nie som z tých, čo chodia celí v čiernom alebo niečo čierne musia mať. mám čierne tričko, ak sa mi chce alebo nohavice alebo oboje. ako sa mi chce. neprikladám tomu význam.
Akože ja mám vždy z toho totálne nervy keď ma niekto súdi podľa toho že nosím čierne handry! Aj toto že"lebo mám rád/rada takú hudbu /metal,rock.../" ja sa neobliekam do čierneho preto že počúvam Rock atd... Proste mne sa čierna páči nič iné v tom neni. A kto kedy napísal že "Rocker" musí nosiť čierne veci??? somarina... celá táto skurvená doba je na hovno.....
pýtam sa preto, lebo mnoho ľudí je škatulkovaných za to, že nosia čiernu... ľudia ich pokladajú pri najlepšom za čudných pri najhoršom za satanistov.... ja nosím čiernu rada a rovnako som bola istého času škatulkovaná za "temnú"...
proste a krátko nemám rada keď niekoho ľudia škatulkujú podľa toho ako sa oblieka, ako vyzerá, akú hudbu počúva...
Ani jedna z tých blbostí. Proste sa v tom cítim dobre a je mi nepríjemne vo farebných/svetlých veciach. A navyše tu nemáš možnosť, ak ju niekto nenosí. Proste blbosť.
otázka znie prečo nosíte čiernu a nie prečo nenosíte čiernu... okrem toho paranoidné narážky na zaraďovanie do skupín v tejto otázke neuznávam... pýtať sa prečo je na míle vzdialené od ukazovania na niekoho v zmysle ty nosíš to tak patríš tam...
@Goth111 hmm myslím, že každý vidí vo veciach kúsok seba samého a možno aj keď si to ľudia neuvedomujú niekedy prikladajú svoje názory iným ľuďom.... ty zaraďuješ ľudí do skupín podľa toho čo majú oblečené ? ja nie... ale ak som tými možnosťami niekoho urazila, alebo ak si niekto myslel, že tým chcem niekoho škatulkovať tak ma to mrzí a verejne sa ospravedlňujem - táto otázka nemala nič také znamenať a ani neznamená...
inak vcelku netuším do akej skupiny by som mala zaraďovať ľudí čo si myslia že čierna zoštíhľuje /keďže to je fakt/ napríklad... skupina optických vedcov ?
@Arcoiris ak si si prečítala môj koment číslo @6 tak nemôžeš tvrdiť že ja niekoho škatuľkujem! veď práve naopak! ale proste to mi vadí že akonáhle sa povie slovo čierna farba, čierne oblečenie príde veľa ľudom na um metal,rock...
nechodim celá v čiernom, ale vždy mám čierne nohavice a topánky, inak som docela farebna alebo ked mam čierne tričko tak zase nemam čierne nohavice s čiernou sa všetko tak pekne kombinuje a vyzera to dobre
@Goth111 a si myslíš že ja škatulkujem ? ja sa len pýtam... a pýtam sa práve preto, že väčšinu ľudí hneď napadne metal... nevravím, že je to zlé... ja mám metal rada...
a chcela som vedieť, prečo ľudia nosia čiernu farbu... a ako vidíš aj vo výsledkoch ankety, tak väčšinou preto, že sa dá kombinovať so všetkým... takže možno si niektorí ľudia aj vďaka tejto ankete uvedomia, že nielen metláci nosia čiernu...
