preco nejde premenovat nick? lebo tento sa mi vobec nepaci co mam a chcel bi som uplne inii a novy mat. (hlavne koli vlastnej tvorbe-fotkam,pisaniu blogou,robenii videii...ktore bi som chcel tu robit, ale nie pod timto nikom)
@3 toto je diskusne forum!!!! nie ofic web, na vyplnovanie dotaznikou!!! a ani to nieje anketa,ani diskusia o gramatike. myslim ze je jedno ako to je napisane, kedze tu ide o obsah. tak ta poprosim vyjadruj sa k teme. ked niesi schopna vyjadrit sa k teme a diskutovat, tak nic nepis, lebo je to off topic a podalsie to poukazuje ze nevies nic inee, k teme, napisat. dakujem za pochopenie.
lebo chcem uz zacat normalne robit vlastnu tvorbu, fotky,videa,pisat blogi. a davat ich tu na bridz. nechcem uz pisat komenty v diskusiach. len robit vlastnu tvorbu na webku, na bridz.
@7 no nie, ale vies...citam diskusie a v niektorich hadkii, pomaly kazdi druhii tam nadava....tak...neviem ako daco slusne napisat v takich diskusiach. a kedze ja nenadavam, tak snazim sa slusne vysvetlovat veci. ale niekedy sa to tasko daa. preto chcem novy nick z ktoreho uz nebudem pisat vo forach, lebo zbitocne mi niektore komenty len pokazia naladu no chapes ma
hej, no ten status mi nevady len...ci mi bude rast aj ked nebudem chodit do forr, to neviem.
@Tomas musim vymisliet meno niku a...novy email ..... a hlavne, uz z neho nebudem chodit do diskusii lebo obcas suu tu diskusie co mi dokazu "zdvihnut" naladu
inac to video vlastna tvorba....hudbu tam mozem dat hociaku? myslim ci to nepodlieha autorskim pravam ked tam dam nejaku pesnicku.
No nechápem, ale to je jedno, možno to je tou večernou hodinou
Môžeš chodiť do for stale, len sa musíš naučiť trochu ovládať a nereagovať na všetko čo sa ti nepáči tak prudko (vlastne v poslednom čase, čo ťa čítam si sa už o dosť polepšil). A hlavne nebrať to tak vážne, ale zo srandy, je to len internet (aj keď dobre, nie vždy to ide).
A zároveň môžeš písať aj blogy, zapájať sa do súťaži, atď...
no ved v oposlednom case pisem slusne, a vsetko sa snazim vysvetlit, ked napisem koment v nejakej ankete. ale obcas niektorii rychlejsie odpisu a vulgarne, kim ja stacim vysvetlit ako som to myslel a slusne. ako....vela zacali poniektorii nadavat a urazat v diskusiach, a preto nemam chut to citat, lebo nejak ma to zvikne rozculit, aj ked sa to vobec netika mna. no mas pravdu, niekedy to berem az moc vazne . ale vzdi sa snazim slusne, a vysvetlovat.
hlavne vlastnu tvorbu chcem zacat robit. aj fotky, aj blogy, aj videa(z mobilom natocene )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Si založ nový a chodievaj sem pod ním, nie? Či ti ide o status?
Viac informácií o premenovaní nicku nájdeš tu:
» www.birdz.sk/nastavenia/prem...
- je to tam napísané: Ak chceš iný nick, tak si proste iný nick zaregistruj.
lebo chcem uz zacat normalne robit vlastnu tvorbu, fotky,videa,pisat blogi. a davat ich tu na bridz. nechcem uz pisat komenty v diskusiach. len robit vlastnu tvorbu na webku, na bridz.
hej, no ten status mi nevady len...ci mi bude rast aj ked nebudem chodit do forr, to neviem.
inac to video vlastna tvorba....hudbu tam mozem dat hociaku? myslim ci to nepodlieha autorskim pravam ked tam dam nejaku pesnicku.
Môžeš chodiť do for stale, len sa musíš naučiť trochu ovládať a nereagovať na všetko čo sa ti nepáči tak prudko (vlastne v poslednom čase, čo ťa čítam si sa už o dosť polepšil). A hlavne nebrať to tak vážne, ale zo srandy, je to len internet (aj keď dobre, nie vždy to ide).
A zároveň môžeš písať aj blogy, zapájať sa do súťaži, atď...
no ved v oposlednom case pisem slusne, a vsetko sa snazim vysvetlit, ked napisem koment v nejakej ankete. ale obcas niektorii rychlejsie odpisu a vulgarne, kim ja stacim vysvetlit ako som to myslel a slusne. ako....vela zacali poniektorii nadavat a urazat v diskusiach, a preto nemam chut to citat, lebo nejak ma to zvikne rozculit, aj ked sa to vobec netika mna. no mas pravdu, niekedy to berem az moc vazne . ale vzdi sa snazim slusne, a vysvetlovat.
hlavne vlastnu tvorbu chcem zacat robit. aj fotky, aj blogy, aj videa(z mobilom natocene )
Ved relacne databazy - tak kde je problem pri premenovani
ako chapem pri vymazavani je to take, ze co potom s vecami ktore tu dal, hlavne co sa fora tyka a komentov
ale premenovanie je dost jednoducha vec....