Je to pravda, ze to je dost nespravodlive, lebo svet je skratka nespravodlivy, to uz inak nebude Ale myslim, ze ak mas ten problem sma kvoli sbe, tak ho mat namusis
BTW. V starovekom Ríme chodili najmä mladí ľudia vonku nahý. Tuším tam bol aj taký zákon. Pretože - mladý človek by mal vyzerať dobre a starať sa o seba. A tý ktorý sa o seba nestarali boli tučný alebo podobne tak boli odcudzovaný dokonca sa na nich mohlo aj pľuť.... . A to ich donútilo aby sa o seba začali starať, začali cvičiť - a vyzerali k svetu. Potom sa mohli zasa normálne promenádovať nahý po meste
človek nemusí byť krásny, aby ho spoločnosť brala... musí v prvom rade prijať sám seba, mať nejakú dávku sebavedomia a sebaúcty... potom dosiahne všetko, čo chce
(nemám to overené síce, ale asi možno, myslím si, že veď skús a uvidíš, a keď nie, tak som sa mýlila
9. Pretoze ti menej pekni idu "do boja" uz s tym ze su menej pekni a ze ich aj tak nikto nebdue mat rad a tym to vsetko iba zhorsuju...v podstate sedi to, co povedal Igor...
Ja som tiež nie pekna, povedlaa by som ze miestami az skareda, ale odkedy som sa naucila sama seba respektovat a nelutovat sa, naucilo sa respektovat a viac ma brat aj moje okolie
14. no kedy sa už v tom parlamente uvedomia a schvália taký zákon aj u nás? teda ja by som asi prestala definitívne chodiť von, ale mohlo by to byť zaujímavé
To nieje pravda. Taketo nazory su velmi kratkozrake. Jasne, je mozne, ze peknych prijimu skor medzi seba ale ako nahle ludia zistia aky je clovek vo vnutri, sprava sa k nemu inak.
pekni ludia to maju casto lahsie ..Ale ked je niekto len pekny a nic viac, toho druheho to hned odradi ..Dolezitejsie su tie ostatne veci, co tu boli uz spominane A krasa aj tak pre kazdeho znamena nieco ine
v prvom rade si definujme co znamena krasa ...dlhe vlasy blond vlasy kratke vlasy ? tucny ? chudy ? cierny biely ? kazdy clovek je iny nemozno to porovnavat myslenie ludi je just ovplivnitelne a to tlakom ktory sa na nas hrnie s modou s tym co je zrovna in atd... cize inak povedane sexizmus ktory s krasou vobec nesuvisi pre boha ? su tu ti ktori sa trendom priposobuju a su tu ti ktori maju trendy na haku a obliekaju sa cisto podla vlastnej predstavy a tomu sa hovori pekni a skaredi tak to vidim ja
No neviem...ja mam skor rada ludi, ktori sa nespravaju povysenecky, su mili a priatelski...neviem, ja mam nizke sebavedomie a mam skusenosti s tym, ze velmi pekni ludia ho mavaju az prilis vysoke...respektive aj ta krasa je vlastne dost relativna...chcem tym len povedat tolko, ze ja posudzujem ludi len podla povahy a podla toho ako sa ku mne spravaju
krasa jasne ze nie je zarukou stastneho zivota a uspechu cloveka.. ...boli a aj su ludia co mali/majú nieco v sebe/charizma?..asi tak/ a vdaka tomu ich milovali mnohi ludia a tiez obdivovali..
suhlasim len s druhou častou nadpisu-svet je nespravodlivy a cim skor si na to clovek zvykne, tym lepsie pre neho..
A co s tym mas napr. spolocne ty (autorka)? Alebo ta nieco zarazilo? Furd to tak bolo. Tí ktori nboli v celku vzhladovo na tom dobre tak boli skor utlacany a barany ako druha treida ba horsia. Ja som bol toho nustalou obetou.