@Ooooo aspoň niekoho táto anketa pobavila aj napriek tomu, že pár ľudí by ma tu najradšej ukameňovalo =D alebo si chceš hodiť aj ty ? =O
@Goth111 metlák, rocker to je ešte pekne povedané... ja neznášam keď na mňa niekto zakričí že "hej temná" a potom mu sánka padne až niekde k zemskému jadru keď ma zbadá v krikľavo žltej... =D
@Ooooo hovor niečo o úrazoch dievčaťu, ktoré si nalomilo zápästie, ktoré sa jej zle zrástlo a tak jej ho museli lámať nanovo aby sa zrástlo dobre =D
ˇCˇierna je úplne, že najkrajšia farbIčka a nemám rád, kedˇ niekto zaradˇuje ľudí podľa toho ako sú oblečený. Aj kedˇ mnohí tvrdia, že to je negatívna farba, nieje to tak. Stále nosím čiernu, ale sem tam aj iné farbičky. Samo, že v kombinácií s čiernou. A čierne košele sú úplne že najsamfasa. BECAUSE BLACK IS BEAUTIFULL AND SCHRANZ4EVER.
Cierna je univerzalna nikto v nej nevyzera zle.... a ja nie som prave ten typ ktory by sa 2 hodiny obracal v prezliekacej kabine aby zistil co mu "" sekne"" takze preto nosim ciernu no povedzme ze je to moj styl
a jedny rifle mám čierne, lebo to boli vtedy asi jediné nohavice v obchode, ktoré neboli príliš široké, nemali na sebe tie umelo vytvorené diery a vyšúchané miesta a neboli z nejakého hnusného materiálu.
pacia sa mi vsetky farby ale na mne iba cierna... a este karovana ak je to farba jo a akorat cervene trenky do tej farebnosti... uz aj v skole ma vy*ebavali ze furt som cely v cernom...
ciernu nosim skor malokedy(teda ak sa nerata,ze mam cierne tenisky a tie nosim furt ),a to nechodim cela v ciernom.cierna fakt zostihluje vacsinou a mam blond vlasy tak ked si dam cierne tricko vyzera to pekne
tak hlavne pre to že čierna a biela sú neutrálne a elegantne pôsobiace farby, a dajú sa kombinovať v akomkoľvek pomere a množstve (aspoň mne sa to páči), a potom tu je ešte môj syndróm klavirizmu (to myslím hovorí za všetko)
jednoducho preto lebo sa mi paci tak ako sa niekomu paci ruzova dajme tomu to je vazne perfektna otazka este dajte ze preco sa vam paci modra zelena cervena ruzova zlta...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
88 komentov
Podobnú otázku by som mohol položiť na všetky farby.
proste a krátko nemám rada keď niekoho ľudia škatulkujú podľa toho ako sa oblieka, ako vyzerá, akú hudbu počúva...
tak preto sa pýtam
(a btw. niektoré veci by vyzneli v inej farbe dosť debilne
Jééé vidím chalana čo má šiltovku! Nie je to náhodou vymletý hoper? Pome ho my čierny ľudia otĺcť o najbližší kus betónu...
Fakt primitívne....
Proste tá farba patrí k jednej z dvoch mojich obľúbených, tak nevidím dôvod prečo by som ju nosiť nemala či dokonca nemohla =P
@Arcoiris "paranoidné narážky na zaraďovanie do skupín" si spôsobila už len tými možnosťami
a chcela som vedieť, prečo ľudia nosia čiernu farbu... a ako vidíš aj vo výsledkoch ankety, tak väčšinou preto, že sa dá kombinovať so všetkým... takže možno si niektorí ľudia aj vďaka tejto ankete uvedomia, že nielen metláci nosia čiernu...
@Ooooo aspoň niekoho táto anketa pobavila aj napriek tomu, že pár ľudí by ma tu najradšej ukameňovalo =D alebo si chceš hodiť aj ty ? =O
@Ooooo hovor niečo o úrazoch dievčaťu, ktoré si nalomilo zápästie, ktoré sa jej zle zrástlo a tak jej ho museli lámať nanovo aby sa zrástlo dobre =D
akurát že mi akosi nejde hlasovať.
Sakra, len preto, že chodím v čiernom, mám dlhšie vlasy a hrám v kapele na gitaru musím byť metlák? (no dobre, istá podobnosť tam je... slight_smile:
podobne, akurát že hrám a bicie
-dá sa kombinovať so všetkými farbami
-lebo mám rád/rada takú hudbu /metal,rock.../