Napíš, čo sa ti na ňom páči. Považuješ sa za človeka, ktorý má hudobný sluch? Počúvaš aj iné hudobné žánre okrem rapu? Napíš aké. Čo ťa na slovenskom rape viac baví - hudba alebo texty? Privítal by si rapera, ktorý by rapoval spisovne / nie Bratislavsky?
Dokážem počúvať všetko od Beethovena až po napr Manowar... Zo sk/cz repu počúvam len pár ľudí, zbytok považujem za odpad. Hlavne tých 20 ročných čo repujú pičoviny ako rakety jak pizza.
ja len kvôli textu, ak ma osloví - napr. istý čas pred 6-7 rokmi conscious rap ma oslovil a ten počúvam stále, novšie ani veľmi nie, inak som viac na rock a indie
Ako už moc hudbu nepočúvam ale keď som bol mladší tak som si SK rap vypočul celkom rád. Ako dosť často býva rap trápne tupý ale určite to nieje všetko odpad.
Ja by som celkom privítala, keby speváci čo nevedia rapovať a robia to, aby s tým prestali ale asi skôr narážam na speváčky (Sima, Aless...) - neviem jako, skúšala som si tie ich veci púšťať, ale to sa ani za boha nedá počúvať, keby som Van Gogh, tak si odrežem aj druhé ucho.
Všade sa dá nájsť niečo dobré. Ide o to, či sa snažíš za každú cenu niečo odpísať, alebo naopak máš rád hudbu a snažíš sa ju pochopiť vo všetkých žánroch a všetkých súvislostiach, a nájsť niečo, s čím sa vieš stotožniť.
Rap celkovo vôbec nepočúvam. Nielen ten slovenský. Znesiem ho jedine tak v hudbe akú hrali Linkin Park. Tam sa to aj celkom hodí a znie to fajn. Ale rap je aj tak zlá poézia vykonaná ľuďmi, ktorí nevedia spievať. To je skutočná definícia rapu
@Darksider96 a presne preto ma odjebala dodatocna otazka "Považuješ sa za človeka, ktorý má hudobný sluch?" na co presne treba hudobny sluch pri basnickaroch? a za dalsie odkedy nespisovne = bratislavsky?
Počúvam sk/cz rap viac než 10 rokov, som s ním spokojná. Mne sa páči, je to môj štýl, ktorý ma sprevádza všetkými životnými etapami a pocitmi a vždy ho počúvať budem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Napriklad:
A paci sa mi vela inych zanrov: techno, hardstyle, trap, disco, rock (par pesniciek), pop music atd...
Tých pár pesničiek čo sa ti páči - páčia sa ti hlavne kvôli textu?