Ja sa pohybujem v alkopartii, kde je chlast sucastou kazdodenneho zivota ale tvrde az na vynimku narodenin vobec nepijem lebo:
1. Vobec mi nechuti, ci uz s brzdou, alebo bez.
2. Rychlo sa z toho najebem.
3. Po najebani z tvrdeho sa nedokazem kontrolovat a spravam sa ako dement a mam sklony k impulzivite a obcas aj k nasiliu.
Som pivar, ked sa chlasta, tak s ostatnymi drzim tempo s pivom, ktoreho vypijem obrovske mnozstva a viem ho bez problemov exnut, cize vsetci moje odmietanie tvrdeho akceptuju.
@wistingher inak, k tvojej otazke, brzda sa tomu nehovori zo srandy, je to jednoduchsi ekvivalent zajedania. Okrem toho, ze to zjednodusuje samotnu konzumaciu, spomaluje to aj vstrebavanie alkoholu.
za mlada preto, že som nemala na kvalitný alkohol a chcela som byť za každú cenu pri každej príležitosti mimo.
teraz si kupujem tvrdé veľmi zriedka a pijem ho tak maxilámle s vodou
jáááj, tiež si hovorím prečo vlastne pijem alkohol
a odpoveď je jasná, ide o účinky, nie o chuť
alkohol nie je jediná vec, ktorú si ľudia dávajú aj keď je nechutná
s takou logikou sa možeš pýtať, prečo ľudia chodia do práce, keď neradi pracujú alebo prečo ľudia sedia 10 hodín v dopravnom prostriedku aj keď je to nuda a bolí z toho chrbát
lebo je to síce nepríjemné ale chcú to, čo vďaka tomu možu získať, či už peniaze na životné potreby, nachádzanie sa na mieste kde chceli byť alebo požadovaný stav mysle a tela
samozrejme, može sa ukázať, že konkrétna práca ľuďom sposobila zdravotné problémy a nedostali za ňu ferovu vyplatu, alebo že miesto, kde človek chcel byť je vlastne dosť nanič, alebo že v opitom stave mysle človek nie je o nič šťastnejší a ešte mu je aj zle, ale to nastane až potom, ako človek danú nepríjemnosť absolvoval.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
a ja nezapijam, nemam co lebo alkohol nepijem
1. Vobec mi nechuti, ci uz s brzdou, alebo bez.
2. Rychlo sa z toho najebem.
3. Po najebani z tvrdeho sa nedokazem kontrolovat a spravam sa ako dement a mam sklony k impulzivite a obcas aj k nasiliu.
Som pivar, ked sa chlasta, tak s ostatnymi drzim tempo s pivom, ktoreho vypijem obrovske mnozstva a viem ho bez problemov exnut, cize vsetci moje odmietanie tvrdeho akceptuju.
teraz si kupujem tvrdé veľmi zriedka a pijem ho tak maxilámle s vodou
ja len by som ti chcel poradiť, že: robíš tú chybu že sa wistingherovi snažíš úprimne vysvetliť niečo čo dáva zmysel.
to je chyba. strata času a energie.
a odpoveď je jasná, ide o účinky, nie o chuť
alkohol nie je jediná vec, ktorú si ľudia dávajú aj keď je nechutná
s takou logikou sa možeš pýtať, prečo ľudia chodia do práce, keď neradi pracujú alebo prečo ľudia sedia 10 hodín v dopravnom prostriedku aj keď je to nuda a bolí z toho chrbát
lebo je to síce nepríjemné ale chcú to, čo vďaka tomu možu získať, či už peniaze na životné potreby, nachádzanie sa na mieste kde chceli byť alebo požadovaný stav mysle a tela