Aspon mne to tak pripada ze vsetci hovoria " o, to stientko je take chutne" a co macky!? MAciatka su podla mna ovela zlatuckejsie nez psy. Prosim napiste vas nazor k veci. Dakujem za uprimne odpovede.
ja mam rada macky,a le chapem preco ludia maju radsej psy..psy mozes ovladat a posluchaju ta na slovo, macka si robi co chce. proste ludia maju radi ked im niekdo dava celu svoju pozornost >D
Moj názor je taky ze niektorých ľudí desi pohlad na mačku..či uz z poverčivého hľadiska alebo z hľadiska strachu z mačiek samotných..niektoré majú velmi zly pohlad a nevieš co mas od nich čakať
Podla mna je to tym, lebo maju macky styri nohy a psi/-y... noo
Podla mna je to tym, lebo pes ma dve oci a macka len... noo
Podla mna je to tym, lebo ma pes srst a macka.... noo
Pes a macka. Pes neni dobry na maznanie. Macka miluje maznanie.
Noaa, macka ma sarkasticku osobnost, kym pes je priamy a solidny.
Psa je mozne ovladat, macku len podvadzat.
Pes je uzitocny, macku sa da len pozorovat, ako televizor.
Kym pes je ako internet, ovladatelny, naucitelny.
Je inteligentny. Vie sledovat svoje okolie. Chapavy a prenikavy.
Macka je je***a svina, co sa iba niekde rozlozi a mysli si, ze
ty si tam pre nu a nie naopak. Skratka
clovek ovlada psa a macka ovlada cloveka.
Macka si vacsinou privola aj pana a u psa to byva obvikle naopak.
Skratka, je viac egoisticky ludi, preto ludia maju radsej psa.
A niektorym ludom je to jedno. Pozeraju sa len na to, co je
lepsie. Maju asi viac lepsich skusenosti, ci spomienok so psami.
Ved napokon, pes zachranuje zivoty, obetuje svoj zivot pre zivoty
ostatnych. Pes nosi, pes bojuje za nas. Pes chodi do vojen. Pes je
aj hrdina. Pes ma ocenenia. Pes ma vela veci, ktore macka nema.
Napriek tomu, macke nevadi maznanie sa, ale psa to vraj dost stresuje.
A potom, ze preco je tolko smutnych psov na facebook a tak.
Mne sa zda, ze by radsej uz aj skapali radsej, nez mat takeho pana,
ci panicku. Ze uz toho maju fakt dost. Ale tym je***ym ludom to
pripada chutne, mile, zlate, sladke, a podobne. Skratka, milovnici
zvierat. Ktori si pre slavu ochotni drezurovat psa a tyrat, kym neziskaju
video, alebo selfie, ktore budu ako cool. A potom zakazu cirkusy, lebo
akoze kto to uz potrebuje, ked sa to da urobit doma, beztrestne.
Teda, takmer beztrestne.
pes ta nebere len ako pana, ale najlepsieho kamarata, je vzdy strasne rad ked ta vidi ako sa vratis odniekal naspat k nemu a miluje ta pricom mu jedno aky si
Macky ta skor vidia ako dakoho koho mozu otravovat o jedlo a vtierat sa prilezitostne, su predsa len falosne
Mna to tiez vytaca. Ludia veria mytom o psoch a potom ich maju radsej. Vraj pes je inteligentne zviera. Ak je taky inteligentny, ako to, ze ziadny nie je na birdzi? A tu maciatka (mačiatka!!! Tak dospele macky uz neviem ake mudre musia byt) zakladaju diskusie...ale v pohode, ludstvo bude nadalej verit tomu, ze pes je inteligentny...
Mne sa mačky hnusia, nepáči sa mi ich hlava, ich oči, správanie, chôdza proste sú pre mňa odpudivé...
preferujem psov lebo sú veselšie, milšie, prítulnejšie, je s nimi väčšia zábava a sú použiteľnejšie než mačky.
Psov vacsinou preferuju ludia otvorenejsi, extrovertnejsi a sociabilnejsi. Macky preferuju vacsinou uzavreti ludia, macka je samostatna a sebestacna a nepotrebuje taky intenzivny kontakt s clovekom. Toto vsak nie je pravidlo, plati to iba vo VACSINE pripadov.
A pointa? Uzavretych ludi je v spolocnosti menej, preto su psy viac preferovane. Dalej su mackam pripisovane negativne vlastnosti cize to je aj dost kulturne podmienene podla mna.
Nie každý pes je inteligentný, užitočný a nie každá mačka je falošná a vtieravá.
