Ja neveru neodpúšťam, proste nedokážem také niečo odpustiť, pokiaľ je človek neverný tak, že sa to nezistí nech sa páči, vtedy to toho druhého nebolí. aj keď to neuznávam je to tak lepšie.
A raz som niekde čítala, že iba 4% populácie je mongamných.... takže strašné číslo...
vecsina ludi je neverna.lebo ludi nebavi byt iba s jednym clovekom tak si najdu bokovky.nemusi to znamenat ze cloveka sktorym su nelubia, ale osobne podla mna clovek co miluje niekoho, nepotrebuje niekoho ineho ani na fyzicke zalezitosti
Myslim, ze to hlavne musi byt v cloveku...mozno chce zazit nejake dobrodruzstvo, mozno mu vo vztahu nieco chyba. Ja za seba mozem povedat, ze neverna nemam byt preco(aspon zatial, kto vie ako to bude po 20tich rokoch ) Jednoducho mam svojho chalana a ostatni ma absolutne nezaujimaju.
Myslim, ze aj po nevere sa daju vztahy "zlepit" aj ked to uz bude skripat.
je neverný ked spozná dakoho s kym mu je lepsie si myslim
a potom sa s tou prvou menej baví a upadá to proste..a ked je mu s tou druhou lepsie tak tu prvu podvedie.. sak co ma byt nestastný?..no tak tu prvu zraní ale ju to prejde ved si potom najde dakoho ineho po čase..a vztahy sa dat uz dokopy nedaju..no daju ale uz je to onicom..
ako zabranit nevere? Nijako je to o tom druhom a o tebe ci budes neverna. A preco sa to stava? Lebo tomu neverneme musi jebat a zrejme este nedozrel na noemalny vztah preto alebo mu daco vo vztahu nevyhovuje.
@8 ked uz niekto dokaze predychat aj ked mal jeho partner sex s niekym inym,tak to ani neveru poznat nemoze,co moze byt este horsie ako mat sex s cudzim?
Nikoho som este nepodviedla ani nemam v plane,ked nejsom s parnerom spokojna naco s nim budem aj nadalej a podvadzat ho s inym?! ja by som to riesila rozchodom a budem teda s tym,kto mi vyhovuje...
a myslim si, ze aj ludia, ktori su podvedeni, casom na to zabudnu, hoci to musi byt fakt bolestive.. ja neviem ale ja by som fakt neodpustila, na dosledky mal dany clovek mysliet skor...
A castokrat to ani nie je zas tak trestuhodne a da sa to odpustit, lebo keby bol ten druhy partner na jeho mieste, kto vie ci by sa tomu dokazal ubranit. Ak sa k tomu obaja partneri postavia konstruktivne ze dobre no viac sa to nestane, myslim ze sa to da prezit.
No, niektorí to majú doslova krvi, íným je ľúto sa rozísť, ale chcú začať iní vzťah a tak radšej pár týždňov alebo mesiacov počkajú a pomaly nato toho partnera pripravia.
Vieš niekto by neuniesol rozchod po štyroch rokoch a podobne vetou:"Našla som si niekoho koho naozaj milujem."
#17 nic v zlom, ale nemozem s tebou suhlasit, snazis sa tu byt priamy, a mas svoje nazory, ale v urcitych veciach sa mylis.
vsetko zalezi od situacie, a aj od povahy oboch partnerov, ak to nechcu riesit, tak sa rozidu, a ak chcu tak sa o tom porozpravaju, a mozno si to aj odpustia, mozno nie....
do toho nikoho z nas nic nieje...
jednoducho, ak sa to rozhodnu riesit, a odpustit, je to velmi zatazuhuce na psychiku, city, a vlastne to ovplyvnuje odteraz cely zivot tychto partnerov.
ODPUSTIT DOKAZE, ALE ZABUDNUT NIE.
isto si odvtedy podvedeny partner dava ovela vacsi pozor, ako predtym....
ale to sa skor tyka skor starsich partnerov( od nas birdzakov), ktori su spolu dlhsie, mozno maju deti, su zobrati....
No nevera je normálna vec... Pokiaľ všetko ide v poriadku a to že jednu milujem a druhú pícham... Problem je v tom že mne raz nevera zobrala vážny vsťah z fajn sexicou... ale mám ospravedlnenie ľúbil som tú s ktorou som podvádzal.... Teraz premýšľam nad tým že ake by to bolo keby som ľúbil práve tu sexicu a nepodviedol by som ju.... Asi by som sa s ňou ušukal od radosti a bol by som viac šťastný...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
A raz som niekde čítala, že iba 4% populácie je mongamných.... takže strašné číslo...
a o jednorázovke mlčať určite, lepšie nech druhý nevie, ako ho trápiť, ale fakt jednorázovka...
Myslim, ze aj po nevere sa daju vztahy "zlepit" aj ked to uz bude skripat.
A nevera skor ci neskor aj tak vyplava na povrch.
a potom sa s tou prvou menej baví a upadá to proste..a ked je mu s tou druhou lepsie tak tu prvu podvedie.. sak co ma byt nestastný?..no tak tu prvu zraní ale ju to prejde ved si potom najde dakoho ineho po čase..a vztahy sa dat uz dokopy nedaju..no daju ale uz je to onicom..
Nikoho som este nepodviedla ani nemam v plane,ked nejsom s parnerom spokojna naco s nim budem aj nadalej a podvadzat ho s inym?! ja by som to riesila rozchodom a budem teda s tym,kto mi vyhovuje...
fakt ja by som neveru asi nedokazala odpustit...
a myslim si, ze aj ludia, ktori su podvedeni, casom na to zabudnu, hoci to musi byt fakt bolestive.. ja neviem ale ja by som fakt neodpustila, na dosledky mal dany clovek mysliet skor...
Instinkt, pud - ked uvidia "potencionalny ciel na parenie", tazko myslou zabranis.
A castokrat to ani nie je zas tak trestuhodne a da sa to odpustit, lebo keby bol ten druhy partner na jeho mieste, kto vie ci by sa tomu dokazal ubranit. Ak sa k tomu obaja partneri postavia konstruktivne ze dobre no viac sa to nestane, myslim ze sa to da prezit.
Vieš niekto by neuniesol rozchod po štyroch rokoch a podobne vetou:"Našla som si niekoho koho naozaj milujem."
vsetko zalezi od situacie, a aj od povahy oboch partnerov, ak to nechcu riesit, tak sa rozidu, a ak chcu tak sa o tom porozpravaju, a mozno si to aj odpustia, mozno nie....
do toho nikoho z nas nic nieje...
jednoducho, ak sa to rozhodnu riesit, a odpustit, je to velmi zatazuhuce na psychiku, city, a vlastne to ovplyvnuje odteraz cely zivot tychto partnerov.
ODPUSTIT DOKAZE, ALE ZABUDNUT NIE.
isto si odvtedy podvedeny partner dava ovela vacsi pozor, ako predtym....
ale to sa skor tyka skor starsich partnerov( od nas birdzakov), ktori su spolu dlhsie, mozno maju deti, su zobrati....