Prečo niektorí ľudia skáču ako opice a nechodia ako iný ? Parkour...
Ak ste si túto otázku položili a možno na ňu i zodpovedali, tak ste na správnom mieste. Na slovensku vznikla nová web stránka, ktorá sa zaoberá práve parkourom a freerunningom Ide o saltá, akrobaciu, rôzne preskoky cez múry ap. Na slovensku je tento šp
Ja len stále čakám kedy sa parkour presunie do lesa. Bežať dole kopcom cez korene a kmene stromov môžem ti povedať že to je iný adrenalín vo veľkej rýchlosti tam sa ukáže aké máš reflexy vnímanie okolia a reakcie v rýchlosti meniť smer
@onetouch : Z Nitry, máme tu i akadémie (my video:
@ps102 To mi je ľúto. Venujem sa tomuto športu už od jeho začiatkov na slovensku, čiže rok 2005 a takýto prípad mi nie je známy a to som bol v strede diania a rozvoja, takže neviem. Viem, že sa niečo stalo v Nových Zámkoch, ale to už nebolo o parkoure a freerunningu, ale hazard vo výškach...
@michael760 I u nás na slovensku sa točí v lesoch, len treba sledovať videá. Samozrejme je to super, len nájsť to vhodné miesto (les) je niekedy problém...
@woolf 1. nie, projekt na TV Dajto som si nevšimol
2. odporúčam zriadiť si doménu prvého radu (www.freerun.niečo), nie ten dlhý zlepenec (ak chceš, do správy ti môžem napísať ako mať takú doménu aj hosting zadarmo)
@cobra Doména prvého rádu sa bude kupovať až po rozbehnutí tohto projektu, všetko sa bude odvíjať od návštevnosti tohto portálu. Samozrejme som si toho vedomý. Iné stránky máme registrované klasicky. Napríklad:
www.t-sx.com
www.skills.sk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
úúf
@ps102 To mi je ľúto. Venujem sa tomuto športu už od jeho začiatkov na slovensku, čiže rok 2005 a takýto prípad mi nie je známy a to som bol v strede diania a rozvoja, takže neviem. Viem, že sa niečo stalo v Nových Zámkoch, ale to už nebolo o parkoure a freerunningu, ale hazard vo výškach...
@michael760 I u nás na slovensku sa točí v lesoch, len treba sledovať videá. Samozrejme je to super, len nájsť to vhodné miesto (les) je niekedy problém...
2. odporúčam zriadiť si doménu prvého radu (www.freerun.niečo), nie ten dlhý zlepenec (ak chceš, do správy ti môžem napísať ako mať takú doménu aj hosting zadarmo)
www.t-sx.com
www.skills.sk
@h8u Ďakujem