Vkusee!!! Človeeek ho objíííme a už je v pooozore =D... Nepozname sa dlho a preto mi to je trošku blbe. A ešte on sa tvári ako keby nič.. A pritom je to uplne vidno.. chalaaniii čo robite vy ked sa vam postavi? Hanbíte sa za to, aleboo chcete aby to dievč
nie je to najprijemnejsie,maskuje sa to riflami a pevnejsim spodnzm pradlom. Ale niekomu to prijde trapne,moyes bzt rada,aspon vidis,ye ho vyrusujes a v tvojom veku s tzm nic nespravis,teda on. Je to reflex a hormonz su svina,ci chces abz radsej ked ste spolu a objimes ho myslel na nejaku mrtvu macku?aby oklamal telo a bol tam dole v pohode?
@13 hmm,tak to ti nepoviem preco sa ty citis blbo,ako pre chalana to tiez nie je najprijemnejsie,ked je zrazu medzi vami urcita zabrana. Ale proste to su hormony,a stav vzrusenia tak lahko nezamaskujeme.
Ja som mal podobny problem v lete,ale dotycna sa len usmiala,a nemala s tym problem...
Ak je chlap zo zenou (väčšinou prvy krát) a cití určity druh vzrušenia,tak sa mu väčšinou postavý to je proste stav kedy mozog dostáva signál: och to je super, som totalne vzrusený
haha no mate pravdu mala by som asi byť rada ´=D Ale tak mne to je trochu blbe lebo ono to je uplne vidno.. to s nim pojdem po meste a šetci sa budu divať že prečo mu stoji? a kedy mu to prestane stať?=D resp. kedy ho prestanem vzrušovať?
Inak a za co by sa mal hanbit alebo co? Tak no sa mu postavil, s tym nic nespravi. A ako by sa mal asi tvarit ak nei tak ze sa nic nestalo? To sa ma hned zacat ospravedlnovat? Prepac zlato, vzrusujes ma nechcel som aby sa mi postavil?
len aby mu stal aj ked pojdete na vec,lebo to som uz tiez zazil ze vtedy ked som to najviac potreboval tak ma zradil na tom neni nic nenormalne proste ho rajcujes a s tym sa neda nic robit,skus mu navrhnut aby si predtym ako budete spolu vyhonil aby nebol taky nadrzany alebo mu s tym nejako pomoz ty sak mas dve ruky
myslim si ze je to normalne u mladeho chalana ked sa mu holka paci ..a on za to nemoze ani to nevie nejak ovplyvnit...jedine maskovanie su tesne rifle a spodne pradlo...
ale myslim ze toto by ta fakt nemalo co trapit...a nema ti to byt preco trapne to skor jemu je
=D=D=D no veru ako vravíte... na rande sa nema chodiť s nabitou zbranou =D=D malo by ma to potešiť ale mne je to fakt blbe... mam pocit že by po mne hned skočil keby som trochu spolupracovala a na to ho zas moc nepoznam =D Príde mi nadržaný =D Ale ked vravíte že to je normálne Nuž čo Naučiť sa s tyým žiť asi =D haha
Ivanka ti hned dala navod a celkom dobry, ale teraz k teme:
ak je to iba rande, z ych prvych, tak sa necuduj, jednoducho sa mu pacis, a chce byt s tebou, preto reaguje aj takto, na zaciatky vztahu makaju hormony asi najviac, ak sa bozkavate tenbe vlhne a jemu stoji, len s tym rozdielom, ze ty o nom vies, a aon o tebe nie... je to uplne v pohode. a to, ze nema na rande chodit s nabitou zbranou? tak nech si vyhoni, som zvedavy, ci mu to povies... a aj tak to nebude mat az taky efekt ako si myslis, lebo ak budete zasa spolu z najvacsou pravdepodobnostou sa mu znova postavi, a to uz neda tak dole ako si myslis. ved vies ze druhy krat vydrzi viac
boze ved to je normalne...ide iba o fyzicku pritazlivost...inak to sa nejako zvlastne objimate ked vie sze mu stoji...napr. cez rifle to vobec nie je vidno ked stoji
@42 zalezi aj od rifiel...ak su tesne tak to nie je vidno...vtedy to aj boli ked sa postavy...ale ja mam napr. take ze ked si sadnem to vyzera ako keby mi permanentne stal...musim si to casto popravovat lebo by si o mne pomysleli ze som uchyl
Noa ja keď som sa spoznal zo svojim dievčaťom tak som to mal snaď aj keď sme sa držali za ruku Ono v začiatkoch vsťahu všetko je strašne vzrušivé a hormóny sa idú zblázniť On za to nemôže a keď hovoríš že sa tvári akoby nič tak čo by si robila ty? Trochu sa to dá zamaskovať ale niekdy nieje šanca (Si spomínam keď sme boli v prvý krát na kúpalisku a sme sa trošku nechali uniesť v boskávaní som bol taký vzrušený že ani po 10 minútach to neprestalo a určite to bolo vidno keď som nakoniec liezol von) Časom behom pár mesiacov a hlavne po prvých nejakých sexuálných hrátkach (povedzme petting) už sa to nebude stávať tak často
Môžeš byť rada že sa mu páčiš a nieje to VOBEC tým že by bol nadržaný.V tom 15-18 to nemá šancu zvládať.
