Prečo naši hokejisti zo zámoria odmietajú reprezentovať Slovensko na MS?
Preco podla Vas nasi hokejisti zo zamoria odmietaju ist reprezentovat Slovensko na MS v Kanade? Mne to príde ako zo strachu, ze sa tam znemoznia a pokazia si tym svoju povest. Ved nie je mozne, aby skoro vsetci do jedneho dohrali jeden den NHL a na druhy
Ani ja by som nesiel. Nie je to ich povinnost. A pricinu nepozname. Mozno ich klub neche uvolnit alebo maju na to dovod. A aj tak mi to je jedno chlieb aj tak nebude lacnejsi ak vyhrame ...
Ale ni ked podaktori maju stanley cup, alebo su apson vo finale, tak MS je nic pre nich, to je ako charita. A este nevies ake je pozadie SZĽH, za filca dosli vsetci po dlhom case, lebo ho chvalili ako osobu aj ako trenera, ze konecne niekto normalny, pred filcom nikto nechodil lebo mali zle vstahy s trenerom. Neviem, ako Supler, mozno ani s nim sa moc nemaju radi.. a vravim vela hra aj pozadie SZĽH o ktorom mozno vedia svoje.
Stage - nieee to bol vymsech a ja nie som reprezentant. Len sa vymievam ..... keby vyhrali tak sa skoro nic nedeje. Len Slvoensko bude mat daky uspech to je vsetko. ... mna osobne hockey nezaujima takze asi tak ....
stavím sa že keby SZĽH im ponúkol plat vyšší než je ich plat v NHL, tak ich máme všetkých tam jak na koni.. ešte aj Bondra by sa radšej prezliekol z manažerskych handier do hokejových
Až traja(!!!) istí hráči z NHL v drese Slovenska na MS :
obrancovia Branislav Mezei (Florida Panthers), Andrej Sekera (Buffalo Sabres) a útočník Marcel Hossa (Phoenix Coyotes)
Pozvánku odmietli :
Stümpel, Handzuš, Bartečko, Meszároš, Demitra
Zranení :
Zedník, Svatoš, Nagy, Surový, Radivojevič, Sejna, Zálešák,
Otázni :
Gáborík, Šatan, Chára
Oproti tomu v zostave českého národného mužstva už je 12 hokejistov z NHL - obrancovia T. Kaberle, Kuba, Šmíd, Hejda, Z. Michálek, K. Rachůnek, útočníci Eliáš, Erat, Novotný, Vrbata, Hanzal, Kotalík, jedná sa s trinástym - Markom Židlickým.
Nechýba tu aj niečo iné ako peniaze? Čo národná hrdosť, pocta reprezentovať a trebars aj z vďaky k trenerom, ktorí ich vypiplali, k fanušikom, ktorí ich milujú a povzbudzujú. A účasť na MS určite aj tak nie je zadarmo.
Aj za MS sa dostávajú peniaze-ale je to jednoducho treťoradý turnaj ktorý zaujíma ľudí v nejakých 6 krajinách...nikdy by na ňom nemohli ukázať svoju silu...keby sme mali celú zostavu z nhl tak to vyzerá ako prvoligista v druhej lige...jo a to nehovorím o tom že si asi chcú oddýchnuť...
Stage - suuuuuuuuuuuuuuuper... preeeeeeeeesne to som chcel počut - H-R-D-O-S-Ť. Lenže Slováci maju zvysoka v py** národnu hrdost... nevedia ani poriadne zaspievat svoju hymnu, nehovoriac o národných dejinách ani ceknut neviedia.. tak isto maju v riti aj reprezentáciu Slovenska...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Až traja(!!!) istí hráči z NHL v drese Slovenska na MS :
obrancovia Branislav Mezei (Florida Panthers), Andrej Sekera (Buffalo Sabres) a útočník Marcel Hossa (Phoenix Coyotes)
Pozvánku odmietli :
Stümpel, Handzuš, Bartečko, Meszároš, Demitra
Zranení :
Zedník, Svatoš, Nagy, Surový, Radivojevič, Sejna, Zálešák,
Otázni :
Gáborík, Šatan, Chára
Oproti tomu v zostave českého národného mužstva už je 12 hokejistov z NHL - obrancovia T. Kaberle, Kuba, Šmíd, Hejda, Z. Michálek, K. Rachůnek, útočníci Eliáš, Erat, Novotný, Vrbata, Hanzal, Kotalík, jedná sa s trinástym - Markom Židlickým.
Nechýba tu aj niečo iné ako peniaze? Čo národná hrdosť, pocta reprezentovať a trebars aj z vďaky k trenerom, ktorí ich vypiplali, k fanušikom, ktorí ich milujú a povzbudzujú. A účasť na MS určite aj tak nie je zadarmo.