Prečo ľudia v Bratislave behá jú s padákom na chrbte? O čo ide? :P
Ako dosť ma šoklo, keď okolo mňa v sobotu prebehli dvaja ľudia s padákom na chrbte Najprv som si mislel, že to som ešte nevytriezvel s piatku. Stihol som si to však natočiť a tak som si pozrel video ešte raz. A oči ma neklamali. No však pozrit
@17 to je presne to co som ti raz spominal . Dredy a fet to napada len nackov alebo dochodkyne . Teoreticky mozes byt dochodkyna pravdepodobne nejaka zo zemlanky ked napises vetcsi . Odjeby ktorych hlavna zasoba je honit si,trapny a tak dalej svedci o comsi inom . Ale teoreticky s tymi pilotkami si myslis ze si asi pilot Luftwaffe. Ale nie niesi pilot frajersky tam vypadas
@18 hehe tak prepac ze pouzivam vyrazy aby si to pochopil aj ty,mal by si mi podakovat ze na teba beriem ohlad,a vies co ani nie su moje mas pravdu nestoja za nic vzdy ma potesi ako sa ma snazis neuspesne komfrontovat co frajerku nemas ze by si sa nejako zabavil ,vies neber to zle ze som nevdacny za vsetku tu pozornost ktoru mojej osobe venujes
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
To aby si mal na čom honiť
ale ešteže honiť si napísal bezchybne
Nefetuj
chod si honiť,nefetuj v tomto si kreatívny ako vo výbere okuliarov
Už si trápny, až je mi trápne za teba nič iné sa nedalo čakať, chlapček chod sa hrať radšej
hehe tak prepac ze pouzivam vyrazy aby si to pochopil aj ty,mal by si mi podakovat ze na teba beriem ohlad,a vies co ani nie su moje mas pravdu nestoja za nic vzdy ma potesi ako sa ma snazis neuspesne komfrontovat co frajerku nemas ze by si sa nejako zabavil ,vies neber to zle ze som nevdacny za vsetku tu pozornost ktoru mojej osobe venujes
alebo mozno vzniklo pre kokot, ale to sa mi nezda
Beriem ale odporucam ine fora
Kiez by nemam kone