Ja napríklad pištím od radosti, keď vonku stretnem psa, hladkám tých čakajúcich pred samoškou a na party mám väčšinou najväčšiu radosť, keď majú doma psa. Ale mám doma kocúra, ktorého ľúbim najviac na svete, lebo je inteligentný, má rád svoj priestor, v záhrade sa so mnou hrá na schovávačku a labkou mi utieral slzy, žmurká na mňa a vždy s radosťou pribehne, keď prídem domov a nie je to preto, že by chcel jedlo.
Tak pes dokáže strážiť záhradu čím sa podľa mňa stáva užitočnejší. Mačka je skôr ako milé domáce zvieratko pre redukciu pocitu samoty Mačka sice vie loviť myši ale tak kto si zatvára dvere s týmto moc problém nemá ... čiže preto skôr pes (a nie niesom psíčkar, moc psy nemusím)
@neronela2006 povedat o jednom z nainteligentnejsich z domacich milacikov ze su sproste,naozaj??...
@Cos45 suhlasim s tebou vo vsetkom (y) okrem otoho ze psy nemaju radi mazlenie psa stresuje objímanie,to je pravda,ale škrabkanie,a hladkanie?no tak!,požičám ti na 5 minút zlatého retrívra,hladkaj hoi a bude ťa milovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
by som ti mohol byt tatko. spravaj sa slusne!
Podla mna je to tym, lebo pes ma dve oci a macka len... noo
Podla mna je to tym, lebo ma pes srst a macka.... noo
Pes a macka. Pes neni dobry na maznanie. Macka miluje maznanie.
Noaa, macka ma sarkasticku osobnost, kym pes je priamy a solidny.
Psa je mozne ovladat, macku len podvadzat.
Pes je uzitocny, macku sa da len pozorovat, ako televizor.
Kym pes je ako internet, ovladatelny, naucitelny.
Je inteligentny. Vie sledovat svoje okolie. Chapavy a prenikavy.
Macka je je***a svina, co sa iba niekde rozlozi a mysli si, ze
ty si tam pre nu a nie naopak. Skratka
clovek ovlada psa a macka ovlada cloveka.
Macka si vacsinou privola aj pana a u psa to byva obvikle naopak.
Skratka, je viac egoisticky ludi, preto ludia maju radsej psa.
A niektorym ludom je to jedno. Pozeraju sa len na to, co je
lepsie. Maju asi viac lepsich skusenosti, ci spomienok so psami.
Ved napokon, pes zachranuje zivoty, obetuje svoj zivot pre zivoty
ostatnych. Pes nosi, pes bojuje za nas. Pes chodi do vojen. Pes je
aj hrdina. Pes ma ocenenia. Pes ma vela veci, ktore macka nema.
Napriek tomu, macke nevadi maznanie sa, ale psa to vraj dost stresuje.
A potom, ze preco je tolko smutnych psov na facebook a tak.
Mne sa zda, ze by radsej uz aj skapali radsej, nez mat takeho pana,
ci panicku. Ze uz toho maju fakt dost. Ale tym je***ym ludom to
pripada chutne, mile, zlate, sladke, a podobne. Skratka, milovnici
zvierat. Ktori si pre slavu ochotni drezurovat psa a tyrat, kym neziskaju
video, alebo selfie, ktore budu ako cool. A potom zakazu cirkusy, lebo
akoze kto to uz potrebuje, ked sa to da urobit doma, beztrestne.
Teda, takmer beztrestne.
Macky ta skor vidia ako dakoho koho mozu otravovat o jedlo a vtierat sa prilezitostne, su predsa len falosne
preferujem psov lebo sú veselšie, milšie, prítulnejšie, je s nimi väčšia zábava a sú použiteľnejšie než mačky.
A pointa? Uzavretych ludi je v spolocnosti menej, preto su psy viac preferovane. Dalej su mackam pripisovane negativne vlastnosti cize to je aj dost kulturne podmienene podla mna.
Ja napríklad pištím od radosti, keď vonku stretnem psa, hladkám tých čakajúcich pred samoškou a na party mám väčšinou najväčšiu radosť, keď majú doma psa. Ale mám doma kocúra, ktorého ľúbim najviac na svete, lebo je inteligentný, má rád svoj priestor, v záhrade sa so mnou hrá na schovávačku a labkou mi utieral slzy, žmurká na mňa a vždy s radosťou pribehne, keď prídem domov a nie je to preto, že by chcel jedlo.
@Cos45 suhlasim s tebou vo vsetkom (y) okrem otoho ze psy nemaju radi mazlenie psa stresuje objímanie,to je pravda,ale škrabkanie,a hladkanie?no tak!,požičám ti na 5 minút zlatého retrívra,hladkaj hoi a bude ťa milovať