nepochopim, co tolko ludi vidi na tom hip-hope.. sproste texty, hudba tuc tuc.. nic mi to nehovori.. a najviac ma dorazil spoluziak.. velky metalista ci co to bol a zrazu presiel na hip-hop.. a povedal mi ze to preto, lebo hip-hopove texty su umenie..
rock je o niecom uplne inom a prave preto.. a este plus pop-punk.. Good Charlotte is da best
Keď ma niečo zaujme tak je to jedno či je to jazz, funk, rock, dychovka, reggae alebo podobne.. Jednoducho to musí byť na úrovni a musí to mať pekné tóny a text....
Rock a metal sú perfektné štýly...proste mám rád to, že tá hudba je tvrdá, a keď je proste drzá, kontroverzná, alebo až strašidelná plná tém o smrti, je to fakt zaujímavé. takisto ma oslovil okrem iného aj symfonický metal, je to perfektné, ako super sa dá spojiť opera - ktorú doteraz väčšina mladých nenávidela - s metalom
ináč mám rád aj slaďáky, aj rockové aj popové, je to nádhera. hlavne v stave zaľúbenosti
hmmm..hop vobec nepocuvam, to mam husiu kozu, ked to pocujem, ved na skomponovanie jednej piesne nepouzivaju nic ine ako keyboard (nechcem urazit keyboardistov) a ine PC programy na edit...texty su podla mna o nicom, aj ked su vynimky.
kedze hram na gitaru, viacej sa mi pacia songy, kde je pocut jednotlive nastroje, takze metal, rock, punk rock, grunge , funk kusok...
da sa tam rozlisit gitara, basgitara, bicie a podobne, a nie dake vyumelkovane hh a popove onee
ale zas niektore pop su fajn, kde je klavir a pod.(Lewis)...
a takisto neverim textom babam podobnym Rihanne a spol, kt. to napise nejaky producent, skomponuje hudbu za par okamihov a hned je z toho hit...
ja pocuvam vsetko s gitarami (okrem metalu) lebo sa mi to paci. hrat na nastroje je umenie, vediet spievat je tiez umenie. neodoprem to ani elektornickym nadsencom - poskladat nejaky dobry techno track moze byt tiez umenie, ale ten hiphop, tak to je grc. obzvlast u nas, co sa biele deti milionarskych rodicov s prvotriednym vzdelanim hraju na geto.
to vlastne ani nieje o hudbe, to je o falosnych idealoch znudenych deti co len cumia do bedne na repujucich ciganov. oni aspon maju dovod picovat, ale nikto iny to nema za potreby a tym ze sa k tomu prida do tej "kultury", sa iba ponizuje a sprava ako zviera s primitivnymi pudmi, co sa pridava k vacsinovym svorkam
Pocuvam vacsinou neopunk,ale najnovsie som presedlala na staru dobru punkovu klasiku ako Ramones,Exploited,Sex Pistols ci Dead Kennedys.A preco to pocuvam?Lebo v jednoduchosti je krasa
co sa tyka hudby u mnanajdes temer kazdy zaner dokonca aj take pre vas traposske ako pa a pi alebo daco co som pocuvala ako mala jednoducho zo vsetkeho sa daco najde mozno az na taky ten rev typu aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a buchania do hrncov a pocuvam to preto lebo sa mi to jednoducho lubi nieco napriklad vo mne ta piesen vyvola daco mi pripomenia alebo ma dobru pre mna tanecnu melodiu alebo na zbudenie nalady alebo ked si chcem poplakat melancholicky rytmus ..
