Niektoré ich majú malé, niektoré veľké, niektoré akurát. Každý jeden je taký, ako sa narodil Človek nemôže za svoje fyzické predispozície a atribúty, a preto neradmo zato ľudí zosmiešňovať a kritizovať. Nech je každý aký je. Mne je jedno, či je žena viac pri sebe alebo je taká a onaká. Nikdy som výzor neriešil a neposmieval som sa preň.
@natus39 prečo majú ľudia tendenciu zovšeobecňovať do bodu kedy je daný výrok tak všeobecný že absolútne nemá zmysel, a následne sa spýtať "Prečo [výrok zovšeobecnený tak že absolútne nemá zmysel, vďaka čomu nemá zmysel ani samotná otázka]?" ?
@kokosovyorech Samozrejme, že áno. Je jasné, že pravidelným cvičením, posilňovaním, behom, či inými aktivitami môže človek svoje telo doviesť k dokonalosti, resp. k omnoho lepšiemu, priaznivejšiemu fyzickému stavu, no sú aj charakteristiky, ktorých sa človek nikdy nezbaví, ktoré sú mu jednoducho dané a svojim pričinením ich nijako neodstráni.
@kokosovyorech Ty si ma len skrátka nepochopila. V tom tkvie problém Ja som to totižto myslel v troška širšom kontextu ako len v tom, či má žena veľký zadok alebo nie.
Je to dané tvarom panvy, ktorá je prisposobená na graviditu. Druhy ovplyňujúci fajtor je iné uloženie tuku ako u mužov. Tretí je iný tvar svalov, ten je podmienený tvarom panvy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
trocha antropologie ta nezabije, googli.
ale vážne, preto lebo jahodová Milka je úžasná