@47 on ma devatnasť =D=D a len pri objimani?=D=D ja newiem mne to príde divné preto sa pýtam a ot je zaroven reakcia aj na @1bubko2... možno som decko ale proste pride mi to že čo je moc to je moc =D=D=
pozri, tak sa nad tym zamyslime. hovoris ze sa tvari ze nic. takze bud mu nestoji, alebo mu stoji ale je mu to tiez trapne. je vylucene aby mu stal a nevedel o tom. a ked hovoris ze si si ista ze mu stoji a ze to nie su zvlastne zakrivene rifle, tak asi hraje rolu mrtveho chrobaka ze sa nic nedeje. musis mu dat najavo ze to vidis. nejko mu to naznas, aby mu to bolo jasne. a ked nepodnikne kroky k naprave, tak mu to povedz na rovinu.
Tak jak čtu tuhle diskusi, tak bych si tipnul, že nadržený není jenom on ale hlavně ty. Nebo si nedovedu vysvětlit, proč se na tu samou věc ptáš tolikrát. Asi si u čtení odpovědí honíš svoje ego, a možná nejen to ego.
Zas tak bych si v té svoji přitažlivosti nefandil, být tebou. Budeš pak životem hodně zklamaná. Ten tvůj chalan bude asi vzrušeny s každou holkou.
Jo a naštěstí to tvoje vzrušení není zas tak viditelné, tak to je supr, ne? Nikdo nic nepozná i když budeš na tom v té chvíli jak ta pověstná stepní koza.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
no ja sa tvojmu chalanovi moc nedivim
Ja som mal podobny problem v lete,ale dotycna sa len usmiala,a nemala s tym problem...
Inak a za co by sa mal hanbit alebo co? Tak no sa mu postavil, s tym nic nespravi. A ako by sa mal asi tvarit ak nei tak ze sa nic nestalo? To sa ma hned zacat ospravedlnovat? Prepac zlato, vzrusujes ma nechcel som aby sa mi postavil?
Kazdy sme nejaky... to si ho ma radsej pol hodinu pred stretnutim poriadne vyhonit a potom bude znecitliveny cely?
@25 : no. to je najhoršie keď ťa tvoj verný priateľ zradí prúser, trápna minútka(hodinka?)
ale myslim ze toto by ta fakt nemalo co trapit...a nema ti to byt preco trapne to skor jemu je
ak je to iba rande, z ych prvych, tak sa necuduj, jednoducho sa mu pacis, a chce byt s tebou, preto reaguje aj takto, na zaciatky vztahu makaju hormony asi najviac, ak sa bozkavate tenbe vlhne a jemu stoji, len s tym rozdielom, ze ty o nom vies, a aon o tebe nie... je to uplne v pohode. a to, ze nema na rande chodit s nabitou zbranou? tak nech si vyhoni, som zvedavy, ci mu to povies... a aj tak to nebude mat az taky efekt ako si myslis, lebo ak budete zasa spolu z najvacsou pravdepodobnostou sa mu znova postavi, a to uz neda tak dole ako si myslis. ved vies ze druhy krat vydrzi viac
takze rulegirl, len sa tomu tes, nic viac
Ja to na priateľovi spoznám aj cez rifle
Môžeš byť rada že sa mu páčiš a nieje to VOBEC tým že by bol nadržaný.V tom 15-18 to nemá šancu zvládať.
bo vyzeras jak pica kto moze dat taku jebnutu otazku....po 133 krat!
ale ako uprimne, co mas za problem? ... no boze, tak stoji.. bud mu to povedz, alebo sa s nim rozid fakt decko
Vidí v tebe svoju spolužiačku ktorú pretiahol ráno
Zas tak bych si v té svoji přitažlivosti nefandil, být tebou. Budeš pak životem hodně zklamaná. Ten tvůj chalan bude asi vzrušeny s každou holkou.
Jo a naštěstí to tvoje vzrušení není zas tak viditelné, tak to je supr, ne? Nikdo nic nepozná i když budeš na tom v té chvíli jak ta pověstná stepní koza.