Ale zasa je dolezite aj nieco ine. Krasa je len jedna vec. druha je inteligencia a vyjadrovanie sa. takze asi tak. a toto krasny ludia nemusia mat.
Krasa skor ci neskor pominie... ale to, co mame vo vnutri [dobre srdiecko, uprimnost, inteligenciu...] ostane!!!
Krasa nie je potrebna k zivotu. Krasa je zbytocna... mali by sme sa snazit o to, aby sme boli dobri ludia, navzajom si pomahat, tesit sa zo zivota, treba sa starat o svoje zdravie a stastie a nie krasu!!!
Ovela viac ako mat krasu je mat ozajstnu lasku!!!
Prirodzena krasa je aj tak najkrajsia a kto si mysli, ze ju nema {aj ked na kazdom jednom clovekovi je nieco veeelmi krasne} moze si dopomoct [make-up a spol} ale posadnutost krasou?! To nie... to cloveka zbytocne deptaaa... zivot je uplne o niecom inom!!!
Neposudzujme ludi podla krasy... ako by sa nam pacilo, keby niekto komentoval to, ako vyzerame? To je len obal, ktory si nikto nevyberie... taki sa narodime, taki sme
A ak si niekto nepripada dostatocne pekny, poradim mu: vies kolko ludi je na tom este horsie? A co tak postihnute deti, chori, ludia na voziku... tak na co sa vobec stazujeme, ved zijeme uplne plnohodnotne... krasa je len mytus... je onicom...
svet ma najradsej vtipnym,uprimnych a sympatickych ludiii.moze byt pekny ktokolvek ako chce,no ked je nudny,samoluby atd. v skutocnosti ho nikdo nema rad...
to ako si na to prisla, ze len peknych? preco by mal mat rad niekoho, kto je sice pekny, ale hajzel? a naopak, preco by nemal mat rad cloveka, ktory je sice menej pekny, ale skvely clovek? nemam rada taketo zovseobecnovania
akoze nie,ze by sonm ja bola nejak extremne otrasna alebo co...ale ja nosim okluliare a priklad:ked stojim vedla mojej kamosky tak hned idu vsetci radsej za nouz a nie za mnou...a ja teda nemam v hlave prazdno...
podla mna ked si das dole skulky a od pondelka uz nemas strojcek namalujes sa trocha pekne oblecies a je z teba kocka si krajsia cim dalej moja neboj zachvilu ti bude cely svet k noham padat
akoze uz aj ju musis urazat???!!???!!! ja som to napisala obrazne a predstav si ze vecsiu kktinu som napisat nemohla ked sa ti nelubi naco si to citas?!
41....dik...to bolo super...ja si nemylim,ze som skareda..ja sam mam rada....a je mi jedno,ze som za rok z 26 isla na 29....ja mam svojich kamosov,ktori ma maju radi(dufam ...ale ja som to nemyslela len na seba...je vela menej peknych ludi,ktori maju tieto pocity,tak to tu pisem za nich...
69.jej to nevysvetlis lebo ona si mysli ze je slecna dokonala... aj ked jej povies pravdu a jej tu pravdu hovoria viacery som si vsimla ..takych95% co si snou pisu..ale vies podla nej su vsetci sprosti jebnuti a trapni a neviem co lenze to vsetko je len ona ale jej tupa gebula to nestiha zaregistrovat...horsie jak romana-durcek ju potkne a ona padne az o 10 sekund ...
svet???...kazdy ma rad seberovneho...tak krasny miluju krasnych...tak jeb na to...ich svet je ich svet...ty mas svoj...svojich ludi...kazdy je taky...ty krasny sa tom neustale presvedcuju porovnavanim z ostatnymi...
82..
