Milý @Tomas , prijímam ospravedlnenie, myslím, že to nie je tvoja osobná chyba, ale asi musíš deti (adminov) občas biť po zadku, aby vedeli, čo so sebou a čo s inými. To, že je téma divne napísaná, to je možné, myslím, typické, ale po stránke obsahovej problém nevidím.
Vďaka za vrátenie témy, ale aj keby sa tak nestalo, spánok by som mal neporušený.
@Tomas Nebolo by krajšie, keby po zmazaní diskusie bol na jej mieste umiestnený odkaz s textom typu "Diskusia s názvom ....... bola vymazaná adminom z dôvodu......... ? Dokonca by sa ľudia mohli aj vyjadriť, či to schvaľujú, alebo nie. Možno by to bolo akési demokratickejšie a admini by nevyzerali ako nejaké temné sily v pozadí, ktoré subjektívne nazerajú na priebeh diskusií.
@radiophonic v tých správach od adminov je NAPÍSANÉ, že ak máš pocit, že bolo fórum vymazané neoprávnene, tak že sa môžeš takým spôsobom sťažovať. Ľudia sú omylní a aj admin niekedy môže niečo omylom vymazať.
Považujem za trápne, hneď zakladať fórum typu "Prečo mi admin vymazal hento a tamto..." keď existuje spôsob, ako sa môžeš opýtať priamo admina prečo to zmazal....
Toto nie je prvý ani posledný príklad, keď je niekedy zmazané niečo čo nemuselo byť (v 99% je zmazané to čo má byť zmazané, ale vždy sa môže stať nejaká chyba, ľudstvo je omylné), a keď sme zmazali niečo čo sme nemuseli zmazať, tak sme to vrátili.
Ale je vrcholne trápne, hned to riešiť zakladaním fór, ako ti admini chudáčikovi ukrivdili.
Apropo, ak si takýto zbrklý vo všetkom, možno preto máš ten komunikačný problém... Možno by stačilo trochu chladnejšia hlava a nerozčuľovať sa hneď na všetkom...
@Tomas , mám pocit, že ti neskoro zaplo. Ale nevadí. Len nechápem, načo sa ospravedlňuješ, načo akceptujem tvoje ospravedlnenie a iné, keď sa neskôr zbadáš a naložíš na môj nie príliš široký chrbát, čo ti napadne.
Toto nebol prvý prípad, kedy mi bolo fórum zmazané. Zaráža ma, že sú akceptované iné fóra, kde zakladateľ použije v nadpolovičnej väčšine textu vulgarizmy, urobí kvantum gramatických chýb a text zoštylizuje tak úboho, že aj analfabet by to zvládol lepšie.
Je evidentné, že ma nepoznáš. Mám chladnú hlavu, ale vie ma nasrať, ak niekto urobí niečo, čo nemá. Ak si neviem robiť svoju robotu tak, ako treba, zamyslím sa a nesnažím sa zbabrať druhú stranu.
@Radiophonic vynimocne s tebou suhlasim a mas moje plne krytie. Ked si citam ine temy co sa zakladaju a fake je mi z toho az zle. Nevidim vobec nic na tejto teme vo fore zle a dokonca aj anketa je uplne v poriadku. Absolutne na tom nic nie je a 99% mazany veci co maju byt mazane su podla mna naopak, ze nie su mazane 99 % a len 1% je mazane. Uznavam, ze Tomas vravi, ze clovek robi chyby to je v poriadku,ale nie je v poriadku, ze hned sa ti nalozilo na chrbat ako je velmi trapne zalozit anketu na tuto temu, ved preco nie?! Ludia si to citali a vyjadrovali sa k tomu.
Mazal by som okamzite deticky co nevedia pisat poriadne gramatiku, kde sa zakladaju duplikaty a podobne. Je tu toho kvantum a na mraky,takze ak mam byt kriticky som a admini si vobec neplnia svoju pracu! Len tolko.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
Keď si sa ty zdržal, ja sa nezdržím.
...a na to z výšky serú!
Pritom tieto slaboduché idiotiny sa cyklicky opakujú každých dvanásť hodín a často ich zakladajú decká pod pätnásť rokov!
» www.birdz.sk/forum/komunikac...
Vďaka za vrátenie témy, ale aj keby sa tak nestalo, spánok by som mal neporušený.
Považujem za trápne, hneď zakladať fórum typu "Prečo mi admin vymazal hento a tamto..." keď existuje spôsob, ako sa môžeš opýtať priamo admina prečo to zmazal....
Toto nie je prvý ani posledný príklad, keď je niekedy zmazané niečo čo nemuselo byť (v 99% je zmazané to čo má byť zmazané, ale vždy sa môže stať nejaká chyba, ľudstvo je omylné), a keď sme zmazali niečo čo sme nemuseli zmazať, tak sme to vrátili.
Ale je vrcholne trápne, hned to riešiť zakladaním fór, ako ti admini chudáčikovi ukrivdili.
Apropo, ak si takýto zbrklý vo všetkom, možno preto máš ten komunikačný problém... Možno by stačilo trochu chladnejšia hlava a nerozčuľovať sa hneď na všetkom...
Toto nebol prvý prípad, kedy mi bolo fórum zmazané. Zaráža ma, že sú akceptované iné fóra, kde zakladateľ použije v nadpolovičnej väčšine textu vulgarizmy, urobí kvantum gramatických chýb a text zoštylizuje tak úboho, že aj analfabet by to zvládol lepšie.
Je evidentné, že ma nepoznáš. Mám chladnú hlavu, ale vie ma nasrať, ak niekto urobí niečo, čo nemá. Ak si neviem robiť svoju robotu tak, ako treba, zamyslím sa a nesnažím sa zbabrať druhú stranu.
Mazal by som okamzite deticky co nevedia pisat poriadne gramatiku, kde sa zakladaju duplikaty a podobne. Je tu toho kvantum a na mraky,takze ak mam byt kriticky som a admini si vobec neplnia svoju pracu! Len tolko.
Ty si moje dnešné príjemné prekvapenie. A ďakujem za podporu.