moj kamarat s ktorym som mala chodit mal autonehodu tak ako moja sestra uz nacrtla v inom fore tak ja som ho poznala lepsie mali sme spolu krasny zazitok isli sme v navacsom dazdi vencit psou a ani slovko sme si nepovedali ale tak smsky pisal pekne mesiac
@2 akoze nehnevajsa a nekaz toto forum..a chod kazit ine fora laksavo..tuto sa potrebuju ludia vykecat..a ty im tu do toho kecat jhak sprosty..tak si to nechaj rpe seba alebo chod otravovat inde!!!
@3 Povedal by som ze oznamovat smrt svojich blizkych na internetove forum a cakat od neznamych ludi aby ma utesovali je najvacsi prejav sebalutosti aky som kedy videl. Clovek by cakal ze v takychto momentoch bude chcet byt s blizkymi a nie vyplakavat sa neznamym ludom na internete. Kam tento svet dospel ked internet je cloveku v najhorsom case prednejsi nez ludsky kontakt? Je mi z toho zle a aj z ludi co tu vyjadruju uprimnu sustrast niekomu koho nikdy v zivote nevideli, nepoznaju ho...
7. 100% suhlasim, vypisovat na internet smrt blizkych (alebo aj cudzich ludi - viz forum o chorvatskej autonehode) a cakat ze dalsi cudzi ludia to tu budu "riesit" a sucitit, je trapne.
Keby nikto neumieral, tak by nas tu bolo prilis vela, zem by pestala stacit pre vsetkych, nedostatok potravin, pohonnych hmot, priestorov na byvanie, ekonomicka kriza, bankrot a koniec.
nie nevolal sa adam a tu nahodou nejde o to aby ma lutovali ale aby ty neznami ludia vedeli ze co sa mioze stat na tomto svete a vsetci co tu pisete take eveci ste len trapny a nikdy ste to nezazili tak preto to tu teraz zhadzujete
ok ludia, proste ma 14 a smutok v dusi..to je cele...nechcite od 14 rocnej dievciny aby logicky uvazovala..a este aj v takejto chvili..je to pre nu tazke...
pozri @majlos ked tu ides do niekoho pichovat, tak si si mohol uvedomit, ze je to len decko..proste to neries..kazdy ma ine sposoby ako sa vyventilovat...
a nieje trapne ak ti cudzi clovek na nete popraje vela stastia a tiez ta nepozna? /to bol priklad/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ty si myslíš, že ty si napísala tvojho dobrého kamaráta, že mal autonehodu a neskôr skonal. NIE JE TRÁPNE???
Áno je to trápne!!!!
Zober si to tak viacerí by napísali, že mi je to tak jedno, že ma to nezaujíma
ale pud sebazáchovy nepustí....
pozri @majlos ked tu ides do niekoho pichovat, tak si si mohol uvedomit, ze je to len decko..proste to neries..kazdy ma ine sposoby ako sa vyventilovat...
a nieje trapne ak ti cudzi clovek na nete popraje vela stastia a tiez ta nepozna? /to bol priklad/
mne uz zomrelo tolko blizkych ze to ani nespocitam