Autorka: myslis si, ze ked budes sama sebou tak to pride hned? Si na omyle. Ziadny chalan ta nechce. Skusala si dakoho oslovit? Alebo si myslis, ze oni budu chodit za tebou? Co ked si myslia tak ta uz dakoho ma. hmm?
Zacni sporotvat chdoit do fitnesu. A tam mozes niekoho spoznat ver tomu. Znamosti sa daju aj tam zohnat. najprv kamarati a nie ist hned po nom. lebo vsetko poseres. Takze na to aby si mala plnohodnotny vstah co asi aj ces mat. tak proste musis si najprv niekoho ziskat ako kamarata a potom ako nieco viac. proste vyuzit zensky sarm.
Ako povedali aj ostatny tam hore. neviem ani ja aka si, ked si to tam neuviedla. Ale byt sama sebou a chodit vonku k ludmi tak to ti len a len prospeje. Chodievaj tam sama. Aby si ukazala vsektkym ostatnym, ze si sama a nikoho nemas.
Podla mna to neje tak,ze ta nikto nechce..Mozno to je tym,ze nestretavas tych spravnych ludi s ktorymi by si si dokazala rozumiet..a na druhej strane suhlasim s Kaskom..Nie kazdy bude za tebou chodit,to uz ako tak par ludi preslo..Staci ist dakam kde je viac ludi,postupne sa pozoznamovat a uvidis..A casom urcite dakoho spoznas..
hm zda sa mi ze som ta tu este nevidel.. ale ak bysi xcela môzes vybehnut snami niekedy niekam, na akciu napr. alebo ... zoznamim ta s ludmi a mozno sa chytis, hm? poznam temer celu ga
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
tak prečo?
A myslim, ze dobru odpoved, co chcu chalani by si mohla najst aj v archivoch fora
A tak noo..a čo´s za povahu??
Zacni sporotvat chdoit do fitnesu. A tam mozes niekoho spoznat ver tomu. Znamosti sa daju aj tam zohnat. najprv kamarati a nie ist hned po nom. lebo vsetko poseres. Takze na to aby si mala plnohodnotny vstah co asi aj ces mat. tak proste musis si najprv niekoho ziskat ako kamarata a potom ako nieco viac. proste vyuzit zensky sarm.
Ako povedali aj ostatny tam hore. neviem ani ja aka si, ked si to tam neuviedla. Ale byt sama sebou a chodit vonku k ludmi tak to ti len a len prospeje. Chodievaj tam sama. Aby si ukazala vsektkym ostatnym, ze si sama a nikoho nemas.
Tha galanta bud v BA a setko sa zmeni