Mne sa s tým píše oveľa lepšie ako s guľôčkovým...A mimochodom, aj moja mamka má atramentové, ale naťahovacie, teda na atrament, ktorý je vo fľaštičke. Ja mám bombičkové...
jak som sa tesila,ked som z ceruzky postupila na atramentove...a potom na cinske sa mi nechcelo. ale tak atramentovym sa furt zajebes. ale lahko sa nim pise,asi proto
som to neznasal, vzdy sa mi s tym zle pisalo a stale mi tieklo pero takze som bol stale modry Od 3 rocnika ZS som zacal pisat tlacenym a teraz pisanym uz ani neviem, jedine samostatne pismena a to este aj musim rozmyslat ze ako. Slovo nedam ani jedno :o Ja najradsej ceruzku/versatilku. Ale to mozem pouzivat len ked pisem nieco pre seba lebo "co ak by to niekto vygumoval" ako hovri ucitel na algebre
Hmm netuším,ale bombičkové pero neznášam Jedine atramentové s vymeniteľnou tuhou alebo potom to svetlomodré zmizíkovacie(netuším prečo,ale u nás ako u detí sa tešilo veľkej obľube ) A myslím,že preto tým písali, že keď tým dlho tlačia na papier,robia príliš machuľe a to ich núti tlačiť jemnejšie a získať cit v rukách
osobne som to nemala tiež rada..aj ked ten zmizík bol bomba ale z oborneho hladiska si myslím,že dieťa sa naučí písať krajšie atrametovím ako guličkovým...ved vsetci vieme..ze ako rychlo piseme gulickovym...a ucitelia chceli docielt aby sme vedeli pisat krasopisne..a nie skrabať
asi sa s nim pise najlahsie ja o rok ci neviem kedy sa opäť budem učiť písať týmto atramentovým perom a sa velmi tesim, pretoze vtedy bolo moje pismo aj citatelne ale tak naco mi to je, ked pisem vsetky poznamky a vsetky hluposti do notebooku....
ale tak detom v prvom rocniku je jedno teda na prvom stupni a potom uz aj tak pisu prepisovackou ze?
atramentovym som pisal len prvy rocnik na zakladnej. potom som ho vymenil za obycajne.. tak isto odjakziva som pisal tlacenim.. mna tieto skolske prikazy nikdy moc netankovali...
tak neznášam to atramentové pero je to hrozne ako stale tie blbe bonbicky potom cela modra ruka biele tricko je zrazu modre.Mne od 3ky hovorí ucka ze skrabem (dostal som vtedy prepisku .Takze ja mam radsej prepisku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
my sme písali čínskymi
(podľa atramentových stôp na rukách)
Ja píšem LEN bombičkovým.
MILUJEM to.
Z klasického ma bolí ruka a ani to tak pekne nevyzerá
Ale ja osobne si myslím ,že to nie je potrebné len tým naším učiteľom sa potom nechce pozerať na tie "počmárané hrozne vyzerajúce zošity."
ale tak detom v prvom rocniku je jedno teda na prvom stupni a potom uz aj tak pisu prepisovackou ze?
filip
je úžasné..a keď má niekto kritický komentár, tak ho sfúknem a už nerýpe