Ludia su vyberavy....
Keby si si dala fotku v podprsenke, tak Ti pisu vkuse, ver mi...
A je jedno, ci si baba alebo chalan... seci su taki...keby som bol nejaky super jeb.c, tak aj mne pisu stale...
ja si tiez myslim ze by mali pisat prvi...
inak ja tiez nepisem chalanom prva... ked chce tak mi napise... ako na icq a taak... myslim ze tuto zasadu som porusila asi iba raz..
ja mám opačný problém...prekáža mi ak ma istí ludia týmto spôsobom opakovane otravujú na niektorých portáloch, pričom nejavím záujem, ale čo už mám robiť keď sú tak tupí a nedomyslia si že majú dať pokoj...
Tak podľa toho, kde myslíš ! na fórach ti napíše chalan prvý nie ? ( už len preto, že je kopec uhylákov možno aj bez foto :d) ale SMS závisí od vzťahu dvoch ľudí ale ja píšem prvý ! možno to závisí aj od ľudí, či náhodou nežijú v inom svete
ja tiez nenapisem tsku niekkomu len tak..mozno raz...vacsinou ze dam koment zakecame sa alebo c @15 nahodou haluz pisat s nekym anglicky ja som si na icq pisal s jednou ruskou
@20 hej to je fakt ! pravidlá slušného správania/etiketa/bontón už nie vždy platí, ževraj podľa feministiek už nemáme slobodnú holku oslovovať slečna ale tiež pani, lebo to prezrádza jej osobný status
@0@Dushqa ja som napisal prvy @deraina ti moze potvrdit lebo som si vlastne ja pytal cislo od kamarata na nu a vseobecne vsetky info ( jeho ex ) ale to je nepodstatne ide aj o to ci chces byt ty dobijana alebo on a ak to chcete obaja je to tazke
ale prd, teda mne vzdy vsetci pisu... ci uz chalani alebo baby ja nepisem nikomu nikdy nezacinam diskusii... a co zoznamuj sa inde ako na nete, je to urcite lepsi sposob vyjst von ako sediet na nejakom pokeci a cakat kym ti niekto napise
@24 dvakrát nehovor ...o pár rokov to bude možno realita @26 dobré vedieť...keď budem nabudúce nejakej babe otvárať dvere, tak jej poviem: pani poďte prvá
ja ked nieco potrebujem tak napisem prva....
ked niekto nieco odo mna potrebuje, tak napise prvy...
ked mam touhu si pisat s clovekom, od ktoreho vlastne nic nepotrebujem... tak mu napisem, ale v takej miere aby som prilis neotravovala xDD
noa a ked nemam cas, tak sa mi stava ze nechtiac odkurim par ludi, ktori maju rovnaky zamer ako ja v bode c. 3
dievca, ktore nenapise ako prve, len kvoli tomu, lebo zo zasady nepise ako prva, u mna automaticky straca na bodoch. Ja nemam problem ozvat sa ako prvy, ale zase nebudem sa stale len ja snazit. Na vztah treba dvoch, cize obja by sa mali snazit rovnakym podielom a hlavne najdolezitejsia je vo vzthu uprimnost, takze dievcata a chlapci neklamte, lebo sa vam to neoplati.
nenapise prvy, nezavola prvy, neobjime prvy, neda pusu prvy... ach ale to uz tu riesim svoje osobne problemy. asi idem nejaku kamosku poprosit nech mi opat vynada, ze prehanam
najlepšie je, ak to je tak pol na pol.... raz chlapec napíše prvý... potom dievča... vtedy to je fajn.... blbé je keď sa prvý ozýva stále ten istý... keby som sa ja stále prvá ozývala môjmu chlapcovi, tak by som mala pocit, že mu na mne nezáleží, že na mňa vôbec nemyslí, že ma má v p*** ...takže tak...
..moment..je podstatné, či to myslíš ako chalani celkovo alebo nejaký nádejný budúci alebo nejaký namotávač čo ti po desiatich minútach nasľubuje hory- doly...
Chalani sa ozývajú keď niečo od baby chcú a keď sú bezhlavo zamilovaný a potrebujú čítať smsky alebo počuť hlas v telefóne...
moznoo by aj napisall. alee iba vtedy keby ze mu holkaa povie ze ano napis.. D nee vseci chalani su hamblivy.... pretoo musia baby pisat prve.. D oni nemaju odvahu..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Keby si si dala fotku v podprsenke, tak Ti pisu vkuse, ver mi...
A je jedno, ci si baba alebo chalan... seci su taki...keby som bol nejaky super jeb.c, tak aj mne pisu stale...
inak ja tiez nepisem chalanom prva... ked chce tak mi napise... ako na icq a taak... myslim ze tuto zasadu som porusila asi iba raz..
@15 nahodou haluz pisat s nekym anglicky ja som si na icq pisal s jednou ruskou
na tom nič nie je
@26 dobré vedieť...keď budem nabudúce nejakej babe otvárať dvere, tak jej poviem: pani poďte prvá
ked niekto nieco odo mna potrebuje, tak napise prvy...
ked mam touhu si pisat s clovekom, od ktoreho vlastne nic nepotrebujem... tak mu napisem, ale v takej miere aby som prilis neotravovala xDD
noa a ked nemam cas, tak sa mi stava ze nechtiac odkurim par ludi, ktori maju rovnaky zamer ako ja v bode c. 3
Chalani sa ozývajú keď niečo od baby chcú a keď sú bezhlavo zamilovaný a potrebujú čítať smsky alebo počuť hlas v telefóne...
Inak nemajú dôvod ozývať sa ako prvý..