Ahoj, keď si chcem niečo pozrieť a stránku mi načítava veľmi dlho (ba i dotku, či fórum) tak ma ide poraziť ... Robí to aj Vám tak, či len ja mám na túto doménu nešťastie? Lebo iné stránky mi idú v pohotovosti... (no a to už je niekoľko rokov, čo mi to ta
Lebo o birdz je už dávno známe, že žije len z toho, že naň ľudia chodia, aby naň mohli nadávať.
Keby náhodou poriadne fungoval, stratil by svoje hlavné špecifikum a stal by sa tuctovým portálom. A všetci vieme, že to je zlá marketingová stratégia.
Fcípek: Chystá sa Caleban von a má ešte tri minúty čas. Otvorí teda birdz, že si pozrie reakcie, a za ten čas sa mu tam stihne niečo otvoriť. HAHAHAHAAAH-
@tommy89 birdz nemá slabý engine, birdz v prvom rade, striktne povedané, nemá engine žiadny. problém je v tom že je nakódený vo všeobecnosti dosť nedobre (tomáš ho robil v dobe keď sa PHPčko vlastne ešte len učil), a že jeho architektúra vlastne nikdy nepočítala s takou obrovskou návštevnosťou ako má (nezdá sa to, ale naozaj má, 300tisíc UIP denne či koľko to je nie je málo). každá prerábka pokiaľ viem bola len vizuálna - html, grafika, atď, jadro sa nikdy poriadne neprerábalo a ak áno, tak sčasti (čiže časti sú nové a robené objektovo, časti staré a robené "plocho"). ďalším hlavným problémom je hardvér, ak by mal birdz povedzme 20 dedikovaných serverov, tak by mohol byť napísaný akokoľvek zle ale proste by bežal. každopádne Pravda (ktorá ho vlastní) doňho príliš neinvestuje, takže neviem presne na koľkých serveroch beží, ale viac ako tri nebudú, a to je proste na aplikáciu ktorá je takto napísaná a s takouto návštevnosťou nikdy nepočítala, príliš málo.
čiže sa dá povedať že ak niekedy birdz začne zrazu bez prerábky bežať rýchlejšie, tak buď vedeniu pravdy jeblo a investovalo do jeho hardvéru neúmerné/iracionálne množstvo peňazí (nič v zlom tomáš, chápeš ako to myslím), alebo sa mu výrazne znížila návštevnosť čiže onedlho po tom ho zrušia.
@lesush - TSky ak sa dobre pamätám za posledný rok čo sem chodím neprestali fungovať ani raz, to len 80% osadenstva je v určitých smeroch retardované a nevie si zvyknúť že v doručených sa zobrazujú vždy len doručené z momentálneho mesiaca, čiže raz za čas sa na začiatku nového mesiaca strhne hystéria retardov že sa posrali TSky, lebo v doručených daní ľudia nič nevidia.
@midnight s tymi TSkami na zaciatku kazdeho mesiaca to je trochu inak. celkovo TSky maju nejaku zvlastnu architekturu, totiz nejestvuje skript, ktory by si kazdy mesiac vytvoril tabulku na novy mesiac a preto pokial tomas manualne nevytvori v db tabulku na aktualny mesiac, vobec sa nezobrazuju. nechapem preco to je takto riesene, dalo by sa to spravit jednoducho a hlavne, plne funkcne.
birdz ma bohuzial slabe vsetko...to sice nie je uplne zle, zle je, ze tu nikto nema zaujem nieco zmenit...ludia sem chodia a to je hlavne...ved klienti su otravne mysi...
tak ako, mne osobne to nevadí, že má birdz také delaye. (občas áno, ale to je jedno). No, ľudia môžme byť radi, že to jestvuje aspoň naoko. Stránky podobného typu majú už rôzne donate a spôsoby ako vymrdať z ludí prachy, tuto to ide zatiaľ zadarmo (teda asi aj pôjde navždy tak to vidím .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Keby náhodou poriadne fungoval, stratil by svoje hlavné špecifikum a stal by sa tuctovým portálom. A všetci vieme, že to je zlá marketingová stratégia.
čiže sa dá povedať že ak niekedy birdz začne zrazu bez prerábky bežať rýchlejšie, tak buď vedeniu pravdy jeblo a investovalo do jeho hardvéru neúmerné/iracionálne množstvo peňazí (nič v zlom tomáš, chápeš ako to myslím), alebo sa mu výrazne znížila návštevnosť čiže onedlho po tom ho zrušia.
@lesush - TSky ak sa dobre pamätám za posledný rok čo sem chodím neprestali fungovať ani raz, to len 80% osadenstva je v určitých smeroch retardované a nevie si zvyknúť že v doručených sa zobrazujú vždy len doručené z momentálneho mesiaca, čiže raz za čas sa na začiatku nového mesiaca strhne hystéria retardov že sa posrali TSky, lebo v doručených daní ľudia nič nevidia.
LOL?