no lebo proste modelky musia mať určité miery a potom sa vyrába oblečenie len na tie ich mieri a nemožem kúpiť normálne nohavice na mojudlžku a akždé musím skracovať (ach)
koli mólam. aby ich tam bolo aj vidieť. tie kúsky oblečenia, ktoré sú vytvorené prevažne iba na móla, tak krajšie ukážu na vysokých babách. keď má čajka velikánske krídla, tak je to pekné, ak je aj vysoká.. keď je krpatá, vyzerá ako škriatok.. ale fotomodelka, nemusí byť vysoká, stačí jej súmerná tvár a chudá postava.
@66janica6 ALe nie potom som si vsimol ze MISSKY s dvomi S , chcel som dat Delete ale neslo , skoro som skotulal PC zo schodov len aby nenapisalo koment
@anzu Možno tak keby ma vopchali do vreca a fotili odzadu (tak, že by bolo vidieť len vrece s vlasmi - vlasy sú na mne jediná pozitívna vec pokiaľ nie sú aktuálne neumyté a teda mastné )
no, to serie aj mňa! V opačnom prípade by som bola dokonalá adeptka. Chudá jak špáratko, prsia po ockovi, uši neodstávajú, modré oči, niekedy dávnejšie blondína... len tá výška. Bez skladacieho stolčeka ani na krok!
@anzu Závidieť nemusíš, aj tak sa mi ich väčšinou nechce umývať a raz za niekoľko rokov u kaderníčky počúvam, akoby som sa o ne mala poriadnejšie starať (robiť zábaly a pod) a častejšie k nej chodiť
Ani ma to nezaujíma a ani to nesledujem, aj tak polka je tam samých kuriev a nie že MISS. Najradšej sledujem tie súťaže v Japonsku lebo tam sa ani jedná nedostane do súťaže že roztiahne nohy tam vyberajú najkrajšiu a najtučnejšiu a nie tie štetky ako u nás. Hlavná vec že sú poniektoré sprosté ako vagón gitu a za to im platiť, že ich boh obdaroval pekným telom to je čo za súťaž???? také neschvaľujem.
@mm47 iba samé " dpč! vytiekli mi oči!" no prepáč ale to nie je bohvieaké prostredie pre takú činnosť akou je.............. se....kundárne sledovanie očných bielok
Ako to neviem, ale ja meriam 179 a je to strasna otrava nepaci sa mi, ze som vyssia od ostatnych a ze nemozem nosit topanky na podpatkoch, lenze som zistila, ze ziadne pekne letne topanky bez podpatkov sa nedaju zohnat a tak no, clovek chce aj tak vzdy to, co nema...
aj ja som dost vysoka a tiez ma sere ze mi kazdy druhy clovek povie ze budem modelka..je to dost trapne..mne sa zase paci ked je niekto normalne vysoky a nie dlhy jak ja... (
ja sa skor zamyslam nad tym, preco modelingove agentury podporuju kult krasy zalozeny na vychrtlosti...toto fakt nechaapem..ked vidim niektore tie kostricky na moolach alebo fotografiach..no maam dost...a potom ze preco maju dievcata anorexiu a bulimiu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
moja domnienka.
Aby ich bolo vidieť na tom móle, preto
tiez mam rad mensie
Coho ineho sa mam chytat ked ne slovicok? tvojich vlasov ?
Mozme ist na ine "romantickejsie" miesto kde mozeme se....diet a pozerat sa na bielka/ chytat vlasy
romantickejšie miesto? kobka?
Nemusim vidiet , staci pocuvat a ist za puchom z laku
môj... lak ťa povedie
""Ať te provází lak Obiwane"" tak nejak si to myslela?