Napíšem niekomu niečo a je prihlásený (to je jedno na akej stránke) a neodpíše mi. A ked sa spýtam prečo mi neodpíše tak zase nič neodpíše. čo vy na to a čo si o tom myslíte. Prosím poradte. VDAKA
mne z principu nepisu ludia, ktorych nemusim, lebo som to kazdemu povedala na rovinu a kebyze sa mi s niekym nechce pisat, tak mu zo slusnosti odpisem a snazila by som sa ukoncit konverzaciu inym sposobom, ved ked si ludia nemaju, co povedat, tak taky chat nikam nepovedie
ja so pre iastotu na tej nemenovanej stranke ktoru nechces spomenut stale off :d nepisu mi tak ludia s ktorymi pisat aj tak nechcem a ti co ma poznaju vedia ze som tam a napisu aj tak
ľudia veľmi dobrá správa, TIE OSOBY CO MI NEPISALI UZ MI PISU A NEHNEVAJU SA NA MNA LEN BOLI DOST ZANEPRAZDNENI. ALE AJ TAK SOM VELMI RADA ZE TU PISETE. A VDAKA VSETKYM ZA RADY.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
mne z principu nepisu ludia, ktorych nemusim, lebo som to kazdemu povedala na rovinu a kebyze sa mi s niekym nechce pisat, tak mu zo slusnosti odpisem a snazila by som sa ukoncit konverzaciu inym sposobom, ved ked si ludia nemaju, co povedat, tak taky chat nikam nepovedie
a ked odpise daj nam vediet aby sme si nerobili starosti o tvoje psychicke zdravie