Tak buď preto že hrá na gitare, alebo keď sa s nimi hrá tam dole, tak jej nerobia dlhé nechty dobre, alebo keď píše s perom. Mne by to zavadzalo asi pri všetkom keby som bol ženská
No, toto je zase jeden s tych vážnych a zasadných otazok nad ktorými sa treba zamyslat v sobutu vecer! lol!
No aj mne sa skorej polamu nechty na pravej ruke ako na lavej lebo som pravacka a preto su vystavene vacsej namahe pri vsetkych cinnostiach ako nechty na lavej ruke. Aj ked terz mam pekne nechty na oboch rukach! Jup jup!
no je pravda ze vsetky odpovede maju cosi do seba ale mala som namysli tu gitaru takze spravna odpoved je vlastne vsetko co ste napisali ale ja som myslela ze je to kvoli tomu ze hra na gitare
mne sa ich akosi nechce strihat takze ich mam stale akosi dlhe ani neviem ako ale je pravda ze sa obcasne lamu ... no a tu jednu ruku si musim donutit ostrihat lebo sa s tym fakt zle hra
Otazka je ake dlhe nechty. Moze byt ta gitara. Ja ma na pravej ruke tiez dlhsie, aby sa mi lepsie brnkalo a na pravej kratke aby mi nevadili do strun. Ale zas pri zenach.... bohvie
Pravdepodobne hrá na gitare... Alebo, poznala som ešte jednu babu, čo nemohla s obhrýzaním nechtov prestať, ale zároveň ich chcela mať dlhé, tak na jednej ruke si ich obhrýzala a na druhej nechávala rásť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
tak ktora moznost?
ale inak ja som to tak skusala aby som mohla hrat na gitare, ako uz tu bolo spomenute, ale neni to nejak prijemne, nvm preco
Ja napríklad často chodím s nalakovanými nechtami len na ľavej ruke A vôbec mi to neprekáža
No aj mne sa skorej polamu nechty na pravej ruke ako na lavej lebo som pravacka a preto su vystavene vacsej namahe pri vsetkych cinnostiach ako nechty na lavej ruke. Aj ked terz mam pekne nechty na oboch rukach! Jup jup!