Už dlho (cca 3-4 roky) pravidelne prispievam do barsakých diskusií, bojujem tam za svoj názor, snažím sa ho obhájiť a to najmä z oblasti politiky a ekonomiky. Neverili by ste ale boj so Smer-ákmi je dosť vyčerpávajúci a zaberie veľa času. Pred nedávnom
takisto som sa zaoberal tymyto myslienkami vela krat a ja v tom nevidim ziadny zmysel
ale dovod preco prispejem je velmi jednoduchy lebo proste v tu dobu prispiet chcem
a moje chcenie vyplyva najme z tychto dovodov
niekedy ma zaujima aku to vyvola reakciu,
ocakavanie ze spoznam niekoho zaujimaveho,
chcem sa zabavit na to com napisem a na reakciach druhich nech uz je reakcia na mna akakolvek aj negativna
niekedy ma bavi presviedcat druhich o pravdivosti mojho nazoru aj ked viem ze to nema ziadny zmysel, ale v poslednej dobe ma to viacej prestava bavit a prispievam uz vseobecne velmi malo
HH Wewo dobre som sa zasmial ale skor na tom ze si tam napisal par pomylenych blbosti ale neva
Topic:
prispievam preto ked chcem niekomu pomoct, ked chcem niekoho opravit ked viem ze nema pravdu, alebo ked mam proste naladu napisat proste 'ROFL' pod nejaky comment
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
HARDWARE ERROR! TO RESTART SYSTEM PRESS F13.
ale dovod preco prispejem je velmi jednoduchy lebo proste v tu dobu prispiet chcem
a moje chcenie vyplyva najme z tychto dovodov
niekedy ma zaujima aku to vyvola reakciu,
ocakavanie ze spoznam niekoho zaujimaveho,
chcem sa zabavit na to com napisem a na reakciach druhich nech uz je reakcia na mna akakolvek aj negativna
niekedy ma bavi presviedcat druhich o pravdivosti mojho nazoru aj ked viem ze to nema ziadny zmysel, ale v poslednej dobe ma to viacej prestava bavit a prispievam uz vseobecne velmi malo
Topic:
prispievam preto ked chcem niekomu pomoct, ked chcem niekoho opravit ked viem ze nema pravdu, alebo ked mam proste naladu napisat proste 'ROFL' pod nejaky comment
pre Azel: lenze aj keby obhajis pravdu co tym zmenis? ved tych ludi vobec nepoznas.. hmmm...
pre Wewo: neboj, ja mam asi 5 vlasov na hlave a stale zijem... teda zatial!
Keby som len citala a spracovavala a nekomentovala mala by som hlavu ako melon... a to ja nechcu