Práve som dočítala vo Fóre príspevky v katégóriach „SEX a všetko o sexe“. Asi najviac ma naštvali rady niektorých ludí. Najviac a pritom priblblých rád dávajú tí, čo o tom nemajú ani šajnu. Pritom mladý člověk, ktorý sem príde a hľadá nejakú radu, príde z
No niektoré názory sú fakt neprístojné (nehovorím že aj ja som niekedy taký nepostol ale snažím sa aby ich bolo čo najmenej) Ak viem tak pomôžem aj keď toho človeka len usmerním ako ďalej. Ak neviem tak radšej nič nevipisujem - alebo si zapnem google a pozriem čo mi nabídne. Máš pravdu že niektoré veci na webe sú nepravdívé - minule som čítal úryvok s prednášky jednej americkej profesorky ktorá vytíkala americkým študentom že sú príliš závislí na wikipédií - a že väčšinou prichádzajú k mýlnim informáciám. Je pravdou že v minulosti wikipedia mala dosť diskutabilné poznatky - ale v súčasnosti je to už lepšie - predsalen si myslím že najdôveryhodnejší materiál je kniha - a rovno viac kníh o rovnakej tematike od rôznych autorov.
A take ze "na blbu otazku, blba odpoved" si este nepocula??? Ked sa niekto pyta na picoviny pricom staci UTFG tak jasne, ze tam napisem koninu. Nehovoriac o tom, ze toto je FORUM cize kazdy si sem moze napisat co chce (viac menej)
Jasné, každý môže písať čo chce. No písala som to z pohľadu mladého človeka, ktorý ani nevie, kde má radu hľadať a nájde tu "neskutočne inteligentné názory".
A ked mlady nevie kde ma radu hladat najde ju v odbornych literaturach si myslim. Pokial si nevie radi napr o sexualnej stranke su an to odbornici sexuologovia. Ale k nim sa mlady asi neodvazia chodit. Poniektori. A potom hladaju radu tu. Tak si musi byt isty, ze najdu taku radu, ktora buede trebars dobra ale aj taku radu. ktora je trebarz zla.
Ked si nevies rady aj forum je lepsie ako nic ale kto ma v hlave pokope ta forum vyuzije ako prostriedok aby sa dostal do "ciela" .....priblizenie veci o to ide vo fore a z toho si uz rozumny clovek vie dat do kopy priblizny obraz a potom môze pokracovat v hladani dalsich informacii ....ale zas aby pochybilo 100 ludi ? ....ale 100% sa neda verit odpovediam vo fore ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
aby ludia nepisali svoje nazory do diskusii?
Je to dost diskutabilne. Mas pravdu, ale zaroven si myslim, ze tu pravdu nemas. Resp. v niecom pravdu mas, v niecom nie.