... Toti proste vzdy musi byt v domacnosti.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Zajtra idem skoro rano na zahradu a pridem az vecer.
V piatok je zatvorene
V sobotu bude zatvorene
V nedelu bude zatvorene
V pondelok bude zatvorene.
V utorok rano do prace
cize moj nakup poozostaval z 90% cerstva zelennia,salat a dva grepy(jablcka nemali baleneeeeeee zeleeee: disappointed: ) , 8% tvarooh/cottage a 2%tach bolo pivo na kviz a hubky na riad
a zároveň rátam s možnosťou, že nám zo dňa na deň môžu dať zákaz vychádzania, takže som pokojnejšia, keď viem, že mám doma také potraviny, z ktorých by som prežila v pohode aj dva týždne (čo ale neznamená, že vykúpim dvadsať kíl múky a kilo droždia)...