maťa, daj si pokec s Eliškou. nie je ťažké sa tam dostať, náš gympel ti dá dobré základy. horšie je sa tam udržať vďaka tomu subjektívnemu systému,ktroý tam je.
ja som na medicine (LF UK) a nie je to vobec az take strasne, ako vsetci vravia. Urcite, treba sa vela ucit, ale da sa to zvladnut. Sak kolki to uz zvladli pred nami? Len treba trocha optimizmu
Kedysi som o tom uvažovala ale so svojím prístupom k učeniu budem chémiu prechádzať s trojkami a na matury ani myslieť=D Takže to padlo. Zatiaľ. Ale nerátam s tým že sa to prinútim naučiť na jedna, takže
nic ine si nejak neviem predstavit...sice tento rok sa asi nedostanem nikam,lebo s nasou profesorkou sme strasne malo prebrali,ale budem to skusat,kym sa nezadari..
Skoro všade kde som túto tému hľadal som našiel odpoveď "dá sa to zvládnuť" ale kto to zvládne priemerný študent gymnázia ktorý má z bioly medzi 2-3 alebo horšie, alebo ten čo má na gympli samé jedničky ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
preto lebo chcem pomahat ludom a rezat ich
nie, este neviem, do vtedy mam este strasne vela casu a hlavne strasne vela moznosti byt vyhodena