uz 3 roky chodim do triedy s fakt super spoluziakom,ku ktoremu som si vytvorila neuveritelny vztah teda aj on ku mne.Neskor som zistila ,ze ho mam rada a tak som mu to povedala,ale on mi na to povedal iba NO a hned zmenil na inu temu......V
=D hovadina je to len vtedy ak si snim niečo začneš a potom sa ti ten človek sprotivý a zrazu bum báác s človekom ktoreho nenavidíš za nejku vec musiš chodit do triedy a stale ho vidieť nooo ale to nemusí byť vždy takto nooo a podla toho čo píšeš si myslím že v riti ta určite nemá možno len že sa toho bojí vzťahu asi sa mu to pači take ake to je
No podla mna to je dost kokotina vazne... uz len preto, ako to vravel Funnyboy. Ak sa raz rozidete, bude to nahovno...
A teraz k teme. Ak ti vazne stale vola a tak ako pises, tak ta iste chce. Ale ked vtedy povedal "noo", tak to vyzera skor akoby ta nechcel. Asi sa do teba zalubil az potom, ked si uvedomil, ze ho chces ty.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
A teraz k teme. Ak ti vazne stale vola a tak ako pises, tak ta iste chce. Ale ked vtedy povedal "noo", tak to vyzera skor akoby ta nechcel. Asi sa do teba zalubil az potom, ked si uvedomil, ze ho chces ty.