Preco pisete blogy co pre vas znamenaju aky mate na ne nazor?
ahojte
cely tento web so vsetkym co obsahuje ma tak ocaril ze ako temu SOČky som si vybrala prave blogy
a tak by som sa rada takto naraz vsetkych spytala: preco pisete blogy co pre vas znamenaju aky mate na ne nazor?
no ja osobne ich pisem preto,lebo pre mna znamenaju akusi formu odreagovania sa,tiez preto,lebo castokrat sa nemam komu vykecat tak sa aspon vypisem...A tak
co ja viem ked mam chut nieco napisat a kopne ma muza tak napisem. no uz davno som nic nenapisal a neviem ci aj nieco napisem. Ale urcite daco skrabnem dakedy. Ale pridruzil by som sa k nazoru @1 k holyknightovi (sakra tak tazko sa mi psie tvoj nick)
a nehnevaj sa, ale teraz si v tvojej diskusii vyskúšam jednu novú feature... že keď v príspevku spomenieš užívateľa v tvare @midnight , tak mu to zobrazí v bočnom paneli že bol spomenutý u niekoho v príspevku...
znamena to pre mna to, ze poviem nieco co chcem a ludia si to precitaju lebo chcu nie preto, ze ich nutim. A je to viac ako, ked nieco poviem takto to ostane zachovane.
Niekedy sa potrebujem "verejne vyrozprávať" niekedy ma proste chytí múza, niečo napíšem a potom viac-menej očakávam ohodnotenie širšej verejnosti...
A v podstate každý pre mňa niečo znamená - buď si môžem potom spätne pozrieť svoje názory a myšlienky (už sa mi stalo že mi v podstate pomohol môj vlastný blog keď som ho čítala asi rok po napísaní), prípadne ho mám ako taký denníček - môžem si pozrieť čo sa vtedy dialo v mojom živote... Alebo má pre mňa umeleckú hodnotu a keď si potom pozerám pozitívne reakcie, nemôžem mať zlú náladu
možem tam vyjadrovať svoje názory, pocity... dosť mi pomáha ked sa niekedy možem vypísať, prípadne opísať nejakú udalosť ktorá sa mi stala a na ktorú si potom možem prostrednictvom blogu spomenúť. Je to vlastne niečo ako fotogafia, proste momentka nejakej udalosti a pocitov, to sa mi na tom páči.
Tiež je dobré ze sa prostrednictvom blogov mozem podeliť s ludmi o svoju tvorbu, a tiež čítať myšlienky a pocity iných ludí.
hladam prostrednictvom svojich textov spriaznene duse, milych ludi, co dokazu pochopit a prezivaju alebo prezili nieco podobne... no ono prvoplanovo pisem len tak, pre seba, ked nemam iste veci komu povedat hlavne, aj tak ma sotva niekto cita, asi tak...
noo tak v prvom rade je to celkom zaujímavá cesta k spoznávaniu nových ľudí, resp. ľudí, ktorých poznám ale obohatím sa týmto pádom o ich názory, podnety a pod.
a samozrejme platí to aj opačne, že pomocou mojich vlastných blogov ma môžu do istej miery spoznať aj ostatní ľudia...
no ale tak význam ako taký je myslím, že v tom, že sa proste vyrozprávam, resp. vypíšem zo svojich pocitov, názorov a pod. alebo tam môžem uverejniť aj svoje básne, či texty a pod. záleží to od toho o aký typ blogu ide
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ak téme, hlavne preto, aby som si to mohla neskôr prečítať, čo som prežívala a tak a pomáha mi to aj trochu si utriediť myšlienky.
Znamenajú pre mňa (väčšinou) fotku/nahrávku môjho momentálneho rozpoloženia, myšlienkových pochodov, pocitov, atď atď, blablabla.
A baví ma písať ich.
a nehnevaj sa, ale teraz si v tvojej diskusii vyskúšam jednu novú feature... že keď v príspevku spomenieš užívateľa v tvare @midnight , tak mu to zobrazí v bočnom paneli že bol spomenutý u niekoho v príspevku...
nevadiii
ja pisem blog, ked mam chut, alebo ked potrebujem cosi dat zo seba von-ci uz je to pozitivne alebo negativne...
A v podstate každý pre mňa niečo znamená - buď si môžem potom spätne pozrieť svoje názory a myšlienky (už sa mi stalo že mi v podstate pomohol môj vlastný blog keď som ho čítala asi rok po napísaní), prípadne ho mám ako taký denníček - môžem si pozrieť čo sa vtedy dialo v mojom živote... Alebo má pre mňa umeleckú hodnotu a keď si potom pozerám pozitívne reakcie, nemôžem mať zlú náladu
Tiež je dobré ze sa prostrednictvom blogov mozem podeliť s ludmi o svoju tvorbu, a tiež čítať myšlienky a pocity iných ludí.
a samozrejme platí to aj opačne, že pomocou mojich vlastných blogov ma môžu do istej miery spoznať aj ostatní ľudia...
no ale tak význam ako taký je myslím, že v tom, že sa proste vyrozprávam, resp. vypíšem zo svojich pocitov, názorov a pod. alebo tam môžem uverejniť aj svoje básne, či texty a pod. záleží to od toho o aký typ blogu ide