Napr.(môže to byť aj opačne): Zapáči sa ti baba/chalan,dáte sa do komunikácie,rozprávate sa,a nenápadne ho pozývaš na stretnutie, proste sa snažíš druhého spoznať.On/ona však nepriamo nejaví záujem o stretnutie a o teba čím ďalej tým viac. Tzv.Friendzone.
Odrádza nás, pretože to s tou druhou osobou je vopred vyhratý zápas. Žiadna výzva, žiadna potreba byť dosť dobrý, snažiť sa, budovať si vzájomnú dôveru, pracovať na niečom... iba rýchlo šup do vzťahu alebo do postele. Nuda. Je to poznávací znak "lacných" ľudí a lacní ľudia nikdy za nič nestoja.
Bla, bla, bla, sofizmus, pičoviny... Záujem "druhého" nás odrádza takmer výlučne vtedy, keď o toho "druhého" v skutočnosti až taký záujem ani sami nemáme, nech už je to kvôli čomukoľvek.
Nechápem čo s tým furt máte že odmietať niekoho kto vás chce a milovať toho kto na vás serie.... masochisti....
Ja by som bol veľmi rád keby o mňa niekto prejavil záujem, určite by ma to neodrádzalo len preto, že nemusím o toho človeka "bojovať".... a vy čo máte neustálu potrebu naháňať ľudí, ktorí na vás z vysoka serú... dajte sa liečiť ďakujem
@wistingher
vyrástol som už z toho, aby som sa niekomu nasilu vnucoval a tak isto aj z druhej strany ak sa mi niekto vnucuje je mi to buď otravné, alebo tým dotyčný-á niečo cielene potrebuje odo mňa, alebo chce byť zaujímavý, ako napr. pred chvíľkou wewo v jednom fóre...
Neviem prečo ale celkom to takto funguje. nechtiac som sa tak do čohosi namočila.. pre mňa to zo začiatku bolo len o flirte aj pre neho a ja som potom nemala čas a tak to mohlo vyzerať ako nezáujem a zrazu som namocena v čomsi a neviem ako sa to vlastne stalo a hlavne neviem ako von.
A tiež vo mne vzbudzovalo záujem zo začiatku že mi prestávalo veno ať pozornosť. No proste cele zle. Neviem to vysvetliť ale reálne to takto funguje.
@wewo je to napísané tragicky, ale pýta sa asi na to, prečo ťa ženská odmietne, ak prejavíš odrazu príliš veľa záujmu.
Asi také niečo mal maestro na mysli.
Preformuluj otázku lebo nerozumiem o čo presne ti ide... S tým prejavovaním záujmu... neviem, mne ked to niekto nepovie narovinu, priamo a bez skrytých náznakov tak nepochopím čo chce, lebo som empatický asi ako svetelný meč Darth Vadera
@anonym356 Aspoň ma tagni keď na mňa reaguješ.
Základom pre niečo viac ako kamarátstvo je príťažlivosť a túžba po tej druhej osobe. Nie každý ale funguje tak, že je pre neho rýchlo prejavený záujem inej osoby príťažlivý.
Na to, že je tu polovica birdzákov múdrych ITčkárov, som čakal že nebudete mať také problémy pochopiť otázku. No zjavne boh niekde pridal, niekde ubral
Tak hlavne preto, lebo ak niekto dava hned najavo zaujem bez toho, aby toho cloveka aspon trocha spoznal je ista bezcitnost, pretoze laska sa prejavuje istou mierou neistoty, takze priamy zaujem skor poukazuje na sexualne umysly bez citoveho angazovania. Navyse, v dnesnej dobe sa ukazovanim zaujmu bezne manipuluje jedna radost, takze clovek ma tendenciu proste neverit, ked niekto mu len tak ukaze zaujem.
Heh tak som asi povrchna svina, lebo ja vsetkych odmietam rada si s niekym pisem ale tam to aj konci.. preco? Nemam čas.. bud som v praci alebo s priatelom a casto nemam cas na svoje konicky tak kde ma byt este miesto na niekoho ineho? Ani spat nemam kedy
Ale teoreticky keby mam cas a niekoho odmietnem tak asi preto ze nemam zaujem.. preco by mal mat automaticky zaujem o teba ten o koho mas ty? Preco? A nemozes to tomu cloveku ani zazlievat...
Možno je hanblivý, možno s tebou nechce ísť lebo sa mu nepáčiš a možno dávaš svoje signály nejako tak, že ich nechápe! Opýtaj sa na rovinu a budeš vedieť na čom si!
vidí, že si len daľší zakomplexovaný trtko, ktorý urobí všetko preto, aby si vrzol. /nič proti tebe, píšem čisto z vlastnej skúsenosti, takýchto "kusov" je plný internet./
hm...to mi pripomína vzťah s dee99 ...
dee: "si taká chladná a málo mi prejavuješ city.."
*ok, tak naty sa teda otvorila a začala naplno, smelo prejavovať city bez obáv*
*dee sa s ňou rozišiel...*
@borovy Ked si bola uprimne zamilovana a este si nemala informaciu o tom, ci druha strana citi to iste, necitila si sa neisto? No mozno niekto supersebavedomy tie pocity nema, ale ved zamilovanost sa prave prejavuje takouto neistotou, hanblivostou a pod.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
odrádza nás len vtedy ak máme priamy záujem..
tolko k tejto velkej vede
Ja by som bol veľmi rád keby o mňa niekto prejavil záujem, určite by ma to neodrádzalo len preto, že nemusím o toho človeka "bojovať".... a vy čo máte neustálu potrebu naháňať ľudí, ktorí na vás z vysoka serú... dajte sa liečiť ďakujem
vyrástol som už z toho, aby som sa niekomu nasilu vnucoval a tak isto aj z druhej strany ak sa mi niekto vnucuje je mi to buď otravné, alebo tým dotyčný-á niečo cielene potrebuje odo mňa, alebo chce byť zaujímavý, ako napr. pred chvíľkou wewo v jednom fóre...
A tiež vo mne vzbudzovalo záujem zo začiatku že mi prestávalo veno ať pozornosť. No proste cele zle. Neviem to vysvetliť ale reálne to takto funguje.
Asi také niečo mal maestro na mysli.
dobre, dobre, dobre...
fajn, povedali sme si, ľúbkam ťa a mier na veky vekov....
Základom pre niečo viac ako kamarátstvo je príťažlivosť a túžba po tej druhej osobe. Nie každý ale funguje tak, že je pre neho rýchlo prejavený záujem inej osoby príťažlivý.
Ale teoreticky keby mam cas a niekoho odmietnem tak asi preto ze nemam zaujem.. preco by mal mat automaticky zaujem o teba ten o koho mas ty? Preco? A nemozes to tomu cloveku ani zazlievat...
dee: "si taká chladná a málo mi prejavuješ city.."
*ok, tak naty sa teda otvorila a začala naplno, smelo prejavovať city bez obáv*
*dee sa s ňou rozišiel...*
tento príbeh je smutnýýýý, napísal sám živoooot