yoy ďakujem za kompliment aspoň niekto si to všimol a to som myslel, že podľa mojej fotky si to nik nevšimne ... máš môj obdiv za tak dobrý postrech a ešte aj za to, že sa nehambíš byť kravou ... to chce silné odhodlanie
@30 tebe nedochadza, ty kokot trapny na hlavu posahany, ze to robim naschval lebo asi ze mi to robi radost, ze taky odpad tebe podobny mi to tu komentuje?
ty sa tam staraj o seba, je mi do smiechu ze pako ako si ty, co tu ma najjebnutejsie stavy z celeho birdzu, mi tu bude mudrovat fakt si nemusel dakujem
skoru smrt aj ja tebe, len ja sa netrapim, ako si myslis, ja sa zabavam
Prijebanučké dievčatko, so stahnutou fotkou na ktorej má odkopírovanú frázičku, v profile má 705 odkopírovaných vetičiek z iných profilov (btw veta daj si fack btu na birdzi prestala vyť aktuálne už dosť dávno) povedsal by som že v reale máš cca 115 kíl, žiadne kamarátky, tatko ťa bije a mamka ťa mám úplne v piči, a preto chodíš na BIRDZ a silou mocou sa snažíš hrať na niečo čím niesi... dosť úbohé
"cely birdz len zmeska cudakov, umelecko-fetacke zakomplexovane individua" slečna čo toto napísala sama ukazuje svoju inteligenciu, ktorá je podľa mňa na bode mrazu a sama je zakomplexovaná a tak si to musí vybíjať tu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
A môžem povedať len toľko že imbecilizmus slovenského národa rapídne stúpa hlavne vďaka takým ako si ty
barz mudre to bolo, ano, tlieskam
A to si čo týmto chcela dokázať hm?
Pozri sa čo tu robíš omfg, nedopína ti že si viac menej (viac ako menej) každému na smiech?
V podstate mi je ťa celkom lúto, prajem ti skorú smrť nech nemusíš to trápenie znášať moc dlho
ty sa tam staraj o seba, je mi do smiechu ze pako ako si ty, co tu ma najjebnutejsie stavy z celeho birdzu, mi tu bude mudrovat fakt si nemusel dakujem
skoru smrt aj ja tebe, len ja sa netrapim, ako si myslis, ja sa zabavam
na rozdiel od teba
dopo
Prijebanučké dievčatko, so stahnutou fotkou na ktorej má odkopírovanú frázičku, v profile má 705 odkopírovaných vetičiek z iných profilov (btw veta daj si fack btu na birdzi prestala vyť aktuálne už dosť dávno) povedsal by som že v reale máš cca 115 kíl, žiadne kamarátky, tatko ťa bije a mamka ťa mám úplne v piči, a preto chodíš na BIRDZ a silou mocou sa snažíš hrať na niečo čím niesi... dosť úbohé
A mne ty chcceš nakladať niečo?
Tak sa dpč zobuď
to je len tvoje prianie aby som mala tych 115 kil a otca co ma bije, vies ale je mi to uplne jedno, co ty tipujes ze som v skutocnosti
nesnazim sa hrat na nic, zabavam sa na dementoch jak si ty, to by pochopil aj magor uz si myslim