ja nechapem co vidia ludia na tych buchaniciach cize techno a pod...ja mam rad rock lebo pri nom sa citim fajn taka rychla tvrda pesnicka ma dokaze navnadit a doda mi silu
teda všetko okrem hip-hopu, black metalu, gothicmetalu, sk8punk-u a podobým dristom..., potom okrem slaďákov(až na pár výnimiek) a trápnych rnb komerčných vecí...a už neviem
preco to pocuvam? no mam rozne dovody...rhcp pocuvam lebo ma to udrzuje v psychickej rovnovahe a bez tej hudby by som neprezila. Punkrock alebo metal pocuvam ked mam "divoku" naladu, indie ked mi je fajn bez priciny a sladaky ked mi je smutno
no tak prva vec... gitara.. tie cachre machre a sola, rychlost, agresivita a vela energie ktora vam dodava chut zit... potom su tu texty..ak vam sadnu a vela hovoria o vasom zivote tak sa vam to isto zapaci.. dokazu vam pomoct na ceste z depresii..
vzdy som pocuval tvrdsie veci.. a uvedomil som si ze klasicka hudba ma vela spolocneho s metalom... taky nightwish.. opera a metal.. skratka nadherne spojenie dvoch stylov.. a samozrejme ze metal musi mat ,teda aspon u mna, melodiu... a poriadne ostre gitary napr taky Children of Bodom a ostatni interpreti tzv. black metalu mi lezu na nervy.. a metalove balady su najkrajsie na svete...najprecitenejsie.. nebyt hudby tak som psychicky na dne...
skratka rock,hard-rock,punk-rock,metal,power metal...
hlavne rock... hmm preco?? pretoze ked pocuvam rockove pesnicky zabudnem na vsetky problemy na vsetky zle veci.. a ked pocujem moje oblubene pesnicky chviem sa.. a pri kazdej pesnicke mam nejake spomienky .... pre mna tie pesnicky ktore pocuvam znamenaju nieco viac ako len pesnicky .. a hedze som hudobnicka .. pocuvam aj ako hraju nie len co hraju a myslim si ze rock je nieco co nic neprekona
uplny suhlas.. ked pocuvam winamp..a zrazu mi textovo uplne sadne do nalady nejaka pesnicka tak ma chveje a mam husaciu kozu.. a mraz na chrbte..uz len pre tieto pocity pocuvam tvrdsiu hudbu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
rock je o niecom uplne inom a prave preto.. a este plus pop-punk.. Good Charlotte is da best
teraz dost ficim na dnb ale aj trance,techno atd.. aj punkrock je good
ináč mám rád aj slaďáky, aj rockové aj popové, je to nádhera. hlavne v stave zaľúbenosti
kriste...a co vsetci mate proti hip-hopu..nebodaj sa este ja ho mam zastavat??
a je absolutne trapne nadavat na ine styly preto lebo tebe sa nepacia..
takze uvedomit sa!
kedze hram na gitaru, viacej sa mi pacia songy, kde je pocut jednotlive nastroje, takze metal, rock, punk rock, grunge , funk kusok...
da sa tam rozlisit gitara, basgitara, bicie a podobne, a nie dake vyumelkovane hh a popove onee
ale zas niektore pop su fajn, kde je klavir a pod.(Lewis)...
a takisto neverim textom babam podobnym Rihanne a spol, kt. to napise nejaky producent, skomponuje hudbu za par okamihov a hned je z toho hit...
no čo asi ludia napíšu???
že by: lebo sa mi to páči?
proste sa mi lubi ~_~ a neviem je to take melodicke a uzasne proste sa mi pri nej dobre relaxuje uci a podobne ~_~
btw pocuvam metal
teda všetko okrem hip-hopu, black metalu, gothicmetalu, sk8punk-u a podobým dristom..., potom okrem slaďákov(až na pár výnimiek) a trápnych rnb komerčných vecí...a už neviem
vzdy som pocuval tvrdsie veci.. a uvedomil som si ze klasicka hudba ma vela spolocneho s metalom... taky nightwish.. opera a metal.. skratka nadherne spojenie dvoch stylov.. a samozrejme ze metal musi mat ,teda aspon u mna, melodiu... a poriadne ostre gitary napr taky Children of Bodom a ostatni interpreti tzv. black metalu mi lezu na nervy.. a metalove balady su najkrajsie na svete...najprecitenejsie.. nebyt hudby tak som psychicky na dne...
skratka rock,hard-rock,punk-rock,metal,power metal...