Prečo môj králik kňučí ? (prosím niekoho so skúsenosťami s králimi)
Mám doma králika má asi 6 mesiacov.V posledných dňoch keď ho hladkám alebo sa ho hocjak sa ho dotýkam tak vydáva taký kňučivý zvuk.Nezvykával to predtým robiť..Je to u králikov bežné alebo mu niečo je ?
ako kňučí? ako keby mu to bolo nepríjemné? lebo ja mám tiež králika doma, asi rok, a on vydáva také zvuky keď chce, aby ho niekto pohladkal a keď sa vtiera..
Ale veď normálne, skús zájsť k veterinárovi, ten Ti asi poradí viac, ako my. Alebo Ti ešte môžem hodiť chutné smotanové recepty, ale bojím sa, že by si ma za to prekliala. Ambulancia to istí.
prosím ťa neser mňa, veď ti to tým mrnčaním hovorí!!!
mi zajkovia nemáme radi samotu a odlúčenie od blízskych , preto ti plače, mala by si mu kúpiť kamaráta alebo kamarátku podľa toho čo to je!.........filip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
@etelnair veď áno mrnčí.ale prečo ?
Ale veď normálne, skús zájsť k veterinárovi, ten Ti asi poradí viac, ako my. Alebo Ti ešte môžem hodiť chutné smotanové recepty, ale bojím sa, že by si ma za to prekliala. Ambulancia to istí.
mi zajkovia nemáme radi samotu a odlúčenie od blízskych , preto ti plače, mala by si mu kúpiť kamaráta alebo kamarátku podľa toho čo to je!.........filip