poviem Ti to asi tak......napríklad mňa odsudzujú za moje presvedčenie......lebo sa im zdá divné......ale je to len o tom, že mám na veci iný pohľad, tak niektorý to majú ako obranný reflex....
@exkrement neviem, lebo sú idioti, ale chcem ti hlavne obrovsky pogratulovať za gramaticky správne napísanie slova "odsudzovať", to sa tu len tak nevidí! vyhrávaš päť internetov!
@hoperpohroma presne o tom hovorim, preco to hned beries osobne ako utok, hadku, kde niekto musi vyhrat? neodpovedal som uz jedine preto, ze som nemal potrebu to viac rozoberat a viest dlhosiahle "hadky" o hovne, ale kludne tam este mozem ist hodit nejaky koment, ak by si velmi chcela
@exkrement no to teda nemozes, lebo je uz dlho zmazany.
jednoducho som cakala reakciu. ale mne je to jedno. len som ti chcela dat najavo, ze ty si bol ten, kto tu prvy niekoho udsudil. tak nebud aspon taka pokryvka aby si teraz o tom zakladal forum.
@fluptak vazim si, ze si prispel do mojej diskusie svojou osobnou skusenostou, ale mna ani tak velmi nezaujima, ze sa asi citis byt vynimocny, pre svoje nazory a presvedcenie a bohvieco
@exkrement no ja neviem preco ocakavame.. ja neocakavam nic od nikoho, ale vela ludi to robi, proste chcu aby sa niektori spravali tak ako im to pasuje a ked sa tak nespravaju tak uz je to problem pre nich
@anitchka to neni tip prekrista, bola si niekedy na niekoho nastvata, sklamana z niekoho? ak ano, tak si clovek ako vsetci ostatni a mas iste ocakavania. ak nie, tak ta prehlasim za prveho nadcloveka a udelim ti medailu
deti pubertalne birdzovske, dospeli do stadia puberty, v ktorej si myslia, ze su vynimocni
no lebo sa nam nepacia.........ak sa pytas preco sa nam nepacia tak to je taka otazka ako preco sa mne najviac paci zelena farba a tebe cervena...mohli sme si vo velmi mladom veku vytvorili prijemne asociacie s tou farbou, minule zivoty etc. kto vie? alebo nam mohli k tomu dopomoct rodicia radami "je divny nekamarat sa s nim" atd........alebo sme proste pozorovanim nevedome(v tom veku) prebrali ich zvyky, reakcie
@42 dobre si si odpovedal, neviem co si ocakaval. Asi ze ti niekto presne do detailu napise preco to tak je. Pripada mi to ako keby si sa pytal ze preco je modra farba modra. Ludia vyjadrili svoj nazor a teba zrejme nieco sklamalo, takze sa z toho neak spamataj, goodluck
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
a vzdy ako ta na birdzi uvidim, tak si na to spomeniem. sorry.
a ked na teba clovek hodi argumenty, tak nevies ani odpovedat.
guess i won then
jednoducho som cakala reakciu. ale mne je to jedno. len som ti chcela dat najavo, ze ty si bol ten, kto tu prvy niekoho udsudil. tak nebud aspon taka pokryvka aby si teraz o tom zakladal forum.
@midnight asi by som mal byt vdacny, ale uprimne by mi stacil jeden poriadne fungujuci internet
aj mňa budú zajtra odsudzovať
lebo som sa neučila
zase
deti pubertalne birdzovske, dospeli do stadia puberty, v ktorej si myslia, ze su vynimocni
t
zazila som to.zo mna si vkuse robili srandu.