Prečo sa ľudia podľa vás navzájom podvádzajú? Prečo podvádza chlap svoju babu, alebo ona jeho. Prečo aj počas vzťahu chodia na sociálne siete a píšu si tam s opačným pohlavím?
Dá sa žiť napr aj v dlhodobejšom vzťahu bez toho, žeby sa podvádzalo? Mát
Myslim si, ze pisanie si na socialnych sietach nemusi byt vyslovene destruktivny jav pre vztah. Pri dhodobejsom vztahu na sebe pozorujem stratu schopnosti flirtovat a davat komplimenty, ktora velmi casto zohrava podstatnu ulohu v pritazlivosti mojej osoby pre dani partnerku. Jednoducho ked som len s jednou zenskou a secko je naporadku, po case zacnem byt lenivy, nudny a nezaujimavy chlap. Pisanie si, pripadne obcasny flirt v robote alebo skole mi v tomto smere dramaticky pomaha ostavat aspon scasti tak atraktivny pre moju polovicku, ako som bol na zaciatku vztahu. Ako podvadzanie to neberiem. Keby moja partnerka robi toto iste, nemam proti tomu namietky, ale nechcem to vidiet ani vediet
Odpoved na otazku preco sa ludia podvadzaju sa strasne lisi v zavislosti na jednotlivcovi, snazil som sa to nejako generalizovat, ale neuspesne...je to prudko individualne. Ale vsetky dovody, ktore napisal @thevanderdark som uz pocul od nejakeho hriesnika
nemyslím si, že na to existuje jednoznačná odpoveď, a nemyslím si, že písanie si s opačným pohlavím, pokým v tom nie sú návrhy a pozvania, nie je nič zlé. i keď sama by som to nerobila, vlastne ani teraz to nerobím
Prečo aj počas vzťahu chodia na sociálne siete a píšu si tam s opačným pohlavím? PROSIM?
to je odkedy podvadzanie? to sa ma podla teba ten clovek zbavit vsetkych kamaratov co su opacneho pohlavia?
Ja si myslim ze ked uz s niekym mas vztah mas mu verit a nebyt prehnane ziarliva na taketo blbosti
Ale boli sme 3 kamosky, ja, fedicka a nikola. Nikola si nasla frajera a ten jej zakazal chodit von nielen s chalanmi ale aj s nami...nakoniec sa jej to zdalo uplne prirodzene a ked sme ju zavolali von do mesta na kavu, alebo len tak sa prejst po meste tak povedala ze je jej blbe ist hocikam bez neho. A po case sa takto zbavila vsetkych, ostala len ona a on a to je chore, ved treba byt aj s inymi ludmi
a k podvadzaniu, poznam vela ludi, co maju dlhodoby vztah bez toho aby sa podvadzali, takze urcite sa to da
@13 to aj môj bývalý kamoš tak zblbol, izoloval sa lebo mu vympela zdravý rozum a nikam už bez nej nechodí,..najprv ma to sralo ale teraz mi je ho skôr ľúto lebo je pod papučov a to je pre chlapa najväčšia potupa.
ja sa pocas vztahu odmietam menit. obmedzovat sa vo vztahu k opacnemu pohlaviu alebo tak, ani ked som nezadana tak si nedovolim len tak s kadekym prekrocit hranice. ale tak ci som vo vztahu alebo nie, mam kamarata s ktorym som schopna si pisat od noci, ktory ma obime a dostanem od neho pusu kedykolvek sa stretneme a nemame problem ist si len sami dvaja sadnut do mesta trebars na kavu a nie ani ked mam vztah odmietam to zmenit. aj ked stretla soms a uz aj s nepochopenim
písanie si s niekým normálne nie je žiadne podvádzanie, ani ísť s človekom opačného pohlavia na kávu a podobne, pokiaľ si to niekto myslí, je neskutočný žiarlivec.
A väčšinu manželstiev trvajúcich dlhšie ako 10rokov - popravde, si sú vo väčšine neverný. Aj keď mi mama hovorí o známych, je málo tých, čo sú naozaj, ako to povedať? Fairplay
hah tak kvôli tomu som nechala priateľa, že ma naustále kontroloval a špehoval, s kým si píšem na FB, boli to len kámoši, robil neskutočné scény až som to naozaj už nedokázala ďalej znášať.. a áno písali sme si niekedy aj "štipľavejšie veci", ale vždy to bolo len "akože"... ak ti mám poradiť, daj mu voľnosť, inak ti utečie, každý je vo vzťahu dobrovoľne, špehovanie a domýšľanie si len ničí vzťah..
poznam takych ludi, aj tu na birdzi, sak nech sa vyjadria. co sa mna tyka, nepodvadzam, ani v myslienkach a ked som mal babu, taxom si tu prakticky s nikym nepisal... na co som potom aj doplatil, bo som zas musel po rozchode zacat budovat vztahy od 0. ale nelutujem
podla mna ked sa podvadzaju tak to neni pravy vztah a rozpadne sa, lebo nieco neni ok ked niekto hlada druheho...ja som s mojim skoro 2 roky, nepodviedla som ho a som si uplne ista ze ani on mna nie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Nechce sa ti ísť sa opláchnuť?
Ked nie, tak si odpovedz sama preco si sa s nimi bavila.
Myslím že podvádzanie môže mať niekoľko príčin.
ak by som to bral zo svojho pohľadu:
-Strata záujmu o dievča,
-Zakázané ovocie chutí najlepšie
-Stereotyp
-Niekto má v povahe že nedokáže mať dlhodobejší vzťah
-Náhoda
Určite by sa dalo žiť vo vzťahu bez podvádzania. Veď láska je jedna z vecí ktoré robia tento svet krajším A kvôli chvíľkovej známosti je to somarina.
preco ludia podvadzaju.... caro okamihu a pripadna silna fyzicka pritazlivost
Odpoved na otazku preco sa ludia podvadzaju sa strasne lisi v zavislosti na jednotlivcovi, snazil som sa to nejako generalizovat, ale neuspesne...je to prudko individualne. Ale vsetky dovody, ktore napisal @thevanderdark som uz pocul od nejakeho hriesnika
to je odkedy podvadzanie? to sa ma podla teba ten clovek zbavit vsetkych kamaratov co su opacneho pohlavia?
Ja si myslim ze ked uz s niekym mas vztah mas mu verit a nebyt prehnane ziarliva na taketo blbosti
Ale boli sme 3 kamosky, ja, fedicka a nikola. Nikola si nasla frajera a ten jej zakazal chodit von nielen s chalanmi ale aj s nami...nakoniec sa jej to zdalo uplne prirodzene a ked sme ju zavolali von do mesta na kavu, alebo len tak sa prejst po meste tak povedala ze je jej blbe ist hocikam bez neho. A po case sa takto zbavila vsetkych, ostala len ona a on a to je chore, ved treba byt aj s inymi ludmi
a k podvadzaniu, poznam vela ludi, co maju dlhodoby vztah bez toho aby sa podvadzali, takze urcite sa to da
zhorim v pekle
A väčšinu manželstiev trvajúcich dlhšie ako 10rokov - popravde, si sú vo väčšine neverný. Aj keď mi mama hovorí o známych, je málo tých, čo sú naozaj, ako to povedať? Fairplay
No dokelu Ak myslíš zoznamky tak fajn ale sociálne siete sú široký pojem...
aj mne sa už stalo, že som podviedla (a to som zásadne proti nevere) ...oľutovala som to..bolo mi odpustené a ideme ďalej...
urobila som to preto, bo som danej osobe nedokázala povedať nie (ľúbila som ho stále) ....ale teraz by som to už nespravila.