1-jebava blondinka, krasne prsia, oci, rit...kolko je 2 plus 2 ??..."ee co? ee"
mno ale miska ty si ta normalna baba tak co si fajne holka a stebou sa neda nebavit takze ked budes mat chalana tak uvidis neboj budes jebava sak aj si si super baba a ak si daky kkt mysli ze pica alebo ja nevim co tak ho posli vies kam
Podľa mňa záleží na tom, aký ľudia hodnotia... ak sú debilný, tak je jasné, že výzor je pre nich prvoradý. Napr. mne sa viac ľudí smialo, ale vždy to boli ľudia, ktorých som nemala rada ( s výnimkou chalana, čo sa mi páči, ale to nebudem rozvádzať.) Chcela som len, že je to nespravodlivé, ale podľa mňa to robia len preto, lebo nemajú ako inak dokázať, že by boli lepší! toť vše xD
ja nechapem... abo preco ked sa dado *skaredsi* opyta *krajsieho* ci by s nim napr nekam nesel ten *krajsi* ho posle do.... a potom to vyzvani celej skole a ona sa tomu rehota tez ...nechapem
no lebo dievca alebo chalan musi byt najprv pekna aby ta zaujal(a). Preto sa to vola prvy dojem no nie? Na druhy este stale moze sa ti zdat hlupy(a). A na druhy dojem nezauja ta lebo druhy dojem este nepoznas taky je zivot a to je fakt...
nechapem, jak mozete na seba povedat niektore, ze ste skarede...ako tak pozeram na vase webky tak si myslim ze vam drbe ani by som sa nenahneval, keby mi nejake "skarede" baby napisali tak by som bol velmi rad...hlavu hore
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
102 komentov
ja viem, mať sebavedomie je zdravé ale pekní ľudia ho majú až až...to sa mi nepáči najviac:/
ale zase...aj škaredí sú niekedy prehnene sebavedomí...
och neviem...som zmätená
(nemám to overené síce, ale asi možno, myslím si, že veď skús a uvidíš, a keď nie, tak som sa mýlila
Ja som tiež nie pekna, povedlaa by som ze miestami az skareda, ale odkedy som sa naucila sama seba respektovat a nelutovat sa, naucilo sa respektovat a viac ma brat aj moje okolie
Yolis: nejako to prezijem
suhlasim len s druhou častou nadpisu-svet je nespravodlivy a cim skor si na to clovek zvykne, tym lepsie pre neho..
Ale zasa je dolezite aj nieco ine. Krasa je len jedna vec. druha je inteligencia a vyjadrovanie sa. takze asi tak. a toto krasny ludia nemusia mat.
ide o to čo je v človeku, ako si získa sympatie okolia, čo si na ňom zamilujú priatelia atd..a to ja mám od krásy pekne ďaleko..
Krasa nie je potrebna k zivotu. Krasa je zbytocna... mali by sme sa snazit o to, aby sme boli dobri ludia, navzajom si pomahat, tesit sa zo zivota, treba sa starat o svoje zdravie a stastie a nie krasu!!!
Ovela viac ako mat krasu je mat ozajstnu lasku!!!
Prirodzena krasa je aj tak najkrajsia a kto si mysli, ze ju nema {aj ked na kazdom jednom clovekovi je nieco veeelmi krasne} moze si dopomoct [make-up a spol} ale posadnutost krasou?! To nie... to cloveka zbytocne deptaaa... zivot je uplne o niecom inom!!!
Neposudzujme ludi podla krasy... ako by sa nam pacilo, keby niekto komentoval to, ako vyzerame? To je len obal, ktory si nikto nevyberie... taki sa narodime, taki sme
A ak si niekto nepripada dostatocne pekny, poradim mu: vies kolko ludi je na tom este horsie? A co tak postihnute deti, chori, ludia na voziku... tak na co sa vobec stazujeme, ved zijeme uplne plnohodnotne... krasa je len mytus... je onicom...
... nestáva sa vám to
82..
1-jebava blondinka, krasne prsia, oci, rit...kolko je 2 plus 2 ??..."ee co? ee"
2-normalna baba, stihla, 2ky prsia, teplaky...a zaujimava miekolkohodinova debata..
co sa cloveku paci viac...????...
podla coho to usudzujes???
...uprimne??:.vet ma radsje intleigetnych a normalnych ludi ..