no...pretože po prvé- buď nepozná hranice normálnosti, po druhé-buď mu chýba kúsok inteligencie, po tretie-buď priťahuje veľa problémov, po štvrté- buď je veľmi trápny a chce byť stredobodom spoločnosti, po piate- buď je namyslený, povýšenecký alebo ro
Všetky body čo si spomenula platia aj pre dievčatá....+ existuje ešte aj pár bodov navyše napr. robí zo seba pojazdnú galériu...z toho vyplíva že chlapci sú dokonalejší ako dievčatá
Ano viem preco neexistuje dokonaly chalan ale pre teba. Lebo mas len 13 nevies co je dokonale a co nie. A okrem toho niekto nie je dokonaly vo vsetkom. Kazdy ma tie nejake chybycky ktore robia toho cloveka este dokonalejsim. Takze kazdy je dokonali clovek svojimi chybami podla mna. Ak je niekto hlupy a robi sa mudrim tak na to naleti len sprosty clvoek a komu lepsie ako dvom hlupakom ktory sami sebe budu dokonalimi?
...jj,pripajam sa: "nobody is perfect"...a si predstaf,ze jaka by to bolo nuda,kebyze sme dokonali jaj,thakze dalsia diskusia co od chwile zalozenia stratila zmysel
ako sa moze narodiť niekto dokonalý z nedokonalého? nemoze, priroda a jej Stvoritel sa o to postarali, aby bol viditelny rozdiel medzi Bohom a clovekom. Nejestvuje ani dokonalá zena, a predsa má kazdé pohlavie nieco, cím dokáze okúzliť to druhé.
Zlakol som sa co za dalsiu idiotsku diskusiu to bude, ked som si precital ten nazov, ale inak sa to este vcelku da zniest
Podla mna dokonaleho chalana nepoznas, pretoze ten by bol iste taky dokonaly, ze by svoju dokonalost nepotreboval davat najavo + by mu urcite patrilo to jedine dokonale dievca na svete, ktore asi tiez nie si ty nedokonale su mu pod uroven
Nedokonalosti nas robia ludmi...Ludmi s chybami, ktore sa snazime naustale zlepsovat. V tom je ich caro...
A mimochodom, nekategorizuj vsetkych do tych par skupin. Ja som sa nenasiel ani v jednej z nich. Moje nedokonalosti: Prilis velky snilek, romantik, neskutocne zodpovedny, beriem vsetko moc vazne Ale aj tak sa lubim
AD 36 Baba sa k dokonalisti priblizuje ? A k akej? Asi takej ze sa vie lepsie namalovat ako my
Ani jedno pohlavie sa nepriblizuje k dokonalosti. Vecsina (nie vsety) ale vecsina zenskych brzdi premavku, dneska rano to jednej skapalo na zelenu, a podotykam ze nastartovat sa jej podarilo az ked skocila oranzova takze asi tak
Ale jako teraz neponizujem ziadne pohlavie, len karkulka spametaj sa
ja si myslim pravy opak ...dokonaly chalan existuje a ja som ho koonecne nasla...ked si najdes niekoho koho milujes tak bude pre teba tiez dokonali a aj jeho chyby budes brat ako sucast dokonalosti
Cital som taky sci-fi pribeh. Vyspela civilizacia si z nejakeho dovodu musela zeny "vyrabat" (technicka stranka nie je pointou). Prichadza k nim navstevnik zo Zeme a sleduje tieto zeny, a vsima si, ze kazda ma nejake nedostatky, ci uz male zlozvyky v povahe alebo vady v krase. Pyta sa miestneho, ako je to mozne, ked civilizacia ich urovne si moze zeny-robotky vyrabat absolutne dokonale. A ten mu odpoveda, ze keby boli dokonale, nemali by ich preco milovat...
Myslim, ze pointa je dobra, aj ked je zahrabana v tazkom sci-fi
26. Mid. celkom suhlasim s tvojou teoriou az na poslednu vetu. ..."nedokonale su mu pod uroven." Ak by mu boli nedokonale pod uroven, tak uz by nebol dokonaly, pretoze by bol namysleny. Nenamyslenemu cloveku nieje nikto pod uroven
A moja teoria je ze, nikto nieje dokonaly. Ved ake by to bolo milovat dokonalu osobu?? Uplne jednoduche. Najdes si jedneho dokonaleho chalana a nemas problem s nim ostat cely zivot, pretoze je dokonaly....tak o com to je? To by nebola laska...Myslim ze laska je o tom ze mame toho druheho cloveka radi takeho aky je aj so vsetkymi jeho chybami a nedkonalostami.
A tiez si myslim, ze clovek by mal cely zivot hladat na sebe chyby a snazit sa ich odstanovat. (ale nemyslim chyby ako "jemine som tucna musim schudnut" ale chyby vo svojom spravani a pristupe k inym ludom) Tha tak
No ja som takeho pred nedavnom stretla a stale sa neprestavam cudovat kde nabral tolko dobrych vlastnosti ... treba hladat podla mna sa urcite niekde nachadza ani jas om si nemyslela ze by niekde bol dokonaly chalan no nestaci vam aspon spolovice dokonaly?? Mne ano a som spokojna a stastna ze takeho poznam ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
A k teme: ja som dokonaly (Ked som bol maly, bol som namysleny... Teraz som yz dokonaly )
Podla mna dokonaleho chalana nepoznas, pretoze ten by bol iste taky dokonaly, ze by svoju dokonalost nepotreboval davat najavo + by mu urcite patrilo to jedine dokonale dievca na svete, ktore asi tiez nie si ty nedokonale su mu pod uroven
Real boys arent perfect.
Ked vyrastie a otvoris ocka...
A poznáš dačo dokonalé?
ja používam slovo "ideálnosť"..na dokonalosť neverím...
A mimochodom, nekategorizuj vsetkych do tych par skupin. Ja som sa nenasiel ani v jednej z nich. Moje nedokonalosti: Prilis velky snilek, romantik, neskutocne zodpovedny, beriem vsetko moc vazne Ale aj tak sa lubim
Ani jedno pohlavie sa nepriblizuje k dokonalosti. Vecsina (nie vsety) ale vecsina zenskych brzdi premavku, dneska rano to jednej skapalo na zelenu, a podotykam ze nastartovat sa jej podarilo az ked skocila oranzova takze asi tak
Ale jako teraz neponizujem ziadne pohlavie, len karkulka spametaj sa
Myslim, ze pointa je dobra, aj ked je zahrabana v tazkom sci-fi
A tiez si myslim, ze clovek by mal cely zivot hladat na sebe chyby a snazit sa ich odstanovat. (ale nemyslim chyby ako "jemine som tucna musim schudnut" ale chyby vo svojom spravani a pristupe k inym ludom) Tha tak
-pootm by na svete nebolo vsetko dobre
-lebo nieco ta naucim =DD
-prva bola zena ...
-nie chlap
-a zena sa vyspala s opicou a vznikol CHLAP
-apreto nie je ziadny chlap dokonaly
-lebo to nie je chlap ale opica
-menej inteligentne zvieratko
-co uz ...
-berme ich ako zalubu =DD
Mr. dokonaly