Hanbím sa za @hajzelbaba aká je stará. .Ani ja tu nemám svoj vek, som o niečo starší.Ale to neznamená že píšem z domova dôchodcov či nebodaj s krematória.
lebo su to lamy.. ked si niekto da zo srandy 7 alebo 40 tak je to fajn, ale ked si daco zakrpatene a sproste da 18 len aby to vyzeralo starsie tak je to trapne.. najma ked to do vas potom bude picovat, ze ste male deti a pritom u toho este ani nie je vyvinute pohlavie
@ikuto lebo tak ako fajn ako povedala @malapohroma ked si z toho niekto robi picu ze si da 7-40 tak fajn ako, ale ked tu niekto zamerne chce byt starsi ze si da 17-18 a pritom ma mozno 13-12 tak je to na hovno, lebo clovek ho berie uz trosku inak a potom to vypoti taky koment ze nechapem 10minut...
@tomco721 s tým súhlasím ale tak, ak si dakto zvýši z 12 na 18, a dačo napíše do fóra, tak je to proste vidno, kto má koľko rokov. Jednoducho to spoznáš podľa správania, resp. toho čo píše.
Ale mne sa tu na birdzi proste nepáči jedna vec, že ak dakto kto má povedzme tých 18 rokov, založí fórum s otázkou "na ktorú vie odpoveď už 14 ročný" tak mu tu veľa ľudí dá odpisy, lebo si myslí to, čo som napísal v úvodzovkách. Pričom, každý človek žije inkde, iné veci vie iné nevie atď..
ako fajn, chcete ANONYMITU ta si dajte fotku jaku chcete, nevyplnte si profil, a MATE SVOJU ANONYMITU ale ta dik hodit si tu este aj vek dajaky nenormalny,.... uz si len zmente aj pohlavie tuna na birdzi a najlepsie bude... taka anonymita ze ani pan boh nebude vediet co ste kdo ste...
a ja by som celkom rad vedel ci si aspon naozaj s zenou/chlapom pisem, a ze ma naozaj tolko rokov kolko uvadza v profile, nic viac, ziadne dlho cizne profily alebo 25fotiek v 5albumoch...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
@hajzelbaba nemas preco
@ikuto ó..tak racej si das 7 rokov? aha
alebo o tom.. na koľko sa cítiš.. v prípade ak píšeš menej.. alebo to máš na háku áno..
Ale mne sa tu na birdzi proste nepáči jedna vec, že ak dakto kto má povedzme tých 18 rokov, založí fórum s otázkou "na ktorú vie odpoveď už 14 ročný" tak mu tu veľa ľudí dá odpisy, lebo si myslí to, čo som napísal v úvodzovkách. Pričom, každý človek žije inkde, iné veci vie iné nevie atď..
a ja by som celkom rad vedel ci si aspon naozaj s zenou/chlapom pisem, a ze ma naozaj tolko rokov kolko uvadza v profile, nic viac, ziadne dlho cizne profily alebo 25fotiek v 5albumoch...