ahojte, potrebujem pomoc. Pred asi dvoma mesiacmi som začala skončila vzťah s mojím priateľom. Chodili sme spolu asi dva mesiace, aj keď predtým sme sa poznali už dlhšie. Veľmi som ho ľúbila a myslím, že aj on mňa. V poslednom mesiaci nám to už však akosi
no čas ukáže, ale ktovie za ako dlho, a inak, keby mi teraz povedal, že či by sme sa zas nedali dokopy, tak myslím, že by som povedala ano, aj keď viem, že by to nebolo dobré
Môj skromný osobný názor je ten že ak by si ho tak hrozne ľúbila ako hovoríš tak to po dvoch mesiacoch nekrachne. Za druhé by som rozhodne neporovnával. Môže sa stať že to čo si nenávidela na bývalom frajerovi sa ti na tomto bude zlať zlaté, alebo minimálne prijateľné. Každý je predsa individuálna osobnosť. To je akoby si povedala všetky ženy sú sliepky. Alebo všetci amíci sú vyžraté svine...
ale nejde o to, že sme sa po dvoch mesiacoch rozišli, a osobne si myslím, že je lepšie to skončiť na začiatku, keď je videť, že to ďalej nejde, aj keď je tam tá láska....aj keď zas na druhej strane, pravá láska vydrží, aj keď sa vyskytnú určité prekážky, lenže toto bolo už veľa... a uznávam, každý sme iný, lenže ja nemôžem za to, že ich porovnávam, proste mi to napadne, ak sa stane podobná situácia. a prosím o radu, nie o to, že mladí nevedia, čo je láska, to si len každý myslí.
Deti moje, vam trosku cicina zabrni, suska zasvrbi a uz ste zalubeni. Pravda je vsak taka, ze si to len namyslate. Citali ste niekde v Brave, ze laska sa prejavuje tak ci onak a sami seba priradujete k tym pocitom, vy ich neprezivate, preto to nie su skutocne city (laska).
1ka: málokedy súhlasím úplne s tým, čo napíšeš, ale teraz naprosto! jo, "deti", to je ťažko, presne ako píše 1ka- stačí pár namotávacích dotykov atď a už je ruka v rukáve (vidím to na mojej 15r. sestre)
keď ho ľúbiš, tak neriešiš,.. a ešte niečo:
človek by si mal byť vedomý, že keď prehlási, že k niekomu chová také hlboké city, tak ho berie aj s tým zlým, čo ku každému z nás prináleží..
Wewo powedz ako sa da skutocne zalubit za 2 mesiace? mno wlastne to by sa mozno aj dalo, ale ako to ze uz ho nelubi (pisala to w mno znom cisle ze ho lubila, takze tak som to pochopil)?? ak clowek lubi, tak ho to neprejde za tyzden a ani za mesiac..
bože, to si fakt každý myslí, že mladí nedokážu ľúbiť????????? vy ste akože nikdy nemali nikoho, keď ste mali 15 alebo 16????alebo nepoznáte nikoho, kto by bol zaľúbený od mladosti do jednej osoby? že tá láska vznikla naozaj v mladosti? a pýtala som sa na to, ako mám na neho prestať mysleť a nie tu rozoberať to, že mladí nevedia ľúbiť. tieto témy sa dosť často zvrtnú na iné. jediní kto pochopil, čo chcem je Termix a Mir3c. aspoň za nich ďakujem ale fakt aj ostatní, skúste mi pomôcť a nie tu rozoberať kto vie a kto nevie ľúbiť. ďaaaaaaaaakujem všetkým cmuky
A ako je mozne ze ked si ho tak strasne lubila, tak uz aj "rozbiehas" iny wztah?? toto mi fakt nejde do hlawy.. A potom sa cuduj ze niekto napise ze mladi newedia lubit, tak asi na tom nieco prawdy bude?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Miluju sa az za hrob a po dvoch mesiacoch su rozideni
Obdivujem, ako sa vy mladi dokazete stale zalubovat a odlubovat Podla mna vobec neviete, co je laska ..
keď ho ľúbiš, tak neriešiš,.. a ešte niečo:
človek by si mal byť vedomý, že keď prehlási, že k niekomu chová také hlboké city, tak ho berie aj s tým zlým, čo ku každému z nás prináleží..
Mali sme niekoho v mladosti, v 15ich, 16ich, ale citime az teraz ten rozdiel, ked mame o 10 rokov viac