Jééééj, ja veľmi rada ležím na chrbte na vodičke a nechávam sa len tak unášať, ideálne niekde vonku, kde môžem popritom sledovať mraky alebo byť oslepená slncom..!
@shelia ale úplne najradšej rozmýšlam pri plávaní, keď plávam napr. 50 tku v bazéne, som vlastne sám so svojimi myšlienkami a uvažujem a vymýšľam.. čím viac budem chodiť do plávarne, tým rýchlejšie budú na birdzi novinky
@tomas uplne Ti v tomto rozumiem, ak si neviem usporiadat myslienky, plavanie pomaha a aj napady tam obcas dostanem...takze sup sup, chod najcastejsie na plavaren ako sa len da, nech je birdz stale lepsi
@shelia problém je že som teraz v Bratislave, a fakt nechápem logiku:
všetky plavárne sú zavreté, lebo je leto. Je to normálne??? V Prievidzi je počas leta plaváreň otvorená s predĺženými otváracími hodinami od 8:00 do 20:00 sedem dní v týždni, lebo je leto - tak ľudia viac chodia plávať. To je normálne. V Bratislave naopak, kvôli prázdninám zavrú všetky plavárne, no je toto normálne?
všetky kúpaliská sú otvorené iba 8 hodín (asi preto aby tam stačil jeden zamestnanec na jednu 8 hodinovú smenu)... lenže ja nechcem ísť o 11:00 alebo o 15:00 v najväčšom teple na kúpalisko.
Ja sa chcem ísť kúpať o siedmej-ôsmej ráno a potom byť celý deň svieži a pracovať, alebo proste večer keď už nie je tak teplo o 19:00-21:00... som taký divný? alebo proste toto mesto je proti prírode?
@tomas urcite to nie je v poriadku. My mame v Ke jednu krytu plavaren, ktora je otvorena od 06 00 - 20 00 cez tyzden, cez vikend od 10 00 - 20 00. takze v pohode mozem ist plavat aj rano ked chcem, vtedy je aj menej ludi. Su tu aj kupaliska, no tie nemam rada, vela ludi, vela deti, plavat sa poriadne neda. Nerozumiem fakt preco je to v Blave tak divne zariadene, je to uplne proti logike
@shelia ale chápeš, že by vám tu jednu plaváreň cez leto zatvorili?
ja tiež radšej do plavárne, lebo tam sa dá plávať, tam človek príde na hodinu plávať, na kúpalisku sú rodinky aj celý deň a len sa hromadia a hromadia, preto na kúpaliská nechodím
@tomas chapem, ze by to bola uplna hlupost a bola aj ta plavaren zatvorena jeden cas, ked ju upravovali ci preco vlastne ani neviem, a to bolo krute, bolo to sice v zimnom obdobi no aj tak...ale tak vsetko je vlastne o peniazoch, v Blave asi nemaju dost penazi na udrzbu plavarne, co je vlastne dost smutne, kedze je to hlavne mesto Slovenska
plavam lebo ako byvala plavkyna mam k tomuto sprotu silny citovy vztah. lepsie povedane PLAVALA BY SOM kebyze nam vo aprili nezavreli stiavnicky co je jedina plavaren v BB /vraj zakryli jeden bazen na kupalisku ale na kupalisko pojdem len po silnej davke nejakeho oblbovaku ja na plaz z principu nechodim/. a ist niekam inam /do zvolena/ nema cenu lebo zvolenska plavaren je otvorena nejako ze hodinu-dve lebo v nej trenuju 2 kluby . takze tak
Asi som proste vodný živel Plávať som sa naučil skôr než chodiť a pokiaľ je pekne a je možnosť ísť na jazero vždy tam rád idem, zaplávam zopár krát tam a naspäť až pokiaľ necítim únavu.... mňa to proste ukľudňuje, vyčistím si hlavu a pekne plávam....
ja už týždeň rozmýšlam, že začnem pravidelne plávať, ale ešte stále som nebola ..ale mám strach z toho, že dostanem kŕč v hlbokej vode, pretože v hlbokej sa vobec neviem udržat, preplávat preplávam, ale udrzat sa na mieste, to nie a bojím sa aj preto, ze len pred rokom som sa naučila plávať
@tomas nuž u nás je žiaľ veľa vecí čo nefunguje ako by malo... Ale aspoň teraz v lete sa dá chodiť k rôznym jazerám, tak pokiaľ to vyhovuje možeš kľudne aj tam zájsť. Ja v poslednej dobe chodím na báger vkuse (vo Vajnoroch), je tam super voda, žiadne vstupné ani obmedzenia a dokonca sa tam ani nekradne ako napríklad na zlatých
plavanie je skvele, vzdy sa tesim na leto lebo mozem ist plavat niekam na priehradu do prirody, milujem plavanie, ale na plavarni, alebo kupalisku ma to nebavi lebo je tam vela ludi a clovek je jak v akvarku, nieje nad to ist niekam na priehradu a v pohodicke si zaplavat aj nejakych 5 kilakov :o)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
@3 ak vynechám bajk tak presne to isté
všetky plavárne sú zavreté, lebo je leto. Je to normálne??? V Prievidzi je počas leta plaváreň otvorená s predĺženými otváracími hodinami od 8:00 do 20:00 sedem dní v týždni, lebo je leto - tak ľudia viac chodia plávať. To je normálne. V Bratislave naopak, kvôli prázdninám zavrú všetky plavárne, no je toto normálne?
všetky kúpaliská sú otvorené iba 8 hodín (asi preto aby tam stačil jeden zamestnanec na jednu 8 hodinovú smenu)... lenže ja nechcem ísť o 11:00 alebo o 15:00 v najväčšom teple na kúpalisko.
Ja sa chcem ísť kúpať o siedmej-ôsmej ráno a potom byť celý deň svieži a pracovať, alebo proste večer keď už nie je tak teplo o 19:00-21:00... som taký divný? alebo proste toto mesto je proti prírode?
Plavarne, bazeny a zablatene jazera nie su nic pre mna. Este aj ked je to more studene, tak to niekedy aspon prijemne osviezi
ja tiež radšej do plavárne, lebo tam sa dá plávať, tam človek príde na hodinu plávať, na kúpalisku sú rodinky aj celý deň a len sa hromadia a hromadia, preto na kúpaliská nechodím
Vlani som chodila na kúpaliská, ale tam sa dá plávať tak maximálne trištvrte hodinu od otvorenia, potom je v bazénoch kopa ľudí.
Vlani som chodila, ale tento rok zvýšili vstupné a nedám 4 e za vstupné a plus 2€ za cestu, teda dokopy 6 € aby som mohla plávať polhodinu :/
A s plavárňou som na tom podobne ako @21.
viem, nie je to plaváreň, ale je to o dosť lepšie ako kúpaliská, čo sa týka miesta